Любители на кучета - 86

• 25 527
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Моето бебе на три месеца няма проблеми със смяната на храната-3-4 вида е сменял, отделно му готвя, от нашите супи булъонче  пие, а вчера два изостанали пържоли омете. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 616
  • софия
Здравейте, от 10 дни при нас дойде една топка любов, казва се Тайра и е на 65 дни кокер шпаньол
Приемам предложения по следните теми:
- всичко каквото види яде, като прахосмукачка е, за момента дупка в дивана и свален тапет, къщата съм я прежалила, но ме е страх да не и стане нещо.
- много хапе с малките си остри зъби, едното ми дете се придвижва от легло на легло и я е страх, а сина ми го прави на нищо за чорапите, за краката където го докопа. Карам и се но ефект никакъв.
- пишка на всякъде из цялата къща
И за да не се оплаквам само да Ви кажа, че е прекрасна, обожавам я.
Ще се радвам да ни приемете в темата и ще видя как се качват снимки, за да ви я покажа

# 617
tzvetihc, добре дошли с Тайра. Нямам търпение да я покажеш.
Ели, защо толкова много време между втората и третата ваксина? При Роузи беше 2 седмици.
Естела, ние още не ходим на далечни разходки. Само около блока за няколко минути.

Аз продължавам заменянето на храната бавно и славно и досега не е имало меки инциденти. Косъма стана по-лъскав и пърхота значително намаля, а още смесвам 50/50. Възможно ли е да си въобразявам? Rolling Eyes
При извеждането не мога да се похваля с голям напредък. Умира си от страх малката пъзла и все тегли към входа. Мамя я с лакомство на тревичката, изпишва се и драпа да се прибира. Ако още не е имало навън.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 15:14 от pip4i

# 618
  • софия
Като взехме Тайра тя се хранеше с Педигри, но при втората ваксина доктора каза, че много и пада козината и че се изхожда повече от нормално, затова я сменихме с PURINA (Ще се радвам да изкоментирате марката за да не чета сумати страници назад) и не знам дали си въобразявам, но за около 4 дни вече и пада по малко козината и се изхожда 3 пъти на ден колкото са и храненията. Иска ми се да и давам и от нашата храна готвя често и с хубави продукти за децата и си мисля за някоя супичка да и давам, какво ще кажете.
Като казах ваксина, вечерта след втората ваксина и беше зле не можеше да си намери място скимтеше и се чешеше постоянно, имаше обрив на коремчето, много гадно беше.
Моля да ме извините, но имам толкова много неща които ме вълнуват.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 15:26 от tzvetihc

# 619
Здравейте, от 10 дни при нас дойде една топка любов, казва се Тайра и е на 65 дни кокер шпаньол
Приемам предложения по следните теми:
Скрит текст:
- всичко каквото види яде, като прахосмукачка е, за момента дупка в дивана и свален тапет, къщата съм я прежалила, но ме е страх да не и стане нещо.
- много хапе с малките си остри зъби, едното ми дете се придвижва от легло на легло и я е страх, а сина ми го прави на нищо за чорапите, за краката където го докопа. Карам и се но ефект никакъв.
- пишка на всякъде из цялата къща
И за да не се оплаквам само да Ви кажа, че е прекрасна, обожавам я.
Ще се радвам да ни приемете в темата и ще видя как се качват снимки, за да ви я покажа

tzvetihc, добре дошли с Тайра! И аз с нетърпение чакам снимки!

- всичко каквото види яде, като прахосмукачка е, за момента дупка в дивана и свален тапет, къщата съм я прежалила, но ме е страх да не и стане нещо. - Ами нормално, всичките дребоси са така. Взимате мерки колкото е възможно да разбере, че не бива да го прави. С категорично "не", подърпване, с вестник през муцунката, изобщо каквото и влияе. И обезопасявате колкото е възможно или спирате достъпа до ценни неща.

- много хапе с малките си остри зъби, едното ми дете се придвижва от легло на легло и я е страх, а сина ми го прави на нищо за чорапите, за краката където го докопа. Карам и се но ефект никакъв. - с острите зъбки, докато ги смени е така. За нея игра, за вас не съвсем. Пак - стараете се да не го позволявате, въпреки че не става лесно. Игнор, като хапе, карате се, както и забранявате.

- пишка на всякъде из цялата къща - заради такова пишкане у нас махнах мокетите навремето и сложихме плочки и дюшеме. Получи се всяко зло за добро! Simple Smile Пробвай да слагаш пеленка или вестник с найлон под него на място, където най-често пишка. Аз моя черньо го научих в тоалетната да си върши работите, ама и той ме разбра. С предното куче по същия начин нула успех имах.

