Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 246
  • 799
  •   1
Отговори
# 585
Все по-малко ми харесват участниците и на мен. Не мога да си избера фаворит. Към този момент бих подкрепила единствено Дидо и Лили. Може би и Нури.

# 586
  • Другата България
Твърдо за Росица съм аз. Напълно осъзнавам, че няма шанс, но съм за нея. След нея за Дидо, Симо и Нури.
Дотук. Останалото ми е плява. След снощи май искам Христина да изхвърчи преди Милена. Всъщност вече казах, че според мен Милена няма да отпадне до финалните игри, а защо не и до финала, така че приоритет вече ми е Христина.
Хайде добра душа да ми разкаже за кошниците. Praynig

# 587
Мери,
дадоха им кошници, но след битки на участниците със Бети и Ники.
Нури победи Ники , Милена победи Бети, а после Роман падна пак от Ники.
Е взеха 4 кошници.
Но с това си действие за мен продукцията за пореден път се подигра с Роси обезмисляйки ферметството и.
Наставниците даже не погледнаха как са извършени задачите, даже не попитаха.
С две думи едва ли не Роси се е пънала напразно.

# 588
Именно. Вече съвсем си мисля, че продуцентите много държат да й подливат вода. Сега остава и никой да не си тръгне в неделя и съвсем очевадно ще стане. Жалко, че толерират простаците, а трудолюбивите и съвестни хора са им трън в очите.

# 589
  • София
Така е, да бяха погледнали задачите първо и после да правят дуели. Добре им го каза Владо снощи, хареса ми и как никой не му скочи, за да не си провали шансовете за имунитет. После само Нури си мълчал, когато не му било изгодно. Чудя се като се гледат отстрани дали разбират какви дебили са?

А ако наистина никой не си тръгне в неделя, тоа ще е най-дебилното нещо, след връщането на Христина. За какво всъщност се борят като всеки път някакви тъпи неща ще измислят?

# 590
Добър ден в събота! Иска ми се много да коментирам,но се въздържам,тъй като тук в темата има две три женички,които ако не си на тяхна вълна те лъжливо-страхливо и долно те докладват пред АДМИНИТЕ и после се чудиш ,ЗАЩО таз държава е толкоз напреднала Simple Smile...та ще спомена,че не ми харесва Роман и ако бях на мястото на Роси/която съм и фен / то Роман щях да посоча в битките само с Ники /стопанина/ ,а не Нури.Кога България,ще влезне към цивилизован начин на мислене и се отърве от соц. мисленето си ми мисия невъзможна и това го доказват индивиди като Ваня,Хриса,Роман ,ГЕОРГИ,Алекс и остана ли някой ?....

# 591
  • Другата България
Добър ден в събота! Иска ми се много да коментирам,но се въздържам,тъй като тук в темата има две три женички,които ако не си на тяхна вълна те лъжливо-страхливо и долно те докладват пред АДМИНИТЕ и после се чудиш ,ЗАЩО таз държава е толкоз напреднала Simple Smile...
Това не е точно така, не бързай с изводите. Модераторите сами четат и когато има спам или лични обиди, трият. Иначе е нормално всеки да има различно мнение, големи хора сме, различни, харесваме различни хора и неща. Така че коментирай си спокойно и не го мисли. Peace
Само това за държавата малко не ми идва на място поне на мен.... Confused
Мери,
дадоха им кошници, но след битки на участниците със Бети и Ники.
Нури победи Ники , Милена победи Бети, а после Роман падна пак от Ники.
Е взеха 4 кошници.
Но с това си действие за мен продукцията за пореден път се подигра с Роси обезмисляйки ферметството и.
Наставниците даже не погледнаха как са извършени задачите, даже не попитаха.
С две думи едва ли не Роси се е пънала напразно.
newsm78 Shocked Тоест, изобщо не са проверили изпълнението на задачите? И от какъв зор, за какъв праз тези битки? За сеир и допълнително нагнетяване на напрежение? Тези от продукцията наистина прекаляват. Ей, не се умориха да я мачкат тази жена, аз ако съм на нейно място ще направя един консулт с адвокат след предаването за всичко, на което беше подложена през това време, от всички. Сериозно го казвам.

# 592
Да, не погледнаха задачите.
Даже ще излезе че видиш ли благодарение на Нури и най вече на Милена се сдобиха с кошници.
Нури за победата си взе една кошница.Рязаха греди с Ники върху които седяха и всеки режеше гредите върху които беше седнал другия.
Милена взе две кошници, защото играта и бе с два компонента.Коваха пейка и рязаха картофи.
Роман игра за три кошници и се осра/ без извинение/
Когато Нури спечели решиха да вземат кошницата с цигарите и алкохола.Роси се възпротиви и каза че като фермер , решава тя.Каза че се отказва от своя дял цигари и ги дава на другите и ще вземат кошница с храна.
И...я нарекоха егоист.
Думи нямам.

# 593
Не знам как още не сте отишли до фермата, да вземете да го разкъсате тос Роман и да се спрете. Той не знам какъв е, но епитетите които чета тук не ви различават много от неговият език. Така сте се вторачили в него.

# 594
Не знам как още не сте отишли до фермата, да вземете да го разкъсате тос Роман и да се спрете. Той не знам какъв е, но епитетите които чета тук не ви различават много от неговият език. Така сте се вторачили в него.
Виж, не знам какво си му харесала.
Прочетох по назад че е на годините на синът ти/ може и да греша/ .
Не знам обаче дали би припознала в него детето си.
Епитетите ни бледнеят в сравнение с неговите, нямаме чак такъв вулгарен речник.

# 595
Ама разбира се, аз знам, че всички тук са бели и добри, а той е най- най ама най лошият.

# 596
Мери, всеки може да коментира какво мисли, но ако то не се харесва на няколко потребителки тук, скачат и става неприятно. Има си тук едни последни инстанции, с не особено приятен език.
Относно Роси, да, и аз не знам какво е това настървение срещу нея. Другите си траят, вероятно за да си останат на завет и никой не се постави на нейно място. Жалко, за Роси и за останалите

# 597
"Тос Роман" сигурно имаш предвид този Роман

# 598
"Тос Роман" сигурно имаш предвид този Роман
😂😂😂дерзай.

# 599
 Не аз наистина не разбрах.Извинявай ако съм те обидила без да искам

Общи условия

Активация на акаунт