Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 614
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Е ся...аз пък имам готино светло палто със съдържание на вълна Stuck Out Tongue Winking Eye

Скоро май ще го жертвам и ще се пробвам да го пера в пералня. Нищо че препоръките са за хим.чистене. има метални ципове и се притеснявам в химическото да не ги прецакат....
Та ще се пробвам с пералнята...с прах за вълна и програма за вълна.
Дано проработи... 😆

# 466
Тета, на моите на всички пише че не трябва да се перат в пералнята, но ги пера, няма страшно, гледай само да не е с прах на ДМ.

W, знам за какво е темата, не ми се пише с вас, гледайте си работата. И мен не ме интересуваше какво е имало в бойлера ви, но го четох.

# 467
От лидълския имам. Ще люсна от него...

# 468
  • have faith and be patient ..
Това получих от германско аз, още не сме се виждали, но чакам срещата горещата

Мнения?
П. П. Сякаш бялото ми пране посивя от прахообразното омо за бяло от кауфланд дето беше на промо.. :/

# 469
хора ... това универсал и на двете кутии силно ме тревожи .. може ли да имам универсален прах за 200 пранета ?!?!?!?!

Пера само бяло. Инцидентно слагам нещо бледо бежово или много светло жълто. Питах не за прах за пране, а за добавка някаква, която беше споменавана.

може да пробваш и кърпичките за бяло - на хейтмен и на още нещо ... едни бяло и сини кутийки , в К .

# 470
Няма универсален.....има с избелители и без.
Колор ако не виждаш.....не е и за цветно....значи е за бяло....

# 471
  • София
Това получих от германско аз, още не сме се виждали, но чакам срещата горещата

Мнения?
П. П. Сякаш бялото ми пране посивя от прахообразното омо за бяло от кауфланд дето беше на промо.. :/
Не си сгрешила, според мен. Wink Скромно мнение, на изключително доволен потребител. Препоръчвеам ти да пробваш и на перли.

# 472
единствено ме тревожи ,че и на двете кутии пише универсал .. нито колор нито молор ..

# 473
Eто колор

На твоя лилавия защо пак пише универсал?

# 474
ам а де ..

# 475
Да не би да са с различен аромат?  newsm78
Аз съм ползвала с такава картинка като на снимката на Тета, хубав е.

Да дам отзиви за Савекс Платинум за цветно. Добре изпира, не остава по чекмеджето, доволна съм. Ще пробвам и този за бяло. Peace

# 476
  • София
хора ... това универсал и на двете кутии силно ме тревожи .. може ли да имам универсален прах за 200 пранета ?!?!?!?!

Скрит текст:
Пера само бяло. Инцидентно слагам нещо бледо бежово или много светло жълто. Питах не за прах за пране, а за добавка някаква, която беше споменавана.

може да пробваш и кърпичките за бяло - на хейтмен и на още нещо ... едни бяло и сини кутийки , в К .

В общи линии да, само че имаш за 100 пранета с мирис на люляк /на мен ми допада, но съм ползвала течен за цветно с мирис на люляк/ и имаш още за 100 пранета с друг мирис /не знам на какво точно/. На гела, който е с люляк, си пише колор. Ето така изглежда праха за цветно с люляк и без люляк за цветно има и експерт колор. Снимките ги намирам на прахове в найлонови опкавки, но ето има и в кутии - разликата между универсал и за цветно.

# 477
Лавандула.

# 478
Да, и аз до този извод стигнах... Че имам два универсални, единия с лавандула, не с люляк.. За мен не е приемливо, искам си прах за бяло.. Той този универсалния е по-скоро за цветно, нали така

# 479
С. Алекс, не, за бяло е. Имаш си много прах за бяло. На който пише Колор е за цветно.

Общи условия

Активация на акаунт