Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 626
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Използвам дезинфектант на Heitmann, мисля, че имат и за бебешки дрешки/чувствителна кожа. Купих си го от магазините Безсрамно ниски цени, около 9лв беше. Simple Smile

# 211
Импресан знам аз. Не съм го ползвала. В кауфланд съм го виждала.
Но се ползва само при някакви заразни болести..а не в ежедневието. Високи градуси и прах за бяло...дълга програма обикновено е достатъчно.

# 212
Бясна съм, замина ми новата парка.
Моля, тези, които си хранят глезените деца, така са ги възпитали и те вече го правят сами, хранят се и те самите на обществени места, където не би трябвало, спрете! Вчера освен в магазин и в градския транспорт, на друго място не съм ходила. На ръква имах нещо като горчица, абе беше гнусно, може и да не е за ядене, а за игра, не знам, не се е изпрало, стои като мазно петно. Пак ще третирам, но то много възможности нямам, парката е зелена. Вчера в автобуса тръгнах да сядам и едно нахално хлапе, реши че ще седне точно там, места имаше, нещо ядеше, аз останах права до него. Беше с майка си, яде през цялото време, което е около 7  мин. Е, толкова ли не може да яде в къщи?! Това на мен сега ще ми струва много нерви и усилия, а може и да не успея да я изпера, няма как да си ходя с леке.

# 213
  • София
Бясна съм, замина ми новата парка.
Моля, тези, които си хранят глезените деца, така са ги възпитали и те вече го правят сами, хранят се и те самите на обществени места, където не би трябвало, спрете! Вчера освен в магазин и в градския транспорт, на друго място не съм ходила. На ръква имах нещо като горчица, абе беше гнусно, може и да не е за ядене, а за игра, не знам, не се е изпрало, стои като мазно петно. Пак ще третирам, но то много възможности нямам, парката е зелена. Вчера в автобуса тръгнах да сядам и едно нахално хлапе, реши че ще седне точно там, места имаше, нещо ядеше, аз останах права до него. Беше с майка си, яде през цялото време, което е около 7  мин. Е, толкова ли не може да яде в къщи?! Това на мен сега ще ми струва много нерви и усилия, а може и да не успея да я изпера, няма как да си ходя с леке.
Напръскай с меглио и остави 20-30 мин. или повече - когато имаш време да переш. И пусни в пералнята както обикновено.

# 214
Благодаря Flowers Hibiscus!
Пръсках със Сано, но без резултат. Имам обезмаслител на Астониш, пише че е и за петна, ще пробвам с него, ако не, ще ходя за другия.

# 215
  • have faith and be patient ..
В началото като зачетох горното мнение помислих, че съм в лидълската тема 🤣🤣 там често ср повдига спора за и против ядящи деца в магазина

# 216
Категорично против съм, то не е задължително всички да са родители. Когато човек има дете, го гледа както трябва, а не както може. Както трябва означава да си организира времето така, че да го храни не където му падне, примерно. Но темата не е за това, а за последствията от това, за съжаление върху други.

# 217
rovaru,
Скрит текст:
напълно те разбирам, дано се справиш с петното. И на мен не ми понасят свинщината и диващината. Социалното поведение си има определени норми. От Лидлската тема се изумих, че родителите смятат, че храната е, за да запушат устите на горките деца, които те не знаят как да възпитават и пищели из магазина. Аз пък си мислех, че храната е, за да ни дава енергия, но... Или били гладни, разбираш ли. За час-два глад никой не се е споминал. Сега, ако човек е болен, някой диабетик, примерно, може да трябва наистина инцидентно да сдъвче някой залък там, където се намира, че да не се срине, но това  е нещо съвсем различно.

Много ме заинтригува този препарат. Моля, ако някой го е пробвал върху изкуствени материи, нека сподели дали има ефект:
Да споделя!
С това https://www.ebag.bg/product/119158/images/0/800 си избелих жилетката, която беше поела боя при първото пране. Не съм използвала перилен препарат за бяло, така че съм супер доволна и леко изненадана, че изобщо се избели. Благодаря на всички за съветите да си взема добавка за избелване! Simple Smile

# 218
Rovaru, съчувствам ти, аз на моето дете вода в колата даже не му давам да пие, камо ли да ми яде на места различни от място за хранене!!!!

Е краен случай на химическо носи.

# 219
# 220
  • София
Омо продължава да е на промоция в dm, 6,99 лв. Simple Smile

# 221
Между трите ленора разликата освен да е в аромата, друга не виждам каква може да е.
И като говоря за омекотители, да похваля отново Семана. Изключително траен аромат и приятни на допир дрехи. Много съм доволна.

# 222
Само аромата е различен. На мен лично първия ми мирише отвратително, но другите два имат приятен и дълготраен аромат.

# 223
  • Vildbjerg,DK
Здравейте на всички, извинете ме ако е коментирано , но искам да попитам има ли разлика в състава на Ariel Compact,  който може да се закупи от Германия и Ariel A+ introduced by Ariel, който е по магазините тук в Дания? Струва ли си по–високата цена за праха, който мога да купя в немско?Simple Smile

# 224
Благодаря за отговорите относно Ленор сензитив. Днес ги видях и трите в един магазин. Два от тях миришат абсолютно еднакво и не особено приятно. А този, който ми хареса съм показала във втория линк. Мирише точно като Коколино сензитив. Според вас, Коколино или Ленор е по-добър като трайност и степен на омекотяване? Между другото, днес си купих течен перилен препарат за вълнени на Апта. Беше на промоция и доста на сметка. Имате ли впечатления от него?

Общи условия

Активация на акаунт