Mango тема -13

• 91 652
  • 916
  •   1
Отговори
# 195
Още не са влезли в БГ.
Когато влязат, ще се появи инфо в страницата на Еконт.

# 196
Искам да връщам обратно неща до аутлета. Две са дефектни. Връщам ги с пощата доколкото разбрах. Ще ми възстановят ли разходите?

# 197
  • Popovo
Ако някой има тези обувки размер 37 или 38, ще помоля да ми измери стелката.
Не съм поръчвала до сега обувки от Манго, отговарят ли по принцип?Между 37 и 38 съм, та се чудя сега кой номер да си поръчам.Thinking
https://www.mangooutlet.com/bg/women/shoes-heeled-shoes/buckle-l … ate=outlet_068_IN

# 198
  • Враца
Искам да връщам обратно неща до аутлета. Две са дефектни. Връщам ги с пощата доколкото разбрах. Ще ми възстановят ли разходите?
Май ги връщаха, но си трябваше разправия с тях, нещо такова съм запомнила от коментарите на момичетата. Снимаш си разписката за разходите за себе си, а оригинала слагаш в пратката.
Пратката ми от 29.11 е видима в Еконт, май в понеделник ще ми я доставят.

# 199
Ако някой има тези обувки размер 37 или 38, ще помоля да ми измери стелката.
Не съм поръчвала до сега обувки от Манго, отговарят ли по принцип?Между 37 и 38 съм, та се чудя сега кой номер да си поръчам.Thinking
https://www.mangooutlet.com/bg/women/shoes-heeled-shoes/buckle-l … ate=outlet_068_IN
Според мен си отговарят точно обувкитею( за конкретните не знам) ,не голям опит-по едни боти,обувки и сандали. Бяха с отлично качество,въпреки,че съм предубедена към обувки на марки,които не са за такива.
Тези модели винаги съм се чудила как стоят на крак,малко са ми странни..Ако ги поръчаш и получиш,би ли ги снимала как стоят?

# 200
  • Popovo
Не ги поръчах днес, а вече не са налични.Цял ден чаках някой да се включи с мнение относно номерацията на обувките от Манго.Уви, никой не ме отрази, освен теб.Благодаря ти много.

# 201
Ще ги заредят, спокойно. И аз така дебнах едни ботуши, сега пак са налични Simple Smile харесала стм си и аз от там сто чифта обувки.

# 202
На мен обувките са ми много дървени. Но съм голям номер и трудно улучвам удобни, без значение откъде.

# 203
Моята поръчка шипната на 30-ти ноември най- сетне снощи е влязла в Бг.

# 204
Моята поръчка шипната на 30-ти ноември най- сетне снощи е влязла в Бг.
За пръв път пазарувам от MANGO. Учудвам се, че толкова време се бавят пратките. До сега съм получавала от Зара, за около седмица.

# 205
Customer support им е много зле. Само Бенетон са ме очаровала по такъв начин:)

# 206
  • Бургас
Customer support им е много зле. Само Бенетон са ме очаровала по такъв начин:)
а от къде поръчваш Бенетон ?
извинявам, че не е по темата

# 207
От Зара получавам до адрес в провинцията за 2-3 дни, а ако не се лъжа доставката им е по-евтина от на Манго.

# 208
  • Сливен
На Зара не е ли 10лв до адрес?На Манго аутлет е 6.50лв до 100лв,на основния е 15лв до 150лв. Над тези суми е безплатна.
С Манго на какъв език говорите по телефона,ако се наложи да се обаждам?

# 209
Аз ползвам английски, досега не съм имала проблем.

Общи условия

Активация на акаунт