Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 264
  • 799
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
И аз не успях да гледам, че бях на банкет., но ще го изтегля щом е имало маса изцепки.

# 571
Това снощи може да се нарече с една дума- ПАДЕНИЕ.
Падение на шайка отрепки.
Никога досега във фермата не е имало по низки същества.Същества не хора.Глутница озверели и освирепрли нищожества мачкащи една жена само защото е заплаха за заветните парички.Нищожества решили да се правят на велики гаврещи се с жената.Побеснели като животни само защото не могат да я прекърашат.И в същото време странно тихи, лицемерни и по ниски от тревата пред гостите на които не смеят нищо да кажат.
Защо никой не посмя да опонира на Вл.Николов, защо никой не скочи с патриотичен патос в защита на българското.Той им каза почти същото което им каьа Нури.
И последва усмивки и...мълчание.
Със сигурност ще подкрепя Роси ско стигне финала.Дано поне има подкрепата на зрителите, тъй като фермерите няма да го направят.

Точно така Джолева!  Peace Съгласна съм с всяка твоя дума!  Hug Това беше дъното за някои от участниците. И само като си представя, че някой от тези хора накрая ще се окаже победител ми се отщява да гледам.  Tired

# 572
Шайката на злобарите май не осъзнава, че вместо да "избодат очите" на Роси, ще ѝ направят услуга и ще я приближат до амулета.

И какво е това бучене, че ги вдигат в "рано-рано" 7:30? Те да не са на Хавай? Много кофти серия. Някои направо полудяха. И изобщо няма да осъзнаят, че ако Роси грабне амулета (твърде вероятно ми се струва след снощи), заслугата ще е и тяхна с нелепия си опит за бойкот. Иванка така ли говори на треньора си - "не сме ти робове да ти бягаме тука"?

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 00:08 от pip4i

# 573
Не мисля, че Росица има шанс да спечели амулета. Нито пък Симо или Нури. Най-много да го дадат на Роман.  Tired

# 574
  • София
Ей, защо Георги не беше на масата докато Владо Николов говореше... Да видим всички как се мълчи, само и само да не си застрашим амулета.

# 575
Ей, защо Георги не беше на масата докато Владо Николов говореше... Да видим всички как се мълчи, само и само да не си застрашим амулета.
Мисля, че Гошо беше на масата.
Права си не беше.Но съм на 1000% сигурна че нямаше да си отвори устата.Той онемя така или иначе от както гостите и амулета са там

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 14:42 от djoleva

# 576
И аз нямам логично обяснение защо всички са така озверели към Росица. С изключение може би на Дидо. Може би защото адски ги мързи и са наясно, че са много срещу една.
След снощното насиране на Роман мисля, че каквото и да съм казала за него, никак не е било крайно. Лека й пръст на майка му. Не знам ако беше жива, и ако беше гледала участието му във фермата, дали щеше да се гордее какъв син е възпитала. Може и да не е вината в нея, но...очевидно на "момчето" му липсват първите 7 години. Злобен, лигав, мързелив простак.
Не знам колко е силен, но ако беше такъв, щеше да умее да владее гнева си. Щеше да има топки да се конфронтира със други силни мъже. Щеше да си избира силни противници. Но той не го прави.
Доядя ме и на тъпото състезание за кошниците и изказването на водещите, че цяра седмица фермерите можело да щракат с пръсти. Така омаловажиха старанието на Роси и накараха мързеливите глупаци да се чувстват в правото си, че са й давали отпор. Нищо, че Роман и на играта се показа колко чини. Абсолютни лекета са той и Хриса, че и Ваня. Не я знам какво спортно училище иска да прави, но без дисциплина и изисквания първо към самата себе си няма да й се получи.

# 577
Аз сигурно съм много тъпа , че не виждам "многопластовата"игра на Роман."Да те еба в устата мършо" не ми говори за никакви пластове .

# 578
Жорко за пореден показа, че е един голям мишок. Голям мишок с големи мустаци.
На Роман му липсват не само първите 7, а всичките 27 години.

# 579
  • London
Според мен Владо би дал амулета на Нури! Това обаче е сборно решение, та нямам идея какво ще реши мнозинството. Може да го вземе Алекс или Лили и никой да не излезе и така гостуването да не е белязано с жертви.

# 580
И аз нямам логично обяснение защо всички са така озверели към Росица. С изключение може би на Дидо. Може би защото адски ги мързи и са наясно, че са много срещу една.
След снощното насиране на Роман мисля, че каквото и да съм казала за него, никак не е било крайно. Лека й пръст на майка му. Не знам ако беше жива, и ако беше гледала участието му във фермата, дали щеше да се гордее какъв син е възпитала. Може и да не е вината в нея, но...очевидно на "момчето" му липсват първите 7 години. Злобен, лигав, мързелив простак.
Не знам колко е силен, но ако беше такъв, щеше да умее да владее гнева си. Щеше да има топки да се конфронтира със други силни мъже. Щеше да си избира силни противници. Но той не го прави.
Доядя ме и на тъпото състезание за кошниците и изказването на водещите, че цяра седмица фермерите можело да щракат с пръсти. Така омаловажиха старанието на Роси и накараха мързеливите глупаци да се чувстват в правото си, че са й давали отпор. Нищо, че Роман и на играта се показа колко чини. Абсолютни лекета са той и Хриса, че и Ваня. Не я знам какво спортно училище иска да прави, но без дисциплина и изисквания първо към самата себе си няма да й се получи.
        Имаше една табелчица предните сезони.....,,Думата на фермера е закон,,!Като ,че ли държаха тогава да се спазва написаното....Че и санкции имаше !А сега  !!!    ,,РОБОВЕ,, били.......Ваня и чудо !,,Спортистка ,,........

