Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 094
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
За Тайд забравете.

# 676
# 677
# 678
В България вече Тайд не се продава.

# 679
Добре дошъл! Липсваше ни.
Май е време да поемеш щафетата, че Гес да си почине малко.
Според мен нищо не се е променило: вечният въпрос - прах или течен. Кратка програма или дълга. Ниски градуси или високи. Персил, Ариел, Омо или други прахове.
Но нищо, опресняваме знанията.

Благодаря!
Не намериха ли отговор тези "екзистенциални" въпроси?
Най-добре е всеки да ползва каквото му харесва. Ако ще са течни препарати поне да ги слагат направо в барабана на машината за да не се вмирисват.

# 680
  • Русе
В сва днес гледах Тайд...но капсули май бяха.
Има си хас да не е капсули или пък течен.
В нашия град има верига магазини за козметика и препарати, предимно паралелен внос. Ами, да ви кажа - прахове почти няма.
Тета, няма да сме колежки с теб. Ти не си от нашия край Wink

# 681
Както каза Тета, в СВА има Tide. При нас е пълно и с прах, и с капсули. Не го знам какъв и откъде е. Прилича си на този, който си продаваха тук, в найлонови пакети. Вероятно нещо полско/чешко ще да е.

# 682
  • Пловдив
Момичета,кой течен ползвате за цветно пране?За бяло съм супер доволна от прахообразния на ДМ за 20 пранета.Какво ли не съм пробвала но този изпира безупречно.От омекотителите харесвах един на Коколино с пачули но не го намирам вече никъде преди го взимах от Метро.

# 683
  • София
Течен Персил. С него пера само черните и много тъмни.

# 684
  • София
Момичета,кой течен ползвате за цветно пране?За бяло съм супер доволна от прахообразния на ДМ за 20 пранета.Какво ли не съм пробвала но този изпира безупречно.От омекотителите харесвах един на Коколино с пачули но не го намирам вече никъде преди го взимах от Метро.
Persil Small and Mighty Washing Liquid Colour Protect
Скрит текст:

# 685
  • Pazardjik
Бях питала за омекотител Nevos от Кауфланд?Ако някой го е ползвал,нека пише мнение

# 686
Бях питала за омекотител Nevos от Кауфланд?Ако някой го е ползвал,нека пише мнение

Аз не съм доволна от него. С него и без него..все тая.

# 687
Перилните собствена марка на Кауфланд не са добри.

# 688
Скрит текст:
[img width= height=]https://www.google.com/search?newwindow=1&client=firefox-b-d&biw=1600&bih=755&tbm=isch&sa=1&ei=VchxXL65BcK2a9fYmJgC&q=PERSIL+COLOUR+PROTECT+&oq=PERSIL+COLOUR+PROTECT+&gs_l=img.3..0i30.23628.26401..27623...0.0..2.182.1191.0j9......0....1j2..gws-wiz-img.....0..0j0i8i30.iLzlz8OJBxU#imgrc=8OUAXklC-q9CVM:[/img]
Този ли хвалите за бяло?

# 689
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
[img width= height=]https://www.google.com/search?newwindow=1&client=firefox-b-d&biw=1600&bih=755&tbm=isch&sa=1&ei=VchxXL65BcK2a9fYmJgC&q=PERSIL+COLOUR+PROTECT+&oq=PERSIL+COLOUR+PROTECT+&gs_l=img.3..0i30.23628.26401..27623...0.0..2.182.1191.0j9......0....1j2..gws-wiz-img.....0..0j0i8i30.iLzlz8OJBxU#imgrc=8OUAXklC-q9CVM:[/img]
Този ли хвалите за бяло?
Скрит текст:
да

Общи условия

Активация на акаунт