Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 482
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
То това е цялата палитра от проявления. Може само да се усеща щипане в началото или зачервяване.. Зависи колко продължително кожата е изложена на дразнителя (студа) и какво е моментното й състояние.

# 376
Имах придвид че доста кожни заболявания се проявяват със сухота. Не само студовата алергия...

# 377
  • оттам, откъдето започва България
Вчера събрах смелост да използвам тази капсула, която ми бяха дали миналата година
Тъй като досега само веднъж съм ползвала друг вид капсула и нямам добри впечатления, реших да изпера по-малко количество бяло пране с нея - 1,5 кг. на 40 градуса - 2 часова програма.
Резултатът е, че яката на бяла тениска не се изпра добре. По метода на Гес сложих хавлия, изцапана с лютеница. Резултатът е, че петното, макар и бледо, си стои. Днес ще поправя грешките с ДМ прах за бяло.
Положителното от целия ми експеримент е, че капсулата се разтвори без проблем и нямаше лигави остатъци по дрехите, както и че ароматът на прането е много приятен /умишлено не използвах омекотител/.
Май е време да приключа експериментите с капсули. Simple Smile

# 378
Новата ТЕМА???Нали я спряха?

# 379
Благодаря за съветите! Материята е изкуствена, от тези супер меки, космати и пухкави жилетки, супер много ще ме е яд, ако необратимо съм я съсипала. Ще потърся в chistdom нещо от вносните препарати, че тая добавка на Ариел нещо не съм я мяркала в супера.

Има прахообразен препарат за възстановяване на цветовете на боядисани при пране дрехи на Dr. Beckmann - на много места го предлагат. Една позната го изпробва на бяла, плетена блуза с цветни апликации - беше се боядисала в синьо - и се оправи. Но все пак зависи от материята и колко е упорито оцветяването Simple Smile

# 380
  • София
Тета, малката ми е наследила студовата алергия и има едни много сухи петна по тялото. Просто по-малко неща да я дразнят и затова си мисля, че смяната на праха ще е в полза...
Многото сухи петна по тялото не са студова алергия, а по - скоро себорея или някакъв дерматит. Студовата алергие не се влияе от перилни препарати, а от студ и вятър. Както са ти казали иска си специфичната козметика. Студовата алергия предизвиква зачервяване, сухота и в по-тежките случи нацепване на кожата и сърбеж, на местата изложени на студ. Обикновено зимата първи страгат ръцете от китката до пръстите. А бебешки препарат за дрехи на големи хора не е препоръчителен, т.к бебешките препарати са предвидени за бебешки дрехи, т.е. не особено замърсени от към микроби и бакртерии, а по-скоро замърсени с храна.

# 381
Да, и аз знам от темата, че новата Тема е спряна. Взех последния пакет в магазина, просто го ддоввършвам, годен е до юли 2019. Peace

# 382
  • София
Е, къде видя да пише за новата Тема? Дискутирахме новия Савекс.

# 383
Е, къде видя да пише за новата Тема? Дискутирахме новия Савекс.
Там, където започна разговора за новия Савекс. В поста на Fortuna (#354).

# 384
  • София
Писаното е в минало време. Авторката си е купувала някога от "новата" тогава Тема, която доста обсъждахме. Вече е спряна.

# 385
Това, че е писано в минало време, сега ли го видяхте или още преди да попитате къде е чела Pelli?
Това, че потребителката Х някога си е купувала прах У, а сега не си, не означава само че прах У е спрян. В случая е така - спрян е. И аз съм си купувала Рекс, защото съм била невежа, ама сега не си, а предполагам - не е спрян.

# 386
 Аз си купих Савекс платинум,за бяло и съм много доволна.Харесва ми повече от този на ДМ.   Искам да похваля и омекотител на Tezori d`oriente в бяла опаковка.Много нежен,траен,след сушилня се усеща много.

# 387
Аз използвам само Ариел за чувствителна кожа

# 388
Аз си купих Савекс платинум,за бяло и съм много доволна.Харесва ми повече от този на ДМ.
Иха!

# 389
  • Пловдив
Аз си купих Савекс платинум,за бяло и съм много доволна.Харесва ми повече от този на ДМ.   Искам да похваля и омекотител на Tezori d`oriente в бяла опаковка.Много нежен,траен,след сушилня се усеща много.

+1 за Tesori d'oriente,бялата бутилка(Byzantium) е хубав,но още по-хубав е Hammam(арган и портокалов цвят),в черна бутилка е,нежни,но много трайни аромати,дори и след сушилня.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 07:43 от artemida

Общи условия

Активация на акаунт