Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 259
  • 799
  •   1
Отговори
# 555
Не обвинявам Роман за това, че не е реагирал на смъртта на майка си като нормален човек. По-скоро дадох това му поведение като поредно доказателство, че е студен човек и може би затова и не може да се постави на мястото на хората, които обижда и да осъзнае как ги кара да се чувстват като им говори така. Да си бъде какъвто си иска - просто за мен това е лош човек.

# 556
Наистина не разбирам защо така яростно се нахвърлят срещу Роси.
На драгия зрител не показват нищо чак толкова провокативно у тази жена.
Ще да е нещо в аурата, което камерата не може да долови.
Нормална, работлива жена - каква е тази ярост, какво е това настървение срещу нея - не разбирам.

Причината е, че не ги кефи. А когато един човек не те кефи квото и да прави ще те дразни и ще ти е причина да го нападаш, особено ако си проЗ селяндур като Роман. Той сам си го каза не веднъж, че не я харесва и не е нужно да харесваш целия свят. Но това не значи, че трябва да нападаш и обиждаш тия, които не те кефят. А Роси  допълнително го дразни, защото демонстрира, че не му се връзва на обидите, все е умихната и понеже неговата цел е да я нарани и разреве, но вместо това вижда нагла усмивка и голяма уста насреща това още повече го ожесточава да я обижда за да си постигне целта да я уязви, но все не става и не става, провокира го да изважда на показ най-лошото от себе си и да се излага пред публиката и така. Хората винаги се изнервят когато не постигат желания ефект, а Роси е изключително добра в отбиване на злонамерени атаки. Евала за което - това показва силна психика и интелект.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 10:32 от Skrekkelig

# 557
  • Велико Търново
Поведението на Роман беше върхът на простотията, то бива, бива, ама да я псуваш като каруцар.....не ми харесва това, че няма санкции за неизпълнението на задачите, поставени от фермера. Тогава защо думата му да е закон за останалите - Роман изцяло отказа да ратайства, Милена работела за себе си, не за фермера, Ваня не обичала да я командорят...еее, ами Росица да им се моли ли- тя не се спря да тича напред-назад, а другите пият кафе, пушат...хем знаят, че ще дойдат наставниците и те доникъде не са я докарали, не им пукало за фермера, ами нали и те "страдат" от липсата на кошници - но тогава ще изкарат Росица виновна, а не собствения си мързел.

# 558
Пак ми прави впечатление, че тукашните не търпят ръководство,да има някой над тях, Милена,Христина, Ваня от снощи се бунтуват срещу ръководителя, тоочно по български. Сетих се за баснята за орел,рак и щука,значи сме си така от доста дълго време. Друго всичко сте казали точно.

# 559
    Роман е простак,и скръбта му няма нищо общо.Как е възможно такова отношение?!А и всички останали си мълчат.Продукцията къде е,псува,обижда-това не е ли вид насилие?
   И Милена си припява Най-обичам луди-луди жаби,с нейната ехидна усмивчица-дъно,че и под дъното.Синовете й я гледат.Как ли се чувстват,че припознава още едно дете,на 20 и кусур и ще мре за него?И дали не го припознава за нещо друго,а?
   Добре им го каза Роси-ние ,навън,дето водим добър живот-бачкаме.Не като тук да пием кафета до 10 часа и в 3ч да се чудим как да си тръгнем.Тия хора не ходят ли на работа,шефове нямат ли?така ли си позволяват да се държат с тях?Язък й на Ваня за миналото на спортист-къде ти е дисциплината,МА?така ли ще процедираш в спортния си клуб?
  На мениджърката Христина подчинените така ли се дървят,като им постави задачи?Подмазвачка,веднага се "залендзи" на Владо,"Много си висок"-абе като нямаш нещо умно да кажеш,по-добре си мълчи.Ама то и за това акъл трябва,не става само с пиене.Чухте ли я,как каза ни в клин,ни в ръкав, "да се плющим",а другите замръзнаха.
   Сори,че ще го кажа,ама вЕрно ни е сбъркан чипа!
  Харесвам Владо като спортист и капитан,но по-добре да се кротне малко.
    Момичета,много съм бясна от снощи,след поведението на Роман към Роси.Направо се кефя,че не успя да бие Ники.

# 560
Сега успях да изгледам епизода по бтв+, поимено ще кажа поняколко думи за участниците, които ме "впечатляват",  дано четат, не че им пука, но ве пак....
Гого, не си достоен за финал и НЕ си пич, защото когато имаше възможност да се докажеш като такъв, ти се ската, скри се като едно малко мишле, с което затвърди мнението за себе си.
Милена, за мен ти си най-неприятният участник не само от всички сеозни на Фермата, а от всички реалитиа, които съм гледала (не са никак малко). Толкова си заслепена от себе си и от "качествата си", че не виждаш по-далече от носа си. Като страничен наблюдател ти казвам, че реално не притежаваш и 1/100 от това, което си мислиш, че носиш в себе си.
Романе, все си мисля, че има нещо добро в теб, но явно съм грешала, жалко, защото си хубаво момче, но за съжаление до там, еоционалната ти зрялост е на ниво 3 група в детската градина.
Роси, много ми харесва това, че залудо работиш, но залудо не стоиш, много си сърцата и не ти пука от мнението на другите, достойна си за финал, дано си успяла да го достигнеш.
Защо, когато Нури говореше за османското присъствие така наречено, всички му скачаха едва ли не на бой, а сега на Владо никой и думичка не каза? Не твърдя, че Владо е прав, но всички седяха и мълчаха, Гого там ли беше, не успях да видя, но и да е бил, съм сигурна, че нямаше да се опули и да крещи патриотарски слова в несвяст.
Няма голямо значение за мен кой ще бие на дуела в неделя, но сякаш повече ми се иска това да е Лили.  Има нещо в поведението на Александра, което ме смущава, но към момента не мога да го дефинирам много точно, затова ще си замълча, но е неуспорим факт, че навън почти няма човек, който да се изказва ласкаво за нея.

# 561
  • София
Гледам сега, в това отношение и аз приличам на Роси, като има работа искам да се върши, много се дразня да гледам, че има да се вършат неща, а някои се разсейват...

# 562
Паганне,1+ към твоето мнение.Гого е мишок,Христина що не се разпени на Владо и тя?

# 563
Хорааа, имайте милост. Болна съм, едва гледам, не ви смогвам да прочета всичко.

# 564
Паганне,1+ към твоето мнение.Гого е мишок,Христина що не се разпени на Владо и тя?

Гошо от момента в който влезе Яни и се разбра за какво е там, резко млъкна.Стана по нисък от тревата, онемя, сви се мълчи като...
Сега ще го видим как ще е другата седмица.
И на мен ми стана кеф, че Ники победи Роман.И пак тишина от стадото.
Ако на мястото на Роман беше Симо.или Роси щеше да е армагедон.
Силно се надявам Роси да стигне финала.Не съм сигурна че ще спечели формата, защото фермерите/ повечето/ няма да гласуват за нея.

# 565
  • London
Росица и Нури определено се утвърждават като моите фаворити, дори Роси навярно вече и повече. Все пак е първата жена във Фермата, която ме кара да й желая победата от все сърце. Работна, леко шантава, засмяна, перде, натурална, не се скатава, майка и изобщо жена със всички свои недостатъци и преимущества. Не я харесват, защото мързеливите не обичат работните. Не може в 7:30..... на някой да му се струва рано? Заради това ли остават да се борят такива като Христинка и Ваня в България, защото се спи до 10:00? Ми видиш ли мъжа ми от години става всеки ден в 5:00..... в чужбина няма кой да те търпи в 7:30.... още да не си станал. Немой нещо да не ги накараш да свършат, почва зъбене, гонене, като, че е там на сладки приказки и лежанка отишъл. Ми 100 000 лева дрисли не дава никой за лежачка, много противни момичета. Съгласна съм и с Росия, че Яни и Гинчев до голяма степен разсейваха седмицата с приказки и аз бих се притеснила от тези неща, ако съм фермер и бих си го казала.  Нури е машина пък, не спирам да му се радвам на всяка задача.... жена му следва да е горда съпруга, където и да го прати ще има здрав сън, че нито ще я изложи, нито напие, нито ще задява фусти и тн. Другите съпруги, особено Гошовата подозирам, че докато е бил там не е имала здрав сън с това шавливо шило.

Роман и Милена каквото и да кажем вече ще е малко, познава го от няма месец и вече живот давала. Да иде в театъра да ги разиграва тия пиеси и само цигари свива животното и на тая пейка седи, бива ленива жена и устата в същото време, ама чак пък толкова.... даже Христина се впряга повече в работа.

# 566
И аз харесвам поведението и играта на Нури.
 На Христина никой не й каза,че баща й е престъпник,затворник и прочие,никой не направи квалификация относно семействата им отвън.Само тя раздава диагнози на Росиния мъж.Абе просто същество.

# 567
  • София
Още не мога да повярвам какво точно гледах снощи, направо ми се повръща. Роман, Милена, Христина и Ваня не може да са нормални хора, не зная Роси как издържа, аз на нейно място щях да съм си тръгнала отдавна по собствено желание. Роман я напсува зверски грозно, защото му казала да издои кравите, Христина истеряса без абсолютно никаква причина, защото я попитаха как се справя и докъде е стигнала с царевицата и накрая, когато Роси каза, че се отказва от цигарите си в полза на останалите, я изкараха егоист. При избора на човек за третата игра Ваня каза, че Роси трябвало да си понесе заслуженото. Какво заслужено?! WTF?!?! Потресена съм!
Вместо да се усетят, че щом и гостите се включиха в разпределянето и вършенето на задачите, нещата не са изобщо розови, Ваня скочи, че не били "робове" и кои били те да й "тургат" заповеди.  Crazy Надявам се снощният епизод да беше сбогуването с амулета за тези четиримата.

# 568
Офф май по - добре, че съм на работа. Само ако може кратък преразказ защо е това тотално изтрещяване.
Мери душко, това снощното не може да се преразкаже на кратко, трябва да се гледа.  Hug
Много ми е притеснено на кого ще дадат амулета гостите.  Rolling Eyes
В анкетата гласувах за Александра, но предпочитам Лили да остане. Ако Александра падне най-вероятно ще предложи Георги за фермер, но ако Лили отпадне нямам идея на кого ще заложи.  newsm78 Дано само да не е Милена.  Praynig

# 569
Това снощи може да се нарече с една дума- ПАДЕНИЕ.
Падение на шайка отрепки.
Никога досега във фермата не е имало по низки същества.Същества не хора.Глутница озверели и освирепрли нищожества мачкащи една жена само защото е заплаха за заветните парички.Нищожества решили да се правят на велики гаврещи се с жената.Побеснели като животни само защото не могат да я прекърашат.И в същото време странно тихи, лицемерни и по ниски от тревата пред гостите на които не смеят нищо да кажат.
Защо никой не посмя да опонира на Вл.Николов, защо никой не скочи с патриотичен патос в защита на българското.Той им каза почти същото което им каьа Нури.
И последва усмивки и...мълчание.
Със сигурност ще подкрепя Роси ско стигне финала.Дано поне има подкрепата на зрителите, тъй като фермерите няма да го направят.

Общи условия

Активация на акаунт