Вече не знам колко мога да се включа адекватно за миналите епизоди , щото оцъствах от нета
,но изгледах всичко ,ама и вие сте изкоментирали всичко де
Гласувах за Лили за двубоя в неделя.Роман ме изнерви с това свое хашлашко поведение
Георги трябваше да се впусне в битка с наставника ,а не само акъли да раздава ,поне да се докаже
Днес гледам в инстаграма на Роман ,снимал клипче от дискотека,там са Лили ,Гого и Хриса видях с едно голямо деколте

Ти обаче с всеки пост затвърждаваш казаното от мен. И аз се забавлявам, всъщност затова съм тук и заради дискусията и поне за мен приятните момичета и момче/та, които пишат в темата. Но пък да се чуди човек след като за теб дискусия няма защо се пънеш да пишеш и коментираш някакви неща, които е видно, че май само аз отразявам, и то само сега, щото след нощна обикновено съм бяла и добра ако и да съм недоспала. 
Каквото и да значи това /не те питам/, темата си върви, хората си пишат, а някои неща, мисли и предположения са в определени глави само и единствено.
Каква изненада! Гогата и Роман на дискотека с Хриса, със същата Хриса, която не можеха да понасят в предаването и хвърляха огън и жупел срещу нея, Георги хвърляше/удряще предмети, а Роман правеше ритуали за прогонването ѝ! Ето на това му се вика...какво всъщност? Двоен аршин? Лицемерие? Или са плеснали с ръце и са се прегърнали, обединени срещу общия враг - Росица?
Вече не знам колко мога да се включа адекватно за миналите епизоди , щото оцъствах от нета
,но изгледах всичко ,ама и вие сте изкоментирали всичко де
Гласувах за Лили за двубоя в неделя.Роман ме изнерви с това свое хашлашко поведение
Георги трябваше да се впусне в битка с наставника ,а не само акъли да раздава ,поне да се докаже
Днес гледам в инстаграма на Роман ,снимал клипче от дискотека,там са Лили ,Гого и Хриса видях с едно голямо деколте
след последния епизод съм без думи! То бива - бива елементарни и злобни хора, ама това пък чак....Препоръчани теми