Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 614
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • София

http://prahove.com/astonish/ASTONISH-LEATHER-CLEANER-750ml-%D0%B … D0%BB%D0%BA%D0%B8

Аз от този съм много доволна. Дивана ми светна. А и седалките на колата се изпраха идеално.

# 271
Като заговорихме за дамаски, химикал от кожен диван, с какво може да се изчисти?С Меглио не става

Леля ми изчисти светложълт кожен диван от химикал с вълшебна гъбка (magic sponge). Не знам обаче дали реагира веднага, когато малкият нашари дивана, или бяха стари "рисунки".

# 272

http://prahove.com/astonish/ASTONISH-LEATHER-CLEANER-750ml-%D0%B … D0%BB%D0%BA%D0%B8

Аз от този съм много доволна. Дивана ми светна. А и седалките на колата се изпраха идеално.
Моля да опишеш техниката и последователността от действия, които извърши, за меката мебел. Аз нещо не го одобрих този, но го отдавам на грешно прилагане.

# 273
  • София
Напръсках обилно с препарата. Изчаках около полвин час и след това с гъба минах так където имаше по упорити
петна . И накрая със суха кърпа.   

# 274
Благодаря Flowers Hibiscus

# 275
  • have faith and be patient ..
Здравейте, от К тази седмица омото прах, това което е на снимката е за бяло, нали.? Дали ще има и прах за цветно? Мисля да ги пробвам за първи път, нали много ги хвалите..

Тези също са намалени ако някой ги харесва

# 276
Би трябвало да има и прах за цветно, но зависи във филиалите какво зареждат. при нас например с години зареждаха само прах за бяло...политиката им била такава.
Ако няма прах за цветно в К, виж в ДМ - там за 20 пранета беше на около 6-7- лв...не помня точно. Ако не е махната промоцията де, не съм ходила от коледа там...но тогава още беше намалено Омо-то.

# 277
  • София
Да, Омо-то е още намалено в dm.
С. Алекс, пробвай го, много добър прах е.

# 278
  • Пловдив
Благодаря, за полезната тема. След като порядъчно си захабих дрехите ( особено новите хавлии), попаднах на темата и си купих оня ден Денкмит на прах за цветно и бяло, още след първото изпиране намирам разликата. Една бяла тениска, с която спя имаше старо петно от кафе, което изчезна. А един розов потник, по който имаше след пране сини петна и мислех да изхвърля, след ползване на най-простите цветоуловителни кърпички по 2,80 лв. от левчето -   се изчисти. Simple Smile
Ако може само малко помощ още за дозировките на праха за Пловдив, тъй като не мога да определя каква точно е водата. И на бялото и на цветното сложих по 100 мл.
Благодаря Ви!

# 279
  • София
Ако може само малко помощ още за дозировките на праха за Пловдив, тъй като не мога да определя каква точно е водата. И на бялото и на цветното сложих по 100 мл.
Благодаря Ви!

Ето, по тази схема можеш да се ориентираш.

# 280
  • Пловдив
Благодаря, за полезната тема. След като порядъчно си захабих дрехите ( особено новите хавлии), попаднах на темата и си купих оня ден Денкмит на прах за цветно и бяло, още след първото изпиране намирам разликата. Една бяла тениска, с която спя имаше старо петно от кафе, което изчезна. А един розов потник, по който имаше след пране сини петна и мислех да изхвърля, след ползване на най-простите цветоуловителни кърпички по 2,80 лв. от левчето -   се изчисти. Simple Smile
Благодаря Ви!

Водата в Пловдив по статистика е умерено твърда.

# 281
  • София
Това коментирали ли сме го? Гледам, че Борн го рекламират.

# 282
От мокрото време навън имах няколко петна от днес по панталона. Сложих го за пране с Омо за цветно на 40 градуса, което е над препоръчителното за дрехата по етикет и петната си останаха. После трябваше да ги третирам ръчно и да пусна дрехата отново в пералнята. Толкова ли са възможностите на този прах или има други трикове, за да работи?

# 283
  • have faith and be patient ..
Прах или гел? Аз купих прах за бяло само, за цветно само течен имаше при нас .. Заложих на ариела прах за цветно, 60 пранета 26-7 лв, редовна цена от К..

# 284
Богаташка.... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт