Любители на кучета - 86

• 25 538
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София - Рим и обратно
Визлата от Яворов най-вероятно е на една съфорумка, която май вече не пише в темата. Ама те вече са доста в София, така че може и да е друга.
Легенът с вода и сапун е задължителен след дълга разхода сутрин и вечер. След пишкане пред блока - само мокри кърпички. Толкова е свикнала, че знае кой след кой крак да вдига за миене и бърсане 😃

# 586
  • София
Joy, poss, дайте да си спретнем една среща, обаче след НГ, че сега взимаме малко Лили при нас. Вчера ги мерих - Балу е 26кг, а Лили е 27... Спешно минава на диета.

# 587
  • София
Аз винаги съм навита.

Вчера беше голяма разходка и тичане, успя да си среже обаче лапата някъде. Малко е, не съм и превръзвала, ама прави малки кървави стъпчици. И днес сме  кратки разходки.

# 588
  • София
Коте, добре, казвате къде и кога - там съм! Simple Smile

# 589
Харльо много е пораснал, леле, като гъби са през първата си годинка.

Крадна си бонбон от почерпката по случай имения ми ден.

# 590
  • Варна
Не е ли опасен шоколада за кучетата?
Ние днес ходихме до лебедите и се прибрахме мокри кокошки. 😁

# 591
Опасен е, ама веднъж на половин година няма да го убие по 1 бонбон.
И е по-опасна мишката-играчка, която докопа вчера и изяде, та беше почерпен с картофи. Уф бе!

# 592
  • Варна
Опасен е, ама веднъж на половин година няма да го убие по 1 бонбон.
И е по-опасна мишката-играчка, която докопа вчера и изяде, та беше почерпен с картофи. Уф бе!

Леле, каква ламя е. 😂😂😂

# 593
  • София
Нищо им няма от шоколада, ако го ядът веднъж годишно. Или в малки количества.
Виж цяла кутия води до драматични излизания по няколко пъти на нощ.

Честит имен ден Сиироуз.

# 594
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит имен ден и от мен. Нека името ти носи здраве и късмет!
Днес и Ерос точеше лиги по едно парченце шоколад на масата, ама му се размина. Grinning

# 595
  • София
А за Софийска среща навити ли сте? За другата неделя например... Където кажете там ще дойдем, само да поиграе с другарчета.

Два дни тича вкъщи с малкия, но и на двамата им е малко 🙄

# 596
  • София
Ама да е по-раншко и на закътано място. Някъде из Борисовата.
Засега не дават да вали

# 597
  • София
Преди НГ няма да дойдем ние, не искам Злодеида да хапне някой куч. Или някой куч да хапне Злодеида. Simple Smile

# 598
  • София - Рим и обратно
Аз в неделя по дефиниция съм си в Борисовата от 10 до 12, че малката ми щерка е на тренировки на стадиона, а ние си се шляем из празен (ако е студенко) парк, с кеф.

# 599
Най- обичам в понеделник да си наваксам темата с чаша кафе в офиса.
Забравям че е понеделник, забравям, че съм в офиса. Снимки само да има, топлите ми душата..

Чакам чувал ТОУ от черния петък на емаг... ми изяде вече една тенджера манджорно-ала-чакам-чувала.. довечера пак ще трябва да и готвя, направо ще ги изям с парцалите тези от емаг, няма как да мина плавно от аплауз и е ясно какво ще бъде първите дни, АКО изобщо ми пратят храната..

Общи условия

Активация на акаунт