Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 870
  • 799
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Относно промото за пазара
Скрит текст:
По спомени от предния сезон този пазар се прави с цел с паричките да си купят провизии,защото са на етап,когато нямат вече задачи,добитък и кошници.Така че тези от снимката ще си ги гледаме още+още двама или четирима,които не са на пазара.Така че големият въпрос е кои не са отишли на пазара.Силно се надявам тази година да не е така,т.е.този пазар да е бил по-раничко Simple SmileАз гледам фермата от миналата година и просто съм сигурна,че това беше идеята на пазара.Дори помня как Алек закупи цветя за дамите с парите.

# 406
В гората ,докато сечеш дърва за мутрите,нямаш време да спреш и да попушваш!

# 407
Стойностен и достоен за един носи един смисъл,  за друг-друг. Затова такива въпроси са неуместни, особено на такъв етап от играта. Въпросът беше точно с идея да всяват раздори, защото хората имат различни позиции, ако щеш и ценностна система, че да определят стойностни или не са конкретни хора. Ако ще питат някой, то следва да е някой независим наблюдател, а не участниците.
Не само Сашка си казва. И други си казват, това вечно "казване" обаче е чак досадно. И този, дето е от миналия сезон, не спря да повтаря как обичал "ачик-ачик". Обича таратанци, и той за играта се прави.

А участниците си казват нещата при конкретни ситуации. Не всеки ден по няколко пъти ей така, че да си напомнят. Понякога някой те дразни с нещо, друг път друг с друго и така. Само Роман каканиже нон-стоп по Росица всъщност.

Точно затова и харесвам поведението на Нури в този смисъл. И на Дидо. Не е нужно всеки път да демонстрираш 'ачик-ачик" колко нямаш умение да управляваш емоциите си. Наричам това липса на емоционална зрялост или ако щете емоционална интелигентност, която не всеки има, разбира се. Но който умее да управлява чувства и емоции особено спрямо някакви негативни сценарии и не влиза в квалификации и конфликти, в "ачик-ачик" казвания постоянно в стил "ти мен мнооо мА дразниш", за мен лично са в пъти по-привлекателни за финал.

Въпреки, че Ваня не ми е никак симпатична, ще напиша нещо в нейна полза - тя също рядко се поддава. Имаше няколко ситуации и при нея, но е малко по-обрана от масата, дето все обичат "да си казват".

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 13:15 от smetanapalata

# 408
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Стойностен и достоен за един носи един смисъл,  за друг-друг.  
С всяко нещо е така - всеки натоварва с различен, собствен смисъл, базиран на много неща - възпитание, жизнен опит, ценностна система и т.н. Затова потърсиха мнението на всички и всеки можеше да вложи в отговора собствената си представа за стойностен и достоен играч. Те обаче, волно или неволно, избягаха от въпроса.

# 409
Ами, и аз бих избягала. Неуместен въпрос, кому е нужен?
А и в крайна сметка, за някой стойностно и достойно е именно желанието на Ваня, пък не се възприе като отговор. И Нури с право маркира-няма да се изкажа, защото това ще предизвика нова вълна от дюдюкане. Така и стана. То не бе кой бил лицемерен, то не бе ачик-ачик излишности.
Толкова ли няма какво друго интересно да измислят при включването им на тези?

# 410
Ваня мен ме изуми, че не посочи Хриси за победителка Simple Smile))
Такива приятелки, пък накрая Алекс ли посочи, вече не си спомням...

# 411
Ваня и Хриса не мисля,ч е са приятелки. Просто си бяха симпатични в играта до изгонването на Хрисата и връщането. След това самата Хриса улегна малко и спря с истериите, та вече не я и дават особено.

# 412
  • Sofia
Относно промото за пазара
Скрит текст:
По спомени от предния сезон този пазар се прави с цел с паричките да си купят провизии,защото са на етап,когато нямат вече задачи,добитък и кошници.Така че тези от снимката ще си ги гледаме още+още двама или четирима,които не са на пазара.Така че големият въпрос е кои не са отишли на пазара.Силно се надявам тази година да не е така,т.е.този пазар да е бил по-раничко Simple SmileАз гледам фермата от миналата година и просто съм сигурна,че това беше идеята на пазара.Дори помня как Алек закупи цветя за дамите с парите.
Скрит текст:
Освен това,на пазара мисля,че не ходят ратаите.Така че със сигурност пазарът не е тази седмица.

