Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 860
  • 799
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не съм гледала още епизода,после ще ви чета,но се случи нещо странно на страницата във ФБ.
Доста странен СПОЙЛЕР
Скрит текст:
Пишехме си кротко под един пост и един младеж ми отговори,че всъщност Лили печели,но дават амулета на Алекс и тя остава.Това ми се видя пълен абсурд,но администраторите изтриха всички коментари на въпросното момче,хъм...

# 451
  • София
Загубата на Роман е много, много тежка.
Но по никакъв начин не може да промени мнението ми за него.
Нека почива в мир майка му.

# 452
  • Варна
Много мъчно ми стана за Роман.  Sad Тези дни се навърши година откакто татко си замина, но още не съм намерила сили да изтрия номера му от телефона си.
Аз също пазя на мъжа ми, явно още не мога да го преживея. Година и половина.

# 453
  • тук и там
И на мен ми стана мъчно за Роман.Една от най-тежките загуби.Мисля че Фермата е като бягство от действителноста за него.Той самият каза- едва сега започва осъзнаването за случилото се.Факт-не харесвам държанието му,грубоста,обидите и т.н -но приемам,че не е съвсем на себе си и това до някъде обяснява неадекватните му реакции  във фермата.

# 454
Съжалявам много за загубата на Роман, но не смятам, че това на този етап може да промени мнението ми за него. Ние знаехме седмици предварително, че е починала майка му и се опитвахме как ли не да оправдаем поведението му. Ами...хората не са виновни, че ти се е случило нещо ужасно тъжно. Всеки си има по някакво разтърсващо събитие в този живот. На ужасно свестни и добри хора се случват отвратителни неща, но това озлобява ли ги до степен такава, че да си изкарват яда и гнева на други човешки същества, които с нищо не са го заслужили? Ето, той се дръвчи основно на Роса. Откъде знае той Роса пък какви неща е преживяла, м?
В крайна сметка, гадни неща се случват понякога и на кофти индивиди. Това, че преживява такъв момент, няма как да го издигне в очите ми. Може да ми е жал, да съчувствам, но заради това не бих могла веднага да му сложа ореол на светец.

Лили пък с нейното опяване за гадните общежития не мога да я разбера. Всъщност не знам как стоят нещата с Бесарабските българи, но трябва ли задължително да е в общежитие? Не е малка. Нали е певица? Гледам нейни снимки от участия в Инстаграм. Да работи, да изкарва пари и да излезе на квартира, след като не й харесва в общежитието.

# 455
Скрит текст:
Не съм гледала още епизода,после ще ви чета,но се случи нещо странно на страницата във ФБ.
Доста странен СПОЙЛЕР
Скрит текст:
Пишехме си кротко под един пост и един младеж ми отговори,че всъщност Лили печели,но дават амулета на Алекс и тя остава.Това ми се видя пълен абсурд,но администраторите изтриха всички коментари на въпросното момче,хъм...
Скрит текст:
На Лили не й върви. Всеки, срещу когото се изправи на дуел го побеждава, обаче човекът се връща във Фермата под една или друга форма.Laughing

# 456
Съжалявам много за загубата на Роман, но не смятам, че това на този етап може да промени мнението ми за него. Ние знаехме седмици предварително, че е починала майка му и се опитвахме как ли не да оправдаем поведението му. Ами...хората не са виновни, че ти се е случило нещо ужасно тъжно. Всеки си има по някакво разтърсващо събитие в този живот. На ужасно свестни и добри хора се случват отвратителни неща, но това озлобява ли ги до степен такава, че да си изкарват яда и гнева на други човешки същества, които с нищо не са го заслужили? Ето, той се дръвчи основно на Роса. Откъде знае той Роса пък какви неща е преживяла, м?
В крайна сметка, гадни неща се случват понякога и на кофти индивиди. Това, че преживява такъв момент, няма как да го издигне в очите ми. Може да ми е жал, да съчувствам, но заради това не бих могла веднага да му сложа ореол на светец.

