Mango тема -13

• 91 358
  • 916
  •   1
Отговори
# 135
Интересно, моята пратка от Манго от вчера по обяд излиза в сайта на Еконт, като първото сведение за движението й е, че е "пристигнала в офис – София - Георги Китенов". И оттогава насам няма движение. Доколкото виждам, този офис е в ж.к. Хаджи Димитър, аз съм заявила доставка до адрес, който е в съвсем друг квартал.

Понеже в темата се чуха оплаквания от момичета, чиито пратки също се бавят или са доставени на грешен адрес, има ли някой като мен? Дали е нормално и просто предстои да се препратят пратките за доставка, или е станало объркване по трасето?

# 136
Интересно, моята пратка от Манго от вчера по обяд излиза в сайта на Еконт, като първото сведение за движението й е, че е "пристигнала в офис – София - Георги Китенов". И оттогава насам няма движение. Доколкото виждам, този офис е в ж.к. Хаджи Димитър, аз съм заявила доставка до адрес, който е в съвсем друг квартал.

Понеже в темата се чуха оплаквания от момичета, чиито пратки също се бавят или са доставени на грешен адрес, има ли някой като мен? Дали е нормално и просто предстои да се препратят пратките за доставка, или е станало объркване по трасето?
Нормално е

# 137

Аз живея около Парадайс и тук поръчките ми от Еконт ги получавам от куриера Георги Китенов. Да не би да е в куриера?!

# 138
Съседки сме значи! Simple Smile Сега погледнах сайта на Еконт, наистина Георги Китенов е името на куриера, не знам какво съм гледала. Надявам се да стигне до мен в понеделник, защото днес едва ли ще е.

Благодаря ви! 

# 139
  • София
Момичета, на първа страница виждам само за дефектна стока. А ако просто не ни харесва нещо колко стува връщането и може ли да стане? С Еконт ли пак?
На мъжа ми нещата едни са му малки, други големи, няма да я бъде. 😂

# 140
Момичета, на първа страница виждам само за дефектна стока. А ако просто не ни харесва нещо колко стува връщането и може ли да стане? С Еконт ли пак?
Защо не ги предложиш в темата за размени?

# 141
Да, доста неща заминават там.

# 142
  • София
Пускам ги, не знам дали има интерес към мъжко Simple Smile

# 143
Кога има вероятност за намаления, че харесах един парцал  Wink

# 144
Кога има вероятност за намаления, че харесах един парцал  Wink

Края на януари.

# 145
  • Сливен
Връщането е чрез Бг пощи,в петък върнах дефектното яке и едната блуза,която се оказа с петно 1.9кг 32.50лв.Така че по-добре ги пусни за размяна.

# 146
Защо не ги предложиш в темата за размени?
Извинете може ли да ми дадете линк към темата ?
Благодаря

# 147
Колко дебели са тези парки? Аз поръчах тази  https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-parkas/furry-hooded-parka_13065673.html?c=07 , но очаквах да е по-дебела някак Simple Smile да става за зима евентуално
[/quote]

Визирам зелената парка, да не стане недоразумение
Дебеличка е доста, а подплатата е с цип е се маха, както и на качулката

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 20:41 от fakeangel

# 148
  • Варна

Колко дебели са тези парки? Аз поръчах тази  https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-parkas/furry-hooded-p … 3065673.html?c=07 , но очаквах да е по-дебела някак Simple Smile да става за зима евентуално

Дебеличка е доста, а подплатата е с цип е се маха, както и на качулката
[/quote]

По скоро за късна есен и ранна зима,но за дълбок студ според мен не.

# 149
Получих поръчката от 21.11 с червеното палто.
Харесва ми, но може би трябваше да взема бежовото. Цветът е красив, просто аз не се бях виждала с червена връхна дреха досега и затова по-трудно се възприемам.
Другия артикул е това зимно яке. Харесва ми цвета. S размер е, но е oversized (или поне на мен така ми стои). Малко приличам на кашон с него. Grin
https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-quilted-coats/faux-fu … 3067007.html?c=92

Аз много харесах якето, но нямаше моя размер, да разбирам ли че трябва да си поръчам един размер по-малко, ако се появи отново?
Не, поръчайте си вашия според мен. В раменете ми е точно, в ръкавите също така.

Общи условия

Активация на акаунт