И аз съм така.
Предлагам на продукцията тази година да няма победител.Mr. Green

И да разделят наградата между коментиращите в бг-мама! Joy
Чудесна идея!
Хм, малко са парите .Я колко сме да се преброим
По колко ще вземем.Я веземем по 1000 я не.
За трябва по - голяма награда.
И аз това писах,повечко ни трябват на нас... Joy

# 413
  • София
Приятелствата тук са такива, колкото да можеш да седнеш да си поклюкариш с някой без да се напрягаш. Вън, в естествена среда и непринудени да си говорят едни с други, ще си проличат истинските приятелства. Тук нямат особен избор - или ще се нагаждат, или ще се избият.

Георги и Роман са забавни, но много често изпростяват, все едно тийнейджъри гледам. Е, докато не се заговори за финал или патриотизъм, се търпят.
Дидо от време на време се поддава на някакви подмятания, но като цяло е мъжът, който най си държи на мнението, не се натрапва, не се скатава и не прави от мухата - слон.
Симо също е симпатичен, но ми е една идея по-лукав от Дидо.
Нури работи и може много, смятам, че и навън се сдържа да изказва твърда позиция. Но някак си и нещо премълчава, имало е моменти, когато е искал да каже нещо, но се е въздържал. Това е колкото в +, толкова и в -. Пред близките си хора /Симо, например/, много добре си каза позицията - какво харесва и какво не, и пр. Това, че не говори пред всички каквото мисли, явно е голям проблем.
Той и Дидо са ми желаните финалисти, Симо също. Но от тях тримата, Дидо би взел най-големия вот.

От жените Ваня и Лилия имат почти същия подход като Нури - не си казват мнението, освен ако не са попитани. Като пълнеж са ми вътре, не разбирам какво още правят там. Ванчето не всички я харесват, но заради постиженията ѝ едно време, никой "гък" не смее да ѝ каже. А едно време си е било едно време, никой не оспорва какво е постигнала, само че и тя е човек, а вътре нещо са я взели за божество.
Христина хем е като дете, хем е доста манипулативна, макар това да си личи с просто око. Играе си картите точно както трябва, от време на време им пали и някой друг фитил. Нагажда се според ситуацята. Ама замислила се е и тя сериозно за финал, та си мълчи доста.
Александра е по-добър манипулатор от Христина, показа се като пич за едното първо впечатление, после започна да си играе играта. Няма лошо, затова е отишла, но мен не ме кефи.
Милена е рядко противно същество, подмолна, лукава и иска да мине между капките. Иска да се налага на места, на които би трябвало да е подчинена. Годините не винаги дават авторитет. Но явно тя не го знае.
Росица ми е много противоречива, но като възприятия за игра и пр., май най-много ми допада. Че се излага, излага се на моменти, но не се мазни и скатава.

Хайде, постлах си чаршафа. Grinning

# 414
Кога ще влиза Владо Николов?За ден-два как ще добие представа за хората,или са им дали предварително да гледат какво се случва вътре?Понеже съм голям фен на волейбола и следя всеки кръг от супер лигата,и фейсбук на отборите,и изобщо инфо,не съм забелязала да липса дълго време.Да не говорим,че вече е играещ треньор и тренира с останалите.

# 415
Ако дават да се гледа, за да добиват представа-ще добият изкривена представа, според избраното да се гледа и начинът на поднасяне.

# 416
Е да.Ако не дават,а някой влезе за два дни,пак е изкривена представа.Всеки ще налази госта,ще му каже своята гледна точка.

# 417
Ами за мен е тъпо външни да раздават имунитети.

# 418
Интересно Жоро как така стана приятел с този изменник Роман, дето ходи да работи на германците? Хм, хм, хм...

# 419
Мисля,че пазара в Благоевград ще е другата седмица ,защото тази седмица имат госи-Яни,Гинчев и Владо чакат ,така че няма сега да се юрнат по пазарите и да ги зарежат .За тази вечер в промото пазар няма.А утре най-вероятно идва Владо Николов  Naughty От тук следва  кой се е върнал от дуела 
Скрит текст:
Сашка

Общи условия

Активация на акаунт