Любители на кучета - 86

• 25 540
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Докато се оправям за работа, имам вторачено животинче в мен ей така

# 571
  • в Надежда-та
+1 който не иска да върши нищо на вън ☹
Единствено и само след сън се лъже.

# 572
  • о`майна лунна нощ е
Бял вожд настъпа два пъти мотиката Cold Sweat Как може да си мисля, че съчетание от пощръкляло куче и тежко кален двор ще доведе до нещо различно от куче с топчета лепкава кал до ушите. Айде веднъж преди 2 седмици го играх тоя филм. Защо сега си въобразявах, че ще стои на едно място и ще се наслаждава на слънцето. Е, не го направи. Дворът се тегелираше на длъж, шир и по диагонал. Но опитът и късият акъл учат. Сега привеждането в годен за прибиране в къщата вид се сведе до два легена с топла вода, болки в кръста и нужда от нещо с висок градус за успокоение на душата.

# 573
 Joy Joy Joy `ТуиГ  hahaha
 Разправях ли ви как в една жега търчах е Капана - Пловдив след един човек с (женско ?! )кавалерче с викове " Швепс,Швепс..."  Не ме прибраха тогава за Карлуково ,размина ми се.  Joy
И други емоции имам покрай кучетата Wink Сега като видя позната физиономия и не се сетя подробности в първите 5-6 секунди,започвам да мисля дали :
 а/Не съм се карала с този човек по кучешки въпроси
 б/Дали мен не ме е овиквал пак заради кучето .

А бях кротка и хрисима.... Crazy

# 574
  • sf
Аз наскоро срещнах в Яворов една жена с визла, ама понеже не помня ни ника, ни името на кучето, а и се замислих дали въобще тукашната визла е от Сф, не посмях да кажа нещо 😂

# 575
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз пък единствено по някое джакче мога да се развикам Бизууу. Grinning
Само за esstela се сещам да е от Варна. Но като ходим по другите градове на разходка ще се оглеждам хубавичко, хахаха.

# 576
  • София
Аз се разхождам по забутани места. С една позната от Дружба се надпреварваме да търсим нови места, където може да си пуснеш кучето и да няма хора и други кучета.
А кучетата обичат нови места. Голямо поучване, душене и гонене пада.

Другото куче

# 577
  • София
Една Бъчвичка

# 578
  • София
Има бузки и козина момичето, не е бъчвичка

# 579
  • Fort Worth, TX
От какво ревнува. Не седя по цяла вечер да играя с Джери. Всичко е по старо му, вечеряме, говорим си, играят с кака си. Не съм го очаквала това изобщо от него.
Здравей , Елена.Не се притеснявай.Моят малък син е на 8 год.При нас беше абсолютно същото в началото.Той е супер кротко и послушно дете.Когато Джони дойде вкъщи започна да го подритва, стиска и дърпа. Джони пък му отмъщаваше като  крадеше само неговите обувки и ги мъкнеше зад дивана, за да ги гризе.Ръмжеше му и пак му се оставяше да го тероризира.Един ден така го беше натиснал, че милият квичеше , та знае ли се.Питам го  защо го прави, а той седи и ми мига насреща.Обеснявам , че Джони го боли и изпитва болка също както той.Не възприема и един ден след последното дърпане на кучето брат му супер много се ядоса и като хвана Сашо натисна го, взе да го дърпа пък дребния квичи , че го боли.Тогава Тони му каза :Джони изпитва същото , което и ти.Спря да го прави след тази случка.Сега двамата са в пълен синхрон и си имат техните си игри.
Като се върне от училище кучето започва да го вика за игра като ходи и му гризка краката.Това не го прави с абсолютно никой друг.Носи му кокала си и му го бута в ръцете , за да му го хвърля Сашо.Сутрин след дейностите отиваме да будим Сашо .Джони се строява пред вратата на спалнята и чака да отворя.БУди го като го подбутва и облизва.После го изпращаме.Когато Сашо е по цял ден вкъщи е залепен за него.Седне Сашо да играе на пс и Джони на земята до него .Така че не се притеснявай ще се напаснат.

# 580
  • София
Юху!
Идвам да ви покажа Харли и Киви:

Бяхме на езерото в Дружба, голяма игра падна!

# 581
Нарцисчева, честито бебче! Не знаех, че чакате. Бъдете здрави!
despicable, и ние сме от Варна, така че ако някоя невъзпитана пинчерка започне да ти се катери по краката, да знаеш че е Роузи. Може и да те залае за разкош. Satisfied
Ние бавно напредваме с разходките. Още се тегли и реагира на всеки шум и движение, но сякаш малко взе да зацепва, че навън не е място за мъчения. Започна да души и не се изправя да я вземам. Изпишва се, но още не е акала.

Започнах да въвеждам и нова храна. Крайно време е да разкараме РК. По-нататък ще пиша как се отразява, че още е рано. Благодаря на Хибискус за помощта при избора. Hug

# 582
  • Варна
Аз пък единствено по някое джакче мога да се развикам Бизууу. Grinning
Само за esstela се сещам да е от Варна. Но като ходим по другите градове на разходка ще се оглеждам хубавичко, хахаха.

Най-много да те нацелува подобаващо, много обича.😁😁

Пипчи, не знаех, че сме от един град, ние го разхождаме по плажа и в кучешката градинка, рядко в морската, че и аз се дразня от народа.

Честито, Нарци и на теб, щастие, топлина и хармония, и много усмихнати дни.

Днес се присетих за Харли и ето го, значи е добре. 😁

# 583
  • София
Крем, благодаря. Каката е на 8+ , ще стане скоро на 9 и е изключително грижовна.
Направо ми се къса сърцето с този малкия... От както сме го взели е все така, но направо ме беше срам да го напиша. Просто не мога да си обясня.. И говоря, и говоря, че е истинско бебенце, че изпитва болка, не и не.

# 584
привет от Арчи! Отдавна не сме се включвали, ето подготовката за никулден. Арчи и приятел. 😁

Общи условия

Активация на акаунт