Лили пък с нейното опяване за гадните общежития не мога да я разбера. Всъщност не знам как стоят нещата с Бесарабските българи, но трябва ли задължително да е в общежитие? Не е малка. Нали е певица? Гледам нейни снимки от участия в Инстаграм. Да работи, да изкарва пари и да излезе на квартира, след като не й харесва в общежитието.
Хър, защо така крайно ? Никой от нас не слага на Роман ореоли. Той е просто човек и нищо човешко не му е чуждо. А и той очевидно не търси съжаление и симпатия, експлоатирайки нещастието си. Ето  Милена не се спря да повтаря за загубите на близки от преди десетилетия, а на  Роман сега се случва и не е тръгнал да реве наляво и надясно. Преживява го сам. Може и това да му помага да откача понякога. Без да го оправдавам, опитвам се да го разбера.

# 457
Тя Росица е пример за подражание 🍸🍸🍸🤮 За мен няма по-грозно нещо от жена която обича да си пийва.

# 458
Вие не. Но може би имаше някакъв опит от страна на продукцията да изманипулират нещата.
Скрит текст:
Ако това във спойлера е вярно, кофти. Ще съжаля Лили от все сърце и душа. То бива прецеденти, ама стига толкоз вече.

Да си пийва или да се напива? Има разлика. Виждала съм кьор-кютюк пияни-заляни жени, които по принцип уж не близват.

# 459
  • Вестерос
Доста странен СПОЙЛЕР
Скрит текст:
Скрит текст:
Flushed ново 20 Joy Тези опосуми...

# 460
  • Варна
Бог да прости майката на Роман.
Всеки преживява тези неща според багажа си. И да - смъртта обикновено действа отрезвяващо и смиряващо. Но човек рядко се променя крайно. Не можах да го харесам Роман. Стана ми мъчно снощи но не ми хареса момента който избра да разкаже и човека с който го направи. Предполагам съм мнителна, но за човек който се тупа по гърдите и обяснява, че играта е на първо място избора на Гинчев ми е тенденциозен.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 10:49 от Flash*

# 461
Момента на признанието може да е избран от продукцията. Не напразно Роман беше кисел от няколко дни, а И+А в заключителните си думи ни обясниха колко променен ще го видим. И хич не отчетоха, че създават лошо впечатление за Роман, който баш пред член на журито за имунитет отвори душата си. Преди това хич не му личеше по заяждането с Роси и напомнянето, че Хриса е зло. Мирише ми на манипулация, за развиване на поредната сълзлива драма, че този сезон сапунките не им се отдават.
Съчувствам на Роман, сигурна съм, че загубата ще му тежи с години, ще го осъзнае бавно ,защото характера му е такъв и явно го подтиска. Друго ми направи впечатление , баща му се сърди (най-вероятно защото не е бил там и за да помага), но майката е искала до последно детето и да сбъдне мечтата си. Дори да се лиши от това да го види е последните си мигове. Майките, майките ... поклон пред майките.

# 462
  • София
Майките, майките ... поклон пред майките.

Присъединявам се!

# 463
Не знам, не съм сигурна дали продукцията е намесена, макар че от тях може всичко да се очаква.Ако не е така то наистина признанието на Роман пред член на журито , даващ имунитет наистина е тенденциозно.
Интересно кога ще признае пред останалите фермери.

# 464
  • London
В такъв момент като неговия човек обичайно се очовечава, почва да цени повече живота и хората,  става по-добър......
Грешиш. Има ясно очертани фази на скръбта. Първата е шок, следващата фаза е гняв, ярост и чувство, че са те предали, изоставили. Все пагубни чувства. Затова и оправдавах действията на Роман донякъде. Не е на себе си, добре разбирам емоциите, през които преминава.
Онова, за което говориш идва на много по-късен етап.  
Не го упреквам за участието. Майка му е била болна, тя го е подтикнала да участва. И аз да съм на нейно място, няма да искам децата да ме виждат страдаща. Бих предпочела да не ме помнят такава. Тя е имала право на този избор и той се е съобразил. Да си до близък, който си отива, а не можеш да помогнеш, е ужасно тежко. Майката си остава майка и до последно щади децата си. Да почива в мир!

То хубаво участва, но според мен за момента не по начин, който е за гордост. Бойкоти, мързел, караници с хората, неуважение към участниците, тъпи шеги и тн и тн. Едноти му лични проблеми не оправдава другото, примерно отношението към Росица..... към Алекс да не пипва нищо, подигравките с Лили и тн и тн. За мен за подобно поведение няма никакво оправдание. Хората не са му виновни за нищо...…

Общи условия

Активация на акаунт