Изобщо ще имате подобни "приятности" докъм 6-ия, може и по-късно месец, после лека-полека ще си дойдат на място нещата. Но пък компенсацията е голяма, както върши щуротийки, ей така ще ви е прекрасна и ще си я обожавате, както го пишеш, големи прекрасници и чаровници са! Peace

# 620
Обривът може да е алергична реакция,нашата прави от 2рата ваксина, но сърбеж и  подуване, върнахме се, тупнаха урбазон или производно и всичко мина.
Прочети назад темата, в началото линковете, още доста търпение и много любов и детския период ще е зад гърба ви!
И не така по търлъци без снимка..

Пос, аз мисля да пращам кандидатура за болшой театър, ама може да ги обединим. Като сменявам чаршафите не спи при нас първите 1-2 дни, буди ме нощем и трепери цялата, ама трепери на лист ви казвам. Първия път се вързах, ама мина замина време, вкъщи топло- движим по тениски, нашата пак трепери, за да я пусна на леглото циркаджийката.
Показва маникюр

# 621
Едва ли си въобразяваш. Аз се чудех, защото още не съм заменила храната напълно, а ми се вижда подобрение.

Малко снимки с любимата плячка преди да бъде замъкната в леговището Smile

Хваната на местопрестъплението

# 622
  • софия
Така дали е добре снимката или е много голям формат

# 623
Ох, ще я изям Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Невъзможно е такава мила муцунка да прави бели. Wink

# 624
  • Варна
Хахахахаха, Пипчи, невъзможно викаш.
Добре дошли и от мен. Да ви кажа, винаги съм си мислела, че малкото кученце те подрежда, у дома всичко е прибрано, обувки, чехли, всичко, което може да докопа и много играчки и наградки, лакомства.
Така се ядосах в групата за джакчета. Една дама пита за кг на нейното кученце, нормално ли е и всички отговоряме на кой колко тежи и годините. Бизу е извън норма, 11 кг и след два дни става на 7 месеца. Не било расово, не влизал в стандарта, а бе я си взимайте расовите под мишницата и не ми закачайте кучето. Грижа се за Бизу добре, доктора го харесва, имам предвид цялостно състояние, кучето ми е щастливо, аз също, няма да ходя по изложби.

# 625
  • София
Хич да не им обръщаш внимание на породистите коментари.
Я какъв е хубав Бизу.
И даже не личи че му е е дър кокала.

# 626
  • Варна
Благодаря .👍

# 627
  • София
За теглото съм на друга гледна точка аз. Теглото трябва да е съобразено с възрастта и размера на кучето, по ребрата се познава най-лесно. Трябва да се напипват без проблем, но не да стърчат. Иначе следват проблеми за кучо - стави, кости, сърце.... Като при хората - наднорменото тегло е проблем. Затова Лили минава на спешна диета в секундата, в която стъпи вкъщи. Просто предпочитам кучето ми да е гладно и здраво, отколкото добре нахранено и болно... или по-лошо.
Въпросът изобщо не е дали кучето има родословие, дали е в или извън стандарта...

# 628
  • София
За теглото съм на друга гледна точка аз. Теглото трябва да е съобразено с възрастта и размера на кучето, по ребрата се познава най-лесно. Трябва да се напипват без проблем, но не да стърчат. Иначе следват проблеми за кучо - стави, кости, сърце.... Като при хората - наднорменото тегло е проблем. Затова Лили минава на спешна диета в секундата, в която стъпи вкъщи. Просто предпочитам кучето ми да е гладно и здраво, отколкото добре наяло се и болно... или по-лошо.
Въпросът изобщо не е дали кучето има родословие, дали е в или извън стандарта...

Коте, взе ми думите от пръстите.

Качването на килограми при кучетата е сигурен път към здравословните проблеми, няма нищо общо с род, естетика и кой е по-по-най.

# 629
Пф, бе я да си гледат работата. Един с много готин стаф (голям симпатяга, с когото се гушкахме... така де, с кучето) преди време ми натърти колко бил чистокръвен и с какво родословие бил. Чак съжалително, че моят не е чистокръвен. Обещавам да намеря майка му и баща му, за да им се скарам как така са се чифтосали помежду си, вместо да си търсят някой от тяхната порода, айде де.
Благодаря ви за пожеланията (не намирам гушкащото емотиконче)

tzvetihc, снимката е само една. Еми дай още, де, да поизплакнем окото малко.

Да ви похваля Денис, че е свалил 5 кила. 35 магаренце, и добре че, хем не е добре за него, хем и за удържане взе да става труден.
И се оказа, че е доста съобразителен. 2 дни бях много кисела, ей това животинче само лежеше в краката ми, занимаваше си се с играчката и беше особено послушен. Току подаде нос, за да ме целуне и да го почеша. Хем гледа да се навърта покрай мене, хем да не нахалства, каквото се каже, се изпълняваше веднага. И гледа с един такъв изучаващ поглед, за да прецени сега ли е моментът да поиска нещо или да изчака малко.

Коте, нали още не си пуснала поръчка от зооплюс? Ако не си, да ти драсна на лично?

Общи условия

Активация на акаунт