Перилни препарати и омекотители – 56

• 72 111
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
На тях не..персил експерт е за бяло. Ариел маунтин спринг или ариел с ленор са за бяло.

# 511
Да, ползваме ги за бели и светли дрехи, но това универсален все пак значи друго. Преди няколко години видях в Дания ОМО, на което си пишеше White, дори изпращах, мисля, на Гес някакъв код, защото я заинтересува. Различна опаковка, дизайн и количество. Не се задълбочавам чак толкова, но все пак ми е интересно защо след като е за бяло, не си го пише.

# 512
Защото може да се пере и цветно с него..въпрос на предпочитания.

# 513
Момичета,  спазвам всички препоръки от темата за прането. Сега съм с нова пералня и е голям кеф.
Да ви питам нещо, защото не зная в друга коя тема да се натрисам - тези овчи кожи как ги перете ?
https://www.ikea.bg/textiles/rugs/Sheepskins-and-cowhides/ludde-58216/60264267/
То си пише ръчно пране, градуси, но с какъв препарат , м ?

# 514
  • София
Момичета,  спазвам всички препоръки от темата за прането. Сега съм с нова пералня и е голям кеф.
Да ви питам нещо, защото не зная в друга коя тема да се натрисам - тези овчи кожи как ги перете ?
https://www.ikea.bg/textiles/rugs/Sheepskins-and-cowhides/ludde-58216/60264267/
То си пише ръчно пране, градуси, но с какъв препарат , м ?
Не съм прала такива, но определено си е за препарат за вълна. Simple Smile

# 515
И аз смятам да го метна в банята, да го намокря, наръся и разтрия.  После плакненето.
Само малко се притеснявам за кожата отдолу.
Нищо , все ще има и някоя добра душа с опит.
Ще изчакам.

# 516
Купих си днес от Лили прах Персил сензитив, но той за бяло пране ли е или за цветно? Не пише Колор на него, пише че е добавен домашен сапун и бадемово мляко. Нямам бебета у нас, така че ще трябва да му намеря приложение евентуално за цветни дрехи предполагам?

# 517
  • have faith and be patient ..
Тц.. По-скоро за бели

# 518
За бяло.

# 519
Омо за цветно не съм ползвала никога..от години за цветно ползвам само и единствено первол. Лятото си купих 2 пакета омо за бяло от кауфланд..еми повече от доволна съм...баща ми има 4 памучни блузи цвят екрю купени от Швеция..от както са купени са прани само с персил 360° за бяло ..по две от тях имаше неизпрани малки петна...е ,след 2 пранета с омо за бяло са като нови и старите петна ги няма.Всякакво бельо..цветни спални комплекти и памучни кърпи пера само с прах за бяло на 60° и досега нищо не е избеляло  или овехтяло  от праха за бяло, също и  бели памучни блузи с цветни надписи  ..Та определено бих пробвала и омо за цветно. Само единствено ароматът на омото не ми допада ,ама въобще.

# 520
Момичета, благодаря за напътствията за Персил сензитив - ще го ползвам за бели и устойчиви цветове. То и без това за цветно си купих отделен прах - Персил колор, тъкмо да имам и от двата.

# 521
  • have faith and be patient ..
идеална комбинация Simple Smile

# 522
  • София
Да, лавандула. Не знам защо съм писала люляк навсякъде Crazy. Не трябва да пиша тук преди да си изпия кафето.

# 523
  • София
Момичета, благодаря за напътствията за Персил сензитив - ще го ползвам за бели и устойчиви цветове. То и без това за цветно си купих отделен прах - Персил колор, тъкмо да имам и от двата.
Много добър прах, един от най-добрите на БГ пазара. Ползвам варианта Сензитив за пране на чаршафи, кърпи и бельо, всички са ми цветни. Не са избеляли, не и видимо.

# 524
  • оттам, откъдето започва България
За предпочитащите прах или течен Персил - от понеделник в Кауфланд 60 пранета 14,49 лв. - различни видове.

Общи условия

Активация на акаунт