Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 216
  • 799
  •   1
Отговори
# 660
  • Другата България
Милена. Според мен повече от Гошо дори. Mr. Green

# 661
Някой, който следи страницата във Фейса може ли да напише какви са настроенията там? Любопитно ми стана.
Аз следя, че и пиша чат пат.
Настроенията са като тук с тази разлика , че там епитетите към стадото са ...майко мила.
95 % са на страната на Роси.
Почти никой не харесва Гошо, Роман, Ваня , Хриса и Милена.
Добри отзиви има само за Симо, Нури и Дидо.
Росица и там се отчертава като фаворит.
Жорко сега като чете във Фейса сигурно си дърпа мустака от яд.  Mr. Green

# 662
  • Sofia
Ави, той Роман кого харесва, освен Гошо ,разбира се?
Даже не съм убедена,че и него много го харесва Mr. Green

# 663
  • Другата България
Все си мисля,че и Яни беше в градината  newsm78
Аз този никога не съм го харесвала. Сигурно съм писала в миналите теми, миналия сезон, но още тогава ми беше един....мръньо /по северозападно Sunglasses/, без позиция и той, без ясно мнение, все да е удобен и добър с всеки и всички. /Затова и смятам, че Дидо ще спечели този сезон/.
Та хич не съм изненадана, че не е взел страна. А и вече е със самочувствие на голям победител. Mr. Green

# 664
Не, Яни дойде после.
, са толкова директни псувни и обиди в ефир мисля че спокойно Роси може да го осъди

# 665
  • Sofia
Все си мисля,че и Яни беше в градината  newsm78
Аз този никога не съм го харесвала. Сигурно съм писала в миналите теми, миналия сезон, но още тогава ми беше един....мръньо /по северозападно Sunglasses/, без позиция и той, без ясно мнение, все да е удобен и добър с всеки и всички. /Затова и смятам, че Дидо ще спечели този сезон/.
Та хич не съм изненадана, че не е взел страна. А и вече е със самочувствие на голям победител. Mr. Green
И аз така  Mr. Green

# 666
  • София
Аз много се притеснявам, че Роси дори да стигне до финал, опосумите, предвид тенденциозното им отношение към нея, няма да допуснат да спечели. Пак ще променят правилата така, че да няма зрителският вот решаваща тежест.

# 667
  • Другата България
Не, Яни дойде после.
, са толкова директни псувни и обиди в ефир мисля че спокойно Роси може да го осъди
Аз това вече мисля, че го писах. Ако бях аз, задължително консулт с адвокат и дело. И не само срещу Роман, а и срещу продукцията. Ама добър адвокат, не някое пишлеме. Всички сезони съм изгледала, такова нещо досега не е имало. Варсамов дори не си позволяваше такова поведение.

# 668
Аз много се притеснявам, че Роси дори да стигне до финал, опосумите, предвид тенденциозното им отношение към нея, няма да допуснат да спечели. Пак ще променят правилата така, че да няма зрителският вот решаваща тежест.
В това вече съм убедена.
Даже може да направят така че вота на фермерите да е решаващ, за да са съвсем сигурни , че Роси няма да спечели, защото и на игрите тя може да има превъзходство, но е сигурно че ще е с най малък вот от фермерите.
И аз бих дала под съд Роман .

# 669
  • Sofia
Върнах да проверя-Яни беше в градината,когато Хриса буташе Роси. Peace
Какви неща ме карате да правя,значи...ooooh!

Мери,вземи го изгледай този епизод,ш'ти хареса  Mr. Green
Няма само ние да се набутваме в гадостите Crossing Arms  Joy
майтапя се,хич не ти трябва  Laughing

# 670
По мое мнение, миналата година опосумите си бяха харесали Яни за победител. То не,че другите бяха много ок,но за мен победата беше предрешена.
От всичко,което аз съм гледала, най-много ми харесва Райно.

# 671
  • Другата България
Мери,вземи го изгледай този епизод,ш'ти хареса  Mr. Green
Няма само ние да се набутваме в гадостите Crossing Arms  Joy
майтапя се,хич не ти трябва  Laughing
Hug Naughty Аз основното вече разбрах, наистина не ми трябва. Само като ви чета се ядосвам, не искам да си го причинявам. То няма гаранция, че нататък няма да има подобни неща, дори май съм сигурна, че ще има  ooooh! Tired, но поне което мога, да пропускам.

# 672
Еее, вие па се пооляхте малко. Никой никого не е бутал, чак пък за съд или за намеса от продукцията. Хвана я Хриса и се опита да я отмести, чудо па голямо!
Не знам, не ми харесва това отношение, но все си мисля, че няма как да е съвсем без нищо. Някакси и мненията тук са противоречиви, хем нападат Росица, защото е най-силна, хем пък всеки се подмазвал на силните. Е? По тая логика не трябва ли да се подмазват на нея? Най-злобни към Роди а са Роман и Милена, ама те да си прости, от тях толкова. Но, за да е така масово това нехаресване от всички, без изключение, едва ли е само по причина д се мазнят на гореспоменатите... Не знам, ама каката, която всъщност е по-малка от мене, ама изглежда обратното, има адски здрава психика и все повече ме кефи заради този си непукизъм. И аз задавам все един и същи въпрос, ама и аз все не получавам отговор, с какво толкова ви дразни Христина повече от останалите?

# 673
  • Sunshine state
Най-малко аз съм човек, който би повярвал в някакви конспиративни теории, но в случая е много очевадно как от предаването всячески се опитват да очернят Росица. Случаят със заека, после тенденциозното излъчване на кадри как едва ли не пиянства, което определено не смятам, че е така. Като прибавим и бездействието им при обидите на Роман и бутането на Христина, картинката става пълна. В началото Росица ми беше да кажем антипатична, после безразлична, а сега я харесвам и подкрепям. Никога не съм харесвала груповото нападение над един и не бих участвала в подобни "хайки". Само слабаците имат нужда да се обединят, за да мачкат някого по подобен начин.

# 674
  • София
Споре мен даже ѝ печелят плюсове от предаването като ни показват как се държат с нея.

Общи условия

Активация на акаунт