Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 884
  • 799
  •   1
Отговори
# 360
  • Вестерос
Защото смята Лили за най- слаба и има шанс да я бие като първи дуелист.

# 361
Според мен главно заради алманаха, защото хем Лили е добра и ще даде стабилни точки, хем и Алекс е добра на него.

# 362
Защото смята Лили за най- слаба и има шанс да я бие като първи дуелист.
Това е и моето мнение и се радвам, че Иван и Андрей насочиха дискусията в тази посока, Александра обвинява другите в най-различни неща, а не погледне своето поведение. Както при Георги, така и при нея мненията във фейсбук са 99% отрицателни, та доколото зависи от публиката тя не би имала шанс да спечели.

# 363
  • Sofia
Тази вечер циркът на Сашка ми дойде в повечко на мен.
И съм абсолютно съгласна с разсъжденията на Иван по неин адрес.
Тенденцията жени да гонят жени си било просто женска злоба... #Crazy Добре,че тя не направи женски дуел... WinkТа много хубаво си се квалифицира,добре ѝ се получи. yes

п.п.И в този епизод,и в предния Хриса ми пълни душата как нарежда Милена. Hands Clap

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 18:49 от avi10

# 364
Всички са лицемери. Като говорят едни небивалици, дали си мислят,че някой им вярва? Сашка си е лисица. Ама и Росица не беше по-добра. Най-откровен там е Роман. Не е и глупав. Но той пък проявява една вербална агресия,която преминава доста граници.
Не виждам кого бих могла да подкрепя. Тази година  нямам фаворит.

# 365
  • Sofia
И аз съм така.
Предлагам на продукцията тази година да няма победител.Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 23:39 от avi10

# 366
Росица постъпи глупаво като не прати Роман на дуел. Тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато! Не знам защо всички смятат, че само хората от техния пол са им конкуренти в играта. Според мен Роман би изгубил лесно от всеки един от останалите, а неговото излизане би развалило мафиотското им дружество и би поразклатило Гошко. От друга страна се радвам, че Сашка е на дуел, да я видим колко струва, според мен не е много. Дано Лили я бие, амаи да падне - да не страда много. Тук там докато я поканят из разни сутрешни блокове и други такива, няма да е самотна чак толкова Simple Smile

# 367
  • Калгари, Канада
Аз съм за Лили, Алекс да си ходи вече.

Струва ми се, че са изтеглили дуела по рано за да може и гостите да присъстват. Но ние най-вероятно пак ще си го гледаме в неделя.

А Роман според мен щеше Дидо да дръпне понеже него смята за най-слаб.

# 368
Не разбирам логиката на Александра. Харесва Лили и тя й е най добрата приятелка, но я избира за дуел. Другите не ги харесва, но евентуално ако се върне   ще живее с тях.
За мен тя смята Лили за най слаба от жените, за това.
 За Лили съм!

# 369
И аз съм така.

И да разделят наградата между коментиращите в бг-мама! Joy

# 370
Алекс избра Лили, защото я смята за по-слаб и преодолим противник. Трима човека, които не са ти симпатични и ти избираш единственият, който ти е приятен. Действия, противоречащи на каквато и да е логика. А точно Алекс дуднеше, че другите си избират лесни противници. Ама друго си е, когато ножът опре до кокала. Сължите й, след избора, бяха напълно излишни, заслужава Оскар за тази роля.

Не хасвам и Лили - когато Симеон избра Калоян тя не го разбра, но когато нейната приятелка я избра едва не се разтопи. Какъв е този двоен стандарт?

# 371
  • Sofia
И аз съм така.

И да разделят наградата между коментиращите в бг-мама! Joy
Аа,на нас трябва повечко да дадат-за идеи,за акъл... Crossing Arms
Че ако си разделим всички тази награда,то ...нищо Joy

# 372
Алекс и Милена защо мрънкат, че Роси била не искрена в доводите си за дуелист. И двете като бяха фермери пратиха жени на дуел. Сега обаче са недоволни. Много харесвах Алекс и смятах, че  най -после ще има жена победител, е вече нито я харесвам, нито искам да е победител. Милена е все така неприятна.

# 373
  • тук и там
На мен пък Александра снощи ми хареса.Каза какво мисли за останалите жени,можеше да си го спести ако иска-но не  го направи.Със Лили прецени че шансовете им са равни,и със тази искреност към останалите-мисля че до голяма степен допуска наистина ,че може и да не се върне.Ако се върне-поне вече ще играе със открити карти.Аз мисля че която и от жените да беше избрала Росица,Лили пак щеше да е втори дуелист..и тя си  го знаеше това.За това прие  и леко нещата.Не знам за коя ще бъда на дуела.Александра е по-интелигентна,Лили е по-добра като човек според мен.Аз пък искам много Милена на дуел,ама им е взела страха явно-никой не я избира нея!Може Роска да я избере следващия път..
Роси не беше докрай искрена,ама то там-почти никой не е.Но мисля че беше искрена във това,че мисли че няма да спечели фермата тя.Не защото има"по-достойни от нея",просто знае че останалите не биха гласували за нея.Но иска да е на финала!

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 07:57 от Kaisia

# 374
Според мен Алекс направи добър избор. Лили е скрита лимонка. Ако ще гърми, да гърми. Не вярвам аз чак толкоз в приятелството им. Сашка си е манипулатор, а Лили доста лицемерна млада жена. Сигурна съм, че не й е станало хич хубаво, че Сашето точно нея предизвика, но пред камерите ВсиШко е тоШно!
Хиляда пъти повтори как не й се тръгва от фермата. Ама нъл се сещаш, че ако ти останеш, най- добрата дружка няма да е там...
Алекс просто е царица на драматичното кино. Но както и да е. На този етап няма нито един във Фермата, който да не си прави схеми и който да е напълно искрен.

Общи условия

Активация на акаунт