Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 433
  • 799
  •   1
Отговори
# 165
  • Вестерос
Жоро нали искаше да отстрани Нури, може него да дръпне.

# 166
Георги пък се лишил от най-хубавото време с дъщеря си за да влвзе във фермата, защото мислел, че може да оправи нещо в тази държава.... по-лъжлива, скучна и натягаща реч не можа ли да дръпне? Много беше смешно това! Жертва се за родината Георги....ами на него може да не му дават пари тогава, щом е такъв Тимуровец.  И като ги говори тези глупости направо обижда събеседника и зрителите, а ние от такива натегачи нямаме нужда, такива лъжльовци за 100хи. под път и над път.

# 167
И как ще оправи държавата точно с участието си във Фермата?
Той нещо много насериозно се е взел.

Роман пък като не може да търпи останалите участници, проблемът си е изцяло негов. Щом не му понася, прав му път.

# 168
  • Варна
Мери, знам че си на работа, но може да изтанцуваш танца на радостта. Симо не можа, но Роса успя най-накрая да стане фермер на седмицата. Роман напълни гащите. Милена също.  Grinning
По-добре не можеше да стане.
Дидо досега съм го подкрепяла във всички дуели, в които е участвал, но точно днес не бях за него.

Аз имам усещането, че Дидо сякаш много не се натиска да е фермер и сам се предава в тия битки за фермерство... и аз като го видях колко вяло някак си ми играе и аз минах веднага на страната на Роси... Седмицата на матриархата (женски заповеди ще се изпълняват, пред жени колене ще се подвиват, стратегии ще се градят, мъжете мисля няма да бъдат унижавани и тъпкани като подлоги, но нещо ми се чини, че Росито ще им намекне кво значи жена от кухнята да се отскубне...). Ще е готЯна седмица, както биха казали някои фермери. С кеф ще я следя. Wink

# 169
Георги пък се лишил от най-хубавото време с дъщеря си за да влвзе във фермата, защото мислел, че може да оправи нещо в тази държава....

ъъъ, ама Гошето е във Фермата, за да 'оправя държавата " ли? Туй съм го проспала, отново. Хвала на Гошето!

Според мен, Дидо толкоз си може момчето. За мен в битката сега за фермерство му пролича в един момент яда, че изпуска нещата. Дори май имаше реплика, че разбира се, че иска да е фермер и той.

# 170
  • София
Вчера гледах на запис и много се радвам, че Росица победи. Трябва да е луда, за да не направи женски дуел. Аз на нейно място бих изпратила Александра за ратай.

# 171
Има логика да видим Сашка в игра. Роси е била на дуел, Сашка не е била, хубаво е да я види в акция, за да я прецени като пряк съперник, дори да излезе победител една ми ти Сашка в един женски дуел. От останалите жени Ваня е преслушана, Лили и Хриса са преслушани, Милена все пак се изяви в дуел за имунитет. Само Сашка не е видяна в действие. Тя вече според мен, ако е дуелист, би дръпнала или Хриса, или Лила.
При мъжки дуел, ако има такъв и който и да е първия дуелист, заминава си Дидо според мен. Той ще играе ролята на бушон, като Калоянчо. Тъй като иначе е приятен играч като цяло, неконфликтен, мъжете си го пазят за десерт в смисъл-да избутат с него до финал и там да е лесно преодолим просто. Затова и не е викан, защото имаше и други преодолими, а и то май много мъжки дуели не е имало.

# 172
  • Другата България
Още веднъж -  newsm68 newsm44 smile3521 newsm10 ura newsm18 Tada newsm74.
Извинете ме за емоционалността, но по-добро развитие на нещата не може да се случи. Аз-доволен!
Относно Дидо - аз все още съм на мнение, че умишлено отпада на дуелите за фермер. От една страна - той не е толкова силен съперник, видя се, но от друга никой не може да ме убеди, че не може да се понапъне малко и да спечели едно състезание, айде молА ви сА. Просто така му е по-лесно, не иска да поема отговорност, да е встрани - изпълнител, да не се налага да влиза в конфликти /като фермер все ще се наложи да изкомандва един-двама и да даде някакви нареждания/, да е тихата вода - абе с една дума, пази поведение момчето за тия пусти сто хилки, за които бай дЪ уей никой освен Роман и Симо не са вътре, а са за приятелството. Mr. Green Stop Просто съм сигурна, че е така, а и се вижда, че това поведение му носи позитиви- и вътре, и вън е един от най-харесваните.
Не знам кои ще са ратаи - дано е една от Сашка или Милена, а защо не и Ванчето - тя май не е ходила в обора? Thinking Но искам една от Сашка или Милена на дуел - време им е вече, стига толкова. Едно е сигурно - Нури няма защо да се напъва толкова за имунитет, освен ако не иска отново да им натрие носовете на останалите. И дано, за да видим Гошо в обора. Няма да е Роман, и аз така смятам.
Още ме държи влагата от спойлера на Уики-то smile3511 smile3515, дано сте прави и е така, както казвате, но аз все още си имам едно на ум. Ще си проличи по отпадналия тази седмица.
...мъжете си го пазят за десерт в смисъл-да избутат с него до финал и там да е лесно преодолим просто. .
Дидо стигне ли финал, според мен е победител. Та нека си го пазят, те сами от глупост и ...самонадеяност ще му дадат наградата. На макс ще се изкефя на безценната физиономия на Гошо, чиито снощни простотии направо се радвам, че съм пропуснала.....

# 173
Александра е от този тип жени - лисички . Умилква се около мъжете , съска зад гърба на жените и се мисли за много хитра . От ден първи ми е антипатична и явно е имало защо . Струва ми се , че си пада по нон стопа ( Георги Simple Smile ) , но едва ли ще я огрее там .

# 174
За да е Сашка или Милена на дуел, следва да ги нарочи Роската за по-сигурно. Т.е. да е решила, че ако прати Сашка, тя ще е и първи дуелист (респективно Милена). Иначе, ако прати някой друг, шансът да ги изберат за втори дуелист клони към по-малко от 50%.

# 175
На финал няма ли дуели за отпадане? Или е само на вот-зрителски и фермерски?

# 176
  • На морето!
Александра ще дръпне Христина според мен и Христина ще я бие бавно и мъчително, докато останалите участници си режат вените и точат крокодилски сълзи.

# 177
  • Другата България
Да, така че Ванчето отпада, нека е една от двете, не ходили на дуел, а Сашка и ратай. Много искам най-накрая да е една от тях. Която и да си изберат поле за съперник, все тая, все ми е едно коя ще отпадне тази седмица, но да е жена. Mr. Green
Колко време ще стоят старите участници и с каква цел? Thinking newsm78

# 178
Хриса е превъзбуден играч. Не се справя добре, дори да има някакви качества.

# 179
  • София
На финал няма ли дуели за отпадане? Или е само на вот-зрителски и фермерски?
Има дуели - от шестима трябва да останат четирима, а после на финала има дуел между тях. В първи и втори сезон точките от дуелите не бяха толкова важни, колкото зрителския вот, но миналата година промениха условията така, че игрите определиха победителя. Ако и тази е така, Дидо май няма голям шанс за победа, също както се случи с Калоян.

Общи условия

Активация на акаунт