Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 624
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Лично мнение:
коколино не омекотява изобщо, а като трайност на аромата е траен
ленор омекотява и е траен, но ако превишиш дозата, дрехите стават лигави, докато са мокри

# 226
Продуктите на Апта са качествени.Аз съм ползвала и съм доволна,и не само за пране.
  Относно Ленор и Коколино,аз предпочитам Коколино.

# 227
Знаете ли защо праховете Forest вече не се намират по магазините? Няма ги в няколко от веригите, откъдето си купувах преди - Била, Кауфланд, Дар, Лили...
Харесваше ми, защото изпира добре, мирише приятно и не дразни кожата, но явно трябва да се преориентирам...
Знаете ли нещо по въпроса?

# 228
  • София
Момичета, какво ползвате за черно пране? Основно за памук?

# 229
  • София

Каквото и за цветно. То черното си е цвят като всички останали.  Пък за материята - там роля има програмата на пералнята, а не препарата /изключая вълна и естествена коприна/.

# 230
My forest е спрян от производство. Тема - също. Даже вече са свалени от портфолиото с марките на сайта на Фикосота.

# 231
My forest е спрян от производство. Тема - също. Даже вече са свалени от портфолиото с марките на сайта на Фикосота.
Благодаря за информацията. Така и подозирах. Много жалко.
Имаш ли идея защо е спрян?

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 15:27 от Елмайра

# 232
Нямам представа. Вероятно продажбите на продукта не са оправдали очакванията или са решили, че прекалено много са разширили портфолиото с марките, което е увеличило разходите като цяло, но не толкова общите приходи от продажби. Обикновено това са причините.
Guess Who може да има повече информация по въпроса.

# 233
Корал имат прах за черно

# 234
  • София
Благодаря, момичета. Голямата има два памучни черни суитчера, които още сега са тръгнали да избеляват, незнам на какво ще заприличат при няколко изпирания. А иначе цветно пера на 40 с по-дълга програма - 2 часа.

# 235
  • have faith and be patient ..
здравейте, сефтосахме момичешкото термо бельо на ски курортите и естествено каката намери моделин от нялуде и вече има засъхнало на коляното, не искам да го чопля защото изглежда, че ще пусне бримка, как да го третирам, с ютия и някаква кърпа /хартия ли?

# 236
С вода не пада ли? Моделинът е сух и пръхкав...да не е пластелин или друго...

Във фризер за дъвка беше...

# 237
Моделина е мек докато не изсъхне, този е зфраво сух

# 238
Не е мазно за да третираш с ютия. С ютия парафин съм махала от покривка, с лист хартия и мазното попива по листа.

Не разбрах накисна ли го с вода?

# 239
Не не съм, като се прибера първо с вода ще пробвам, а после ще пиша ако има нужда, мерси

Общи условия

Активация на акаунт