На драгия зрител не показват нищо чак толкова провокативно у тази жена.
Ще да е нещо в аурата, което камерата не може да долови.
Нормална, работлива жена - каква е тази ярост, какво е това настървение срещу нея - не разбирам.
Честно, не знам Росица как издържа простотиите му? И после тя се държала като неардерталец и тасманийски дявол. А той като какво се държи?

Допускам,че непрекъснатото говорене, даването на съвети и вечното 'аз мога, аз съм го правила.." ги изнервят. Но вижте кой се кара с Росица - Роман, Милена,Хриса, Ваня....тези са основните. Те са с огромно его, със самочуствие, че финала им се полага, смятат се за знаещи и можещи и това, че не им се подчинява ги дразни. На Нури не смеят да му скачат, защото е основен работяга и не им мълчи, Симеон го изолират, но тя е жена, не е в група, самотен боец е и я мачкат.Както видяхме на Дидо не му пречи енергията и шума който вдига, Гошо не е стигал до люти разпри с нея. За Роман не ми се говори, типичен насилник към по-слабите, но е мазничък към "известните".Ако Дидо не беше от Д2 дали щеше да се съобразява с него? А Ваня много ли е работлива, че не я напада? Някой виждал ли я е в обора? Или да мие съдовете? Може да съм пропуснала, но най-често Роси ги мие. Със сигурност е оставила лошо впечатление с напиването и простотията със заека, макар, че всички пийват постоянно, със сигурност приказва много.... но просто е самостоятелен играч и глутницата я напада. За протокола, не ми е любимка, казах веднъж, че хора с такава емоционалност са натоварващи, но тук наистина виждам организиран тормоз над участник.
Не мога да си обясня по друг начин тази показна жертвоготовност.
Препоръчани теми