Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 214
  • 799
  •   1
Отговори
# 675
  • Другата България
И аз задавам все един и същи въпрос, ама и аз все не получавам отговор, с какво толкова ви дразни Христина повече от останалите?
Значи на мен не ми пречи да ти отговоря, въпреки че съм казвала, и отново ще го кажа - Милена /от жените/ ме дразни много повече от Христина. Всъщност повече от всеки друг. Mr. Green
Относно Христина - изблиците ѝ, крясъците, врякането, надигането на чашката, всичко от преди връщането ѝ смятам, няма нужда отново да нищим. След като се върна, се опитва да се прави на по-добра и смирена, но не ѝ се получава. Както разбирам, сама си е признала, че се е държала добре с Росица само и единствено, за да спаси ратайство и дуел. Mr. Green Sunglasses Stop Което за мен означава, че е неискрена, лъжкиня и лицемерна - адски ме отвращават подобни хора. Освен всичко това е и супер мързелива - и като фермер спеше до късно и не се напрягаше, и като ратай, и като обикновен участник също не си дава зор, а явно и ранното ставане ѝ е проблем. Всичко това ме кара мен лично да не я харесвам.

# 676
Привет, знам, че се радвате да ме видите.
Ще ви кажа защо подкрепям Роман тук, защото не ми харесва да използвате обидни епитети към едно момче. Отидохте твърде далеч, както и той отиде в петък. Сега ми кажете какво вас ви различава от него?
Направихте психопортрет на семейството ми, както групата направи на Росица. Къде е разликата? Или се чувствате силни срещу общият враг.
Това все пак е предаване и ние виждаме час и половина на ден и естествено, че са избрани най-фрапиращите моменти. Аз генерални заключения от тези кадри за никого не мога да си направя, но вие явно можете.

# 677
Еее, вие па се пооляхте малко. Никой никого не е бутал, чак пък за съд или за намеса от продукцията. Хвана я Хриса и се опита да я отмести, чудо па голямо!
Не знам, не ми харесва това отношение, но все си мисля, че няма как да е съвсем без нищо. Някакси и мненията тук са противоречиви, хем нападат Росица, защото е най-силна, хем пък всеки се подмазвал на силните. Е? По тая логика не трябва ли да се подмазват на нея? Най-злобни към Роди а са Роман и Милена, ама те да си прости, от тях толкова. Но, за да е така масово това нехаресване от всички, без изключение, едва ли е само по причина д се мазнят на гореспоменатите... Не знам, ама каката, която всъщност е по-малка от мене, ама изглежда обратното, има адски здрава психика и все повече ме кефи заради този си непукизъм. И аз задавам все един и същи въпрос, ама и аз все не получавам отговор, с какво толкова ви дразни Христина повече от останалите?
Лично аз и по рано писах, че Гошо ми е наравно с Хриса.Милена също.
Сега вече и Роман.

# 678
За Роман няма какво да се добави,но Милена....... не само не се опита да спре "синчето", а наливаше масло в огъня и ехидно се подхилкваше с вечната цигара Rage. Не знам каква майка е ,но във фермата не е никакъв пример за подръжание. Работела за себе си и за да не пуши мента Flushed
Ваня още веднъж се изложи и то много. Не знам каква школа иска да отваря и не иска пари за да учи децата ....само да не се наложи тя да плаща на някой да ходи в тази школа. Аз ако имам дете много ще се замисля дали да го поверя в ръцете й.

# 679
  • София
Ще ви кажа защо подкрепям Роман тук, защото не ми харесва да използвате обидни епитети към едно момче.

Аз те по питах и преди, ще си позволя да повторя въпроса си - какво положително качество прояви в петък Роман, което да заслужава да бъде казано нещо добро за него?

# 680
Надявам се, че си прочела целият ми пост, а не само това което си цитирала, смятам, че там съм казала какво мисля специално за петък.
И пак ще се повторя тук също имаше грозни епитети дни на ред. Каква е разликата?