# 581
  • Sunshine state
Изумена съм как околните, а и продукцията толерират поведението на Роман. Този изрод се е помислил за важен и по най-долния и просташки начин си позволява да псува една жена, която нищо не му е направила реално. Не я харесваш, ок, ама неговото минава вече всякакви граници. А всички наоколо мълчат като бити задници и на практика са съучастници. А другата простакеса Милена го чувствала като син - таман са си двамата австралопитеци.
Браво на Роси за фермерството тази седмица! Въпреки мързела на Христина, Ваня, Милена и РомА, успя да се справи и не се поддаде на тия мизерници. Ваня затвърждава мнението ми за нея. Тя си е една куха лейка, която ако няма съюзник, ще си мълчи в ъгъла и ще се хили тъпо. Фермерството на Росица било хаос - ами нейното тогава направо си беше анархия и ако не беше Ивайло да й казва кое, какво, щеше да види кошници през крив макарон. И не се казва "робОВЕ", а "роби", Ванче. Вземи се научи на български, а не говори като някое 4 годишно лапе. Школа щяла да отваря без такси - и колко точно ще просъществува тази школа, м? Наивна история, колкото да се направи на добрата самарянка. Да си понесяла последствията Росица после каза като се бяха събрали да обсъждат кого да излъчат за противник на Бети - какви ги дрънкаш и какви последствия точно? Тя Росица ви търпи напъните за мисъл цяла седмица, а сега и последствия да си понесяла?! Ай дано има Видов ден и тия 5-имата под ръчичка да си ходят по-бързо. Милена пък забрави как им викаше като на някое стадо овце по време на нейното фермерство, а сега Росица я командорела. Боже, боже.. Така е, като няма санкции за неизпълнение и бездействие. Да ги оставят да ядат и пушат плевели две седмици, ако си позволи дори и един да бойкотира, пък да видим дали следващия път няма всички да го натискат да работи. Това сега си е живо хрантутене - бачкат, не бачкат, храна винаги има. От всички само някои ми се виждат поотслабнали. Останалите отпрали по едни шкембета.

# 582
Аз сигурно съм много тъпа , че не виждам "многопластовата"игра на Роман."Да те еба в устата мършо" не ми говори за никакви пластове .
         Я,що !То пластове има и под дъното...Макар че не виждам къде по надолу може да слезе едно такова гаменче като Роман....

# 583
  • Другата България
Мери душко, това снощното не може да се преразкаже на кратко, трябва да се гледа.  Hug
Hug Това
Още не мога да повярвам какво точно гледах снощи, направо ми се повръща. Роман, Милена, Христина и Ваня не може да са нормални хора, не зная Роси как издържа, аз на нейно място щях да съм си тръгнала отдавна по собствено желание. Роман я напсува зверски грозно, защото му казала да издои кравите, Христина истеряса без абсолютно никаква причина, защото я попитаха как се справя и докъде е стигнала с царевицата и накрая, когато Роси каза, че се отказва от цигарите си в полза на останалите, я изкараха егоист. При избора на човек за третата игра Ваня каза, че Роси трябвало да си понесе заслуженото. Какво заслужено?! WTF?!?! Потресена съм!
Вместо да се усетят, че щом и гостите се включиха в разпределянето и вършенето на задачите, нещата не са изобщо розови, Ваня скочи, че не били "робове" и кои били те да й "тургат" заповеди.  Crazy Надявам се снощният епизод да беше сбогуването с амулета за тези четиримата.
и това
Това снощи може да се нарече с една дума- ПАДЕНИЕ.
Падение на шайка отрепки.
Никога досега във фермата не е имало по низки същества.Същества не хора.Глутница озверели и освирепрли нищожества мачкащи една жена само защото е заплаха за заветните парички.Нищожества решили да се правят на велики гаврещи се с жената.Побеснели като животни само защото не могат да я прекърашат.И в същото време странно тихи, лицемерни и по ниски от тревата пред гостите на които не смеят нищо да кажат.
Защо никой не посмя да опонира на Вл.Николов, защо никой не скочи с патриотичен патос в защита на българското.Той им каза почти същото което им каьа Нури.
И последва усмивки и...мълчание.
Със сигурност ще подкрепя Роси ско стигне финала.Дано поне има подкрепата на зрителите, тъй като фермерите няма да го направят.
ми е напълно достатъчно. Sick Sick Sick #Shocked doh censored Имам четири почивни дни и всичкото време да изгледам епизода, но няма да го направя. Не и след това, което прочетох. А това
"Да те еба в устата мършо"
е просто...ами нямам думи, този път наистина нямам. Много ми се иска точно в този момент да чуя мнението на потребителката, която беше люта фенка на простото момче - вече и името му няма да пиша. Не, за да се заяждам, не, просто от любопитство, да чуя как намира това поведение на любимеца си.
Само един уточняващ въпрос ще задам - да разбирам, че нито една кошница не са им дали, така ли?

# 584
  • Дюселдорф
Не знам за вас, но аз досега, може би от глупост, се опитвах по всякакъв начин да се хвана за нещо, само и само да харесам Роман, струваше ми се, че все пак има нещо в този човек. След това, което изгледах снощи, се отказвам да търся каквото и да било у него. Тотално разочарование е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт