Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 265
  • 799
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Наистина не разбирам защо така яростно се нахвърлят срещу Роси.
На драгия зрител не показват нищо чак толкова провокативно у тази жена.
Ще да е нещо в аурата, което камерата не може да долови.
Нормална, работлива жена - каква е тази ярост, какво е това настървение срещу нея - не разбирам.

# 541
Разочарована съм от Владо Николов. Той толкова ли не можа да намери какво да си говори с хората там, та от вратата и той взел да разправя какво бил чел за турското присъствие. И защо е най-най участник от всички сезони не разбрах. Някой ако е наясно, моля да ме осветли.

# 542
  • Бургас
Нормална, работлива жена - каква е тази ярост, какво е това настървение срещу нея - не разбирам.
Защото е примитивен, в скръбта си е още на фаза гняв и е по-лесно да го насочи към някой недолюбван обект, когото да напсува.

# 543
Виви имаше предвид не специално Роман. Всички и скачаха днес на Роси

# 544
  • София
Изобщо, изобщо, изобщо не съм склонна да приема скръбта на Роман като обяснение или оправдание за простащината му. Изобщо.

А и не е само той. Христина кого погреба последните 2 месеца, та си позволи да крещи така? Или пък Милена, която не се спря да съска?

# 545
Защото е примитивен, в скръбта си е още на фаза гняв и е по-лесно да го насочи към някой недолюбван обект, когото да напсува.
Изобщо не съм съгласна.Или си простак или не.А Роман за съжаление е такъв.

# 546
Жоро се смятал за пич (каква изненада), достоен да спечели Фрмата, Милена щяла да мре заради Роман, тц, тц, тц...ти  да видиш.  ooooh!
За Роман каквото и да кажа ще е малко.  censored Честно, не знам Росица как издържа простотиите му? И после тя се държала като неардерталец и тасманийски дявол. А той като какво се държи?  ooooh!
Не знам с какво чак толкова ги дразни Росица, но аз все повече и повече започвам да ѝ симпатизирам. Хареса ми като фермер на седмицата от самото начало до последната минута.

# 547
  • Бургас
Изобщо не съм съгласна.Или си простак или не.А Роман за съжаление е такъв.
Е, аз не казвам, че  не е простак, а че е допълнително "стимулиран" простак. Laughing

# 548
Едно от обясненията защо са против Роси дадено от Ваня или Хриса беше -защото само командори.А както видяхме, техни величества не желаят да се съобразяват с "думата на фермера е закон". Mask  Допускам,че непрекъснатото говорене, даването на съвети и вечното 'аз мога, аз съм го правила.." ги изнервят. Но вижте кой се кара с Росица -   Роман, Милена,Хриса, Ваня....тези са основните. Те са с огромно его, със самочуствие, че финала им се полага, смятат се за знаещи и можещи и това, че не им се подчинява ги дразни. На Нури не смеят да му скачат, защото е основен работяга и не им мълчи, Симеон го изолират, но тя е жена, не е в група, самотен боец е и я мачкат.Както видяхме на Дидо не му пречи енергията и шума който вдига, Гошо не е стигал до люти разпри с нея. За Роман не ми се говори, типичен насилник към по-слабите, но е мазничък към "известните".Ако Дидо не беше от Д2 дали щеше да се съобразява с него? А Ваня много ли е работлива, че не я напада? Някой виждал ли я е в обора? Или да мие съдовете? Може да съм пропуснала, но най-често Роси ги мие. Със сигурност е оставила лошо впечатление с напиването и простотията със заека, макар, че всички пийват постоянно, със сигурност приказва много.... но просто  е самостоятелен играч и глутницата я напада. За протокола, не ми е любимка, казах веднъж, че хора с такава емоционалност са натоварващи, но тук наистина виждам организиран тормоз над участник.

# 549
Имам усещането, че Милена знае нещо за Роман. Rolling Eyes Не мога да си обясня по друг начин тази показна жертвоготовност.

# 550
  • София
Имам усещането, че Милена знае нещо за Роман. Rolling Eyes Не мога да си обясня по друг начин тази показна жертвоготовност.

Нищо чудно. Нали взе че "припозна чуждото дете като свое". Роман й е казал - най-вероятно.

# 551
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма никакво оправдание за арогантното отношение на Роман.Също така отказвам да повярвам,че има жени,които симпатизират на този боклук.
Нищо не знае Милена,просто тактика да се харесва на зрителите."Вижте ме колко съм бяла и добра,ще си дам живота за Роман,който между другото познавам от месец." Joy

# 552
  • Другата България
Офф май по - добре, че съм на работа. Само ако може кратък преразказ защо е това тотално изтрещяване.

# 553
  • София
Имало ли е изобщо епизод на 23-ти? По принцип винаги качват почти веднага след края, сега никъде не го намирам.

Не съм ви чела, за да нямам спойлери, затова питам.

# 554
  • Калгари, Канада
Скрит текст:
За Лили съм, но ако ще върнат после Алекс с амулета, по-добре тя да спечели направо и Лили да си ходи.Иначе ще е адски нечестно

Общи условия

Активация на акаунт