# 681
Мег, мен лично Хриса не ми харесва,защото:всичко , което е казала Мери+нетактична е,нагажда се според ситуацията,като не държи на думите си.Аз бих я уважавала по-вече ,ако беше направила това за което се закани

# 682
  • London
То, ако тръгнат да се разправят може и да се стигне до бой, то с такива като Роман не е изключено. Аз лично не виждам смисъл в това...., а и не съм сигурна, че всяко изказване Роман го прави пред 99% от всички присъстващи.... За мен продукцията е далеч по-удачно да се намеси с някакво наказание като служебно пращане на дуел примерно.
Не мисля, че Роман би се репчил на друг по такъв начин, камо ли да се стигне до бой.
Не за друго , а защото и той е жалък и се чуваства велик да мачка по слабите.Гавреше се с Калоян, подиграваше се и разплакваше Лили и двамата по слаби и физически и психически.
Явно това са му удоволствията.
Опита и с Роси ама тя не поддава  и това го агресира повече и повече.

Енергиен вампир е Роман. Изцицка ти енергията като те уязви и после сит и доволен до новата вълна на глад.

За Христина психиатър....аз продължавам да се чудя тия плиткоумни очевадно водещи с какъв акъл я върнаха. Като цяло съм против всякакви връщания, а на такива създания пък съвсем. За какво виси там и тя не знае....

# 683
  • Варна
Няма смисъл ?
Росица мина и събуди всички в 7 и половина. Роман стана с крясък - Изрод долен! Георги, Ваня и Росица се смеят. Какво добро да се каже за някой от тях освен, че са хора с дефицити. Обидно ли е, обидно е. Но е истина. Росица изрод ли е? И т.н. . да не повтарям думите му.

# 684
Ей, голямо плюене на този Роман. Да ви кажа пък аз защо го харесвам и защо искам той да спечели. Винаги съм предпочитала някой да ме напсува откровено в лицето,  пред това да ми се усмихне лицемерно и да ме псува зад гърба. Малкото приятели, които имам съм  ги подбрала точно на този принцип- да мога да разчитам на искреност, прямота и откровеност в отношенията ни.  Минал бил всякакви граници,  а онзи палячо Жорко не ги ли минава редовно и той. Айде, сега. За протокола- мъжа ми не ме бие, не ме псува и тн. Това, че предпочиташ един тип поведение пред друг, не е основа за психоанализа и изготвяне на профил на цялата фамилия.

# 685
Няма смисъл.
Поведението на Роман  като цяло и особено вече в петък не е" минаване на границата" както ти се изрази.
Много, много повече е.
Та той е на 25 би трябвало да знае вече къде е границата и къде не.
Това е абсолютна липса на възпитание, на ценности и на морал.
Започвам много да се чудя на яростната ти защита и на опитите ти да смекчиш и неглижираш поведението му.

# 686
  • Другата България
Росица мина и събуди всички в 7 и половина. Роман стана с крясък - Изрод долен! Георги, Ваня и Росица се смеят.
newsm78 Все нови и нови неща научавам от петъчния епизод. Tired
Изрод долен? Мдааа, точно такива изрази се използват и тук, в темата, спор няма. Tired ooooh!

# 687
  • София
Както се казва - за всеки влак си има пътници.
По тази логика - и Роман си има фенове. Намерих обяснение и спирам да се учудвам.

# 688
Много мразя да се повтарям, но ще го напиша за последно.
Погледнете си вашите постове от страни, които са още преди петък.
Аз в общият хор не мога да пея, виждам на всички и хубавите и лошите страни.

# 689
Росица мина и събуди всички в 7 и половина. Роман стана с крясък - Изрод долен! Георги, Ваня и Росица се смеят.
newsm78 Все нови и нови неща научавам от петъчния епизод. Tired
Изрод долен? Мдааа, точно такива изрази се използват и тук, в темата, спор няма. Tired ooooh!
То да беше само това.
Ами " Да ми ядеш к...
Да те е...в устата мършо долна"
И още и още.
И сега искам някой да ми цитира кога и за кого за използвани такива изрази във темата.

Общи условия

Активация на акаунт