Та отдавна си мисля за някои недомислия в песните - сещам се например за ''Тих бял Дунав се вълнува,/ весело шуми, бум!''... И изведнъж се замислям: как така ''тих'', пук ''шуми''?
)
) едва се спасих от двойка за гавра с българската литература
)
И тъй като горното беше малко извън темата
) с радост ще напиша любимата си детска песничка. Научих я от баба си, а тя от своята баба, така че корените й се губят в древността
).
))))))

Текстът на песента е на Ина Григорова и е великолепен! Въпросната авторка пише текстове за много изпълнители (в момента се сещам само за Ирина Флорин, Антибиотика и София, но сигурно има и други...) и смея да твърдя, че ми е любимка! Но явно отново нещата опират до вкус...
е, това е номер едно просто....не мога да спра да се хиля ...
А най-любим текст за песен ми е на Нети "Луната спи"тя май спечели първа награда на някакъв конкурс за най-безмислен текст на песен та ако сложиш анкета мисля че ще обере овацийте на всички.
Чудя се как ги измисля Дони

Текстът на песента е на Ина Григорова и е великолепен! Въпросната авторка пише текстове за много изпълнители (в момента се сещам само за Ирина Флорин, Антибиотика и София, но сигурно има и други...) и смея да твърдя, че ми е любимка! Но явно отново нещата опират до вкус... 

). Песничките на Глорчето, Екстра Нина, Цветелина са уникални по своята тъпота. Милко Мустака също е върха. Абе, то са много примери. Не мога да се сетя сега точно. Днес чух една кака - "Кой ще изяде маслинката зелена от устата ми червена" 
Ако чувам правилно, де...