Спечели подаръци преди празниците с LIDL

• 14 601
  • 366
  •   1
Отговори
# 285
За Коледа смятам да изненада семейството с една Спа почивка във Велинград. Малко релакс, глезотийки и вкусна родопска храна.

# 286
Ще изненадам моето семейство,с нови гозби които не са правени преди.

# 287
С хубави подаръци и старание в кухнята

# 288
Ще се възползвам от промоциите  в момента , и ще  напълня коледна кошница с  любимият на всички карловси сушен деликатес на "Родна стряха",рекламната кутия на водка "Руски стандарт" с две чаши,шоколади и плодове за децата и нещо за украса- та да си личи че е Коледа.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 17:48 от Elena Traikova 612083

# 289
Семейството си на Коледа ще зарадвам с вкусна храна, приятна обстановка, свещи, игри и забавления.

# 290
Ще зарадвам цялото семейство с прекрасна украса,допринасяща за домашния уют,вкусна трапеза с направени от мен ястия,чаши с греяно вино и много подаръци ии прегръдки. Simple Smile

# 291
Ще зарадвам моето семейство със страхотен подарък от Лидл. Ще купя и трите 3D светещи фигури. Когато дъщеря ми беше малка пуснаха "Сам вкъщи 1", началото на 90те годините тук много много голяма мизерия и нищета. Единственото за което им завидяхме искрено беше коледната украса, която имаха. Целият двор беше пулен със светещи фигури - разкошно! Сега вече и ние можем да имаме хубава украса и смятам да изненадам семейството си с това Simple Smile Весели празници! Simple Smile

# 292
Ще ги зарадвам с подаръци,коледно настроение ,вкусни меденки и сладкиши от Лидл,домашно приготвена храна и много обич.

# 293
  • Варна
С присъствието си,това е най-важното,
а за подаръците е ясно Simple Smile

# 294
Тази година ще празнуваме Коледа извън къщи. Направила съм резервация - изненада за моите хора, надявам се да останат доволни.

# 295
  • Перник
Ще зарадвам семейство си с домашен уют, домашни ястия, подаръци и много любов!

# 296
Смятам да купя продукти за най-вкусните и ароматни коледни бисквитки,за да нагостим и дядо Коледа когато дойде да остави подаръци под елхата:)

# 297
  • Пловдив
Ще ги зарадвам с присъствието си Simple Smile. Няма да работя по празниците.

# 298
Аз ще зарадвам моето семейство с нов член на семейството. Очаквам бебче(момче) и мисля, че това ще е най хубавата Коледа. 💓💓💓💓💓💓🎄🎉💐🌹🌹🎇🎆🎊

# 299
Тази година имам най хубавия подарък за всички ... Коледно бебче 😍

Общи условия

Активация на акаунт