Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 669
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Врачански салон. Трябва да потърся точно кой, защото съм си свалила скимката отдавна.

Със сигурност ще изсветля косата защото наистина не издържам с белите коси. Искрено се надявам някаква шарения от кичури да оправи положението.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 21:21 от Elena_of_Avalor

# 136
  • Някъде там
Врачански салин. Трябва да потърся точно кой, защото съм си свалила скимката отдавна.

Със сигурност ще изсветля косата защото наистина не издържам с белите коси. Искрено се надявам някаква шарения от кичури да оправи положението.
Ще,чакам да пишеш за салона
Много,много ми хареса !

# 137
  • София
Врачански салин. Трябва да потърся точно кой, защото съм си свалила скимката отдавна.

Ще,чакам да пишеш за салона
Много,много ми хареса !

# 138
  • Някъде там
https://www.facebook.com/suzanhirsh/photos/a.613779512117604/110 … ype=3&theater
отбивам се в темата само за да споделя тази красота .
Този цвят е страхотен .

# 139
Супер готин ефект! Искам и аз такъв, като показания от Fluttershy!
От хаштаговете разбирам, че е постигнат с боя на WELLA. Много се радвам, т.к. прекалено скромното им присъствие на пазара за продукти за коса през последните години, аз лично го усещах. Тъжно става, когато утвърдил се в определена сфера лидер започне да изостава в областта и стигне до творческо безсилие. Надявам се по- честичко да започнем да охкаме и ахкаме покрай визии, постигнати с техни продукти, защото наистина каквото тяхно съм пробвала- повтаряла съм. За мен те са едни от най- добрите- и за бои, и зa шампоани, балсами, пяни, лакове, за четки дори. А какви невероятни календари правеха!..

# 140
 Аз май реших какво ще си правя.
Какво да се прави-няма да мога да се сдържа.

# 141
  • Някъде там
Според нуждите ми мия с шампоан , също съм с чувствителен и капризен скалп , не всеки продукт ми понася на скалпа .
Основно използвам шампоан на ФК за обем и шампоан на Виши за косопад,И двата шампоана са със съдържание на натриев лауреат сулфат , но не дразнят скалпа .
След това нанасям маска според нуждите.Изчиствам излишни и натрупани наличности , редувам керастаз, лореал , кай про .
После задължително нанасям олио по дължините , редувам олиата също, слагам ланза, митик, марокан, милк шейк.
Термозащита задължително, слагам или напура или милк шейк .Суша косата със сешоар с концентратор за сешоар и четка с отвори за изправяне на косата.
Косата ми е с тънък , фин косъм , гъста , но не прекалено.
Подстригана съм на етажи и ме е яд , че ги направих.
Харесвах си повече чертата,изглупях и ще си ходя така докато израсте наново.
Боядисвам рядко вече, основно корени в цвят близък до моята коса 6.01 .Дължините не съм ги пипала от 3 месеца или 4 .
Започна да ми омръзва това еднообразие и съм на път да направя голяма глупост и да се боядисам (лилава,червена)
Ще се радвам на новата боя колкото и на етажите, ден , два, три и после ще съжалявам:)

# 142
Извинете, че разводнявам отговорите за миенето,но:

В Лидл има една маша за коса, 25 лв, Кристина Агилера, постоянна температура 180 градуса. Някоя да я има? Отзиви?

# 143

В Лидл има една маша за коса, 25 лв, Кристина Агилера, постоянна температура 180 градуса. Някоя да я има? Отзиви?
Чудна е за парите си, от миналата година я имам. Не, че я ползвам много често, но прави хубави букли и вълни. Косата ми е с дебел косъм и трудно се оформя, но става и издържа до следващото миене. Пръскам и лак де

# 144

Чудна е за парите си, от миналата година я имам. Не, че я ползвам много често, но прави хубави букли и вълни. Косата ми е с дебел косъм и трудно се оформя, но става и издържа до следващото миене. Пръскам и лак де

Алечка, благодаря ти за бързия отговор. Какви вълни прави? Става ли за нещо такова?

# 145
Цитат
Преместиха ни темата. Мнението ми в този си вид няма никакъв смисъл..... rip, темичке.

Това в какъв смисъл? За коя тема става дума?

# 146
  • Някъде там
Цитат
Преместиха ни темата. Мнението ми в този си вид няма никакъв смисъл..... rip, темичке.

Това в какъв смисъл? За коя тема става дума?
Създала е тема за косата в която е  искала да споделяме за начините на издухване и поддържането на прическите .
Модератор е изтрил темата и е преместил мнението и тук Simple Smile

# 147
Ох, ясно. Нма смисъл от подобна тема.
Аз не мога да си издухвам косата, много ми харесва така, но не мога и туй то.

# 148

Алечка, благодаря ти за бързия отговор. Какви вълни прави? Става ли за нещо такова?

Аз успявам, косата ми е с подобна дължина Simple Smile

Аз суша само с въртящата четка вече и прическата ми е винаги идеална, Пробвах я на приятелка с дълга коса, пак стои добре, дано и с моята да се справя.

# 149

Според нуждите ми мия с шампоан , също съм с чувствителен и капризен скалп , не всеки продукт ми понася на скалпа .
Основно използвам шампоан на ФК за обем и шампоан на Виши за косопад,И двата шампоана са със съдържание на натриев лауреат сулфат , но не дразнят скалпа .
След това нанасям маска според нуждите.Изчиствам излишни и натрупани наличности , редувам керастаз, лореал , кай про .
После задължително нанасям олио по дължините , редувам олиата също, слагам ланза, митик, марокан, милк шейк.
Термозащита задължително, слагам или напура или милк шейк .Суша косата със сешоар с концентратор за сешоар и четка с отвори за изправяне на косата.
Косата ми е с тънък , фин косъм , гъста , но не прекалено.
Подстригана съм на етажи и ме е яд , че ги направих.
Харесвах си повече чертата,изглупях и ще си ходя така докато израсте наново.
Боядисвам рядко вече, основно корени в цвят близък до моята коса 6.01 .Дължините не съм ги пипала от 3 месеца или 4 .
Започна да ми омръзва това еднообразие и съм на път да направя голяма глупост и да се боядисам (лилава,червена)
Ще се радвам на новата боя колкото и на етажите, ден , два, три и после ще...

Според мен етажите не са лошо нещо, ако са направени хубаво и са съобразени с текстурата на косата, формата на лицето и формата на главата. Нещо, което масово не се спазва, поне от мои наблюдения. Къси етажи на фина коса е катастрофа. Получава се нещо като обърнато лаленце и силно се надявам при теб да не е такава ситуацията. Бях така преди време и отидох при друг фризьор и помолих да ме подстриже на черта на дължината на най—късия етаж. Така се спасих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт