Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 099
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Петната трябва да са третирани предварително със студена вода, може и без препарат. След това пера без проблем.

# 631
  • София
Някакви съвети как да махна петна от кръв осен перхидрол? Съжалявам ако въпроса е повдигнат в друга тема

Спот.

# 632
  • Русе
По принцип и при мен си излизат без проблем петната от кръв( дори и засъхнали), но понякога и аз предварително търкам под студената вода петното и тогава слагам в пералнята. Кръв се маха най-добре със студена вода.

# 633
  • have faith and be patient ..
Принципно да вметна - изкуствени, спорти материи = ниска температура на пране, около 30гр. + течен препарат, който по- трудно се отмива и от тъкани и от самата пералня и всичко това => недобре изпрани дрехи с наслагвания и от мръсотия и от гела за пране.. Това се опитват да ви обяснят потребителките

# 634
Наскоро махах петна от кръв на памучна бяла риза с препарат от ДМ. Не се махнаха само със студена вода и киснене. Но киснене с препарат свърши отлична работа.

# 635
  • София
Някакви съвети как да махна петна от кръв осен перхидрол? Съжалявам ако въпроса е повдигнат в друга тема
Чак пък перхидрол... пера си такива петна по нормалния начин - когато събера за цяла пералня /т.е. вече е засъхнало/, без накисвание и третиране. Изпират си се.
--------------------------------------------
Аз да похваля новите Persil Premium Duo Caps Color - добре се справят, но не миришат дрехите после.

# 636
  • have faith and be patient ..
на какво ? :DD

# 637
  • София
Здравейте,
купих си ето този прах за пране:
Скрит текст:
Пише, че е Универсал. Означава ли това, че мога да пера и тъмни дънки с него /тъмнозелено, тъмнокафяво, черно/?
Благодаря!

# 638
Можеш, но не е желателно. Прахът съдържа избелители. За бяло е, ако това е въпросът ти.
За цветните дрехи ползвай прахове за ЦВЕТНО.
Този, както вече казах, е за БЯЛО.

# 639
Момичета, колко горе долу върви Савекс Платинум (прах)? И по колко се слага/каква е дозата? Най-накрая го намерих в супермаркета до вкъщи, но 6.70 не ми се дават като че ли.. не е ли множко за Савекс...

# 640
  • София
Прахът бил ретро? Хехехе, рекламите вършат работа. Неслучайно наливат толкова пари в тях. То вече хората забравиха как мирише едно наистина добре изпрано пране. Масово всички "ухаят" на вмирисани перални, обилно напоени с омекотител и това се счита за нормално. Е, нека се запасяват с "консумативи" и да се определят като съвременни. Но преди да демонстрират висше образование по темата, първо да научат азбуката.

Момичета, колко горе долу върви Савекс Платинум (прах)? И по колко се слага/каква е дозата? Най-накрая го намерих в супермаркета до вкъщи, но 6.70 не ми се дават като че ли.. не е ли множко за Савекс...

Аз го купих от Елитис, беше към 5.30,лв, но това беше отдавна. Мисля обаче, че държат ниска цена, провери, ако имаш наблизо.

# 641
Мда, колкото ариела и персила на промоции когато са върви....савксчето.

Ама пък Платинум Simple Smile...от там и цената е по-височка. На промо май не гу пускат още?

# 642
  • София
Аз слагам омекотител в прането, защото много ми се наелекризират дрехите без.
Има ли друг вариант за махане на статичното електричество без омекотител?

# 643
PLATINUM купувам на 5.89 редовна цена.
В СВА.

# 644
 При нас е на промоция в една местна верига, за 4.67лв. На една цена са всички видове Савекс, защото Платинум е по-малко като количество (май Thinking )
Скрит текст:

Магазинът е СиБиЕс

Общи условия

Активация на акаунт