Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 675
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Fluttershy, давай де, смело. Аз не харесвам жена да е много време с една прическа. Толкова е готино като има някаква промяна. Жените сме доста облагодетелствани в това отношение. Коса е, променя се, цветове, форми, дължини.

Мис, ако решиш ще покажеш после. Аз съм за!

# 151
  • Някъде там
emkaemka1, не е като лале .Сещам се какво имаш в предвид .Като хвана най горната част на косата с фиба дори не си личи, че е на етажи Simple Smile
Елена,чудя се каква да тази промяна дали лилаво дали кестенява с кичури или кестенява коса с топли отенъци Simple Smile

# 152
Fluttershy косата правена с вела е уникална, наскоро бях в чуденка дали да си потъмня косата един тон понеже този опция имаше страхотен лилав отенък, но така и не добих смелост.Откакто останах без коса вече трудно се решавам на каквото и да е.В момента косата ми е супер къса  Sad
Използвах кофеиновия шампоан на o'right recoffee около три месеца, но нямаше почти никъв ефект откъм израстване на косата.

# 153
Не зная дали тук е мястото да питам, ама какво е мнението ви за боите Christian of Roma? Спрях се на един салон евентуално да се боядисам там, ама нещо се чудя за марката..

# 154
Не зная дали тук е мястото да питам, ама какво е мнението ви за боите Christian of Roma? Спрях се на един салон евентуално да се боядисам там, ама нещо се чудя за марката..

Не ги харесвам, агресивни са за моята третирана коса.

# 155
Вчера бях ва фризьор. Направихме етажи на три нива. Най-късото малко под ушите. Не можех да се гледам с равна и като палатак коса. Когато е дълга ми стои много добре, но когато е средна дължина съм като овца. Къдрава изобщо не стои добре. Това не съм аз. Вярно разделих се с малко коса, но запазихме дължината и ми харесва. Начупи ме с пяна и сега като е на пластове се начупи супер и дори стана на вълни. Сега разбрах защо и с дихузера нищо не ми се получава-защото не е на етажи. И се сетих,че като тийн се правих все с пяна и ми стоеше добре. То било,заради етажите(аз винаги съм била с такава прическа).
 Тя ме посъветва да си я сплитам, че ми е чуплива и така ще си имам вълни.
Споменах за изсветляване-всички фризьорки(4 бр) почнаха да ме разубеждават-ще стане рижаво,ще си съсипя косата, каквато съм бяла си ми е хубаво така, отива ми, имам хубава коса, много ще ми я изгори. И все такива.
И те така....сега пак се разколебах. 😆

# 156
  • София
Мисче, дай снимка!

# 157
Този път ще пропусна. Изкъпях се и съм в потрес. Май пак ще преживявам депресия. Вчера уж се харесах-днеска йок.
Не знам аз ли не обяснявам като хората...те ли толкова си могат. ...Искам едни нормални етажи,които да стоят добре и като се изкъпя да е оформена и да не я правя нищо,да е подстригана добре. Ако преживея още една такава промяна вече тотално ще изпадна в депресия ама наистина...не,че не съм си виновна аз. Отказвам се вече тотално от косата си. Повече нищо няма да я правя. Ще ходя само вързана и така.

# 158
Как ти я беше оформила фризьорката? Пробвай по същия начин или нещо подобно. Преди винаги оставах разочарована след като си измиех сама косата вкъщи, защото не изглеждаше по същия начин както в салона. Откакто свикнах сама да си стилизирам косата и мирясах.

# 159
Намачка ми я с пяна. Сама ни мога по същия начин. Слава Богу,че имам доста коса. Зле е подсригана според мен. Преувеличам ли, представям си друго ли, все не ми харесва формата. Правя едни глупости...

# 160
Този път ще пропусна. Изкъпях се и съм в потрес. Май пак ще преживявам депресия. Вчера уж се харесах-днеска йок.
Не знам аз ли не обяснявам като хората...те ли толкова си могат. ...Искам едни нормални етажи,които да стоят добре и като се изкъпя да е оформена и да не я правя нищо,да е подстригана добре. Ако преживея още една такава промяна вече тотално ще изпадна в депресия ама наистина...не,че не съм си виновна аз. Отказвам се вече тотално от косата си. Повече нищо няма да я правя. Ще ходя само вързана и така.

Спокойно. Аз съм така всеки път след подстригване. Много зависи от формата на главата как ще ти стои прическата накрая. Това въобще не се гледа от фризьорите като се захванат да подстригват някой клиент. Идеалната форма сигурно е кълбо, но в действителност почти няма хора с такива глави. Примерно моята не е толкова издадена отзад и каквото и да се прави, винаги изглежда леко сплескана косата в задната част. Особено като решат да ме сушат със сешоар от външната страна на кичура... Обикновено след подстрижка след втората седмица косата ми започва да добива нормален вид. Слагай и маски с масла 2—3 пъти седмично, стой по десетина минути с тях и ще видиш, че косата ще ти израсте доста за кратко време.

# 161
И аз така страдах след фризьор, вече избирам нещо просто, което да мога да докарам в що-годе приличен вид с добро сресване и ръце след баня. Етажите са много трики и всъщност изискват доста повече оформяне от равната коса. При мен без да са оформени едната ми страна се завива в една посока, другата в друга Confused И гледам да е по къса - до раменете или до ключицата и стигатолкова. Сега ми е почти равна, краищата ми се завиват сами с малко помощ с ръце след баня. Става прилично без много усилия. Ако искам нещо по-така я суша с дифузер и се появяват къдрици или я навивам небрежно с маша. Толкоз. Повече от две миенета седмично и над 20 минути сушене и стилизиране след баня са нещо, което за една коса няма да правя.
Но пък ти не бързай да се депресираш, дай си време да и свикнеш, да и хванеш чалъма на оформяне и може и да не е толкова зле. И стига с тия чупки и мачканици - имаш прекрасна права коса защо не я харесваш? То човек да има къдрици, да ги офирмя, ама насила... Питай ме мен с тая полу къдрава коса - ни рак, ни риба...

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 22:45 от Анонимен

# 162
  • София
Просто винаги има едно разочарование след първото измиване. На фриьора това му е професията, да те изпрати с перфектно оформена коса, след измиване просто трябва да ѝ хванеш цаката. И аз се прибирам с коса като огледало и на на първото измиване този ефект изчезва, изправям я, но пак не е същото. Не се тревожи, ще свикнеш, просто не я съпоставяй сега с това което е било след фризьорката.
И наистина не си поставяй за цел мачкане с пяна, къдрици и т.н. Аз я мачках с пяна като ученичка преди сто години, сега пък по друг начин я оформям. Просто я приеми каквато е, не я насилвай да е къдрава.

# 163
Следя ви,че и аз трябваше да посетя фризьор. Снощи отидох,обясних какво искам,как,колко. Ами толкова ми я скъси,че нямам думи. И аз съм на етажи,защото ми е гъста косата и като е дълга явно натежава и се сплесква,не се харесвам. Опитах да я пусна и да си направя черта,но се отказах точно заради това сплескване. Та така,казах дължината да запази,горния етаж да скъси и да филира. Ми поне 6-7 см взе от всякъде. А не ми цъфтеше,да кажеш да се е налагало. Яд ме е,че не снимах преди и след,да видите и вие. Тя и моята коса една чуплива. Аз се харесвам с права,но съм си вкъщи и ме мързи да се изправям на всяко миене.
През целия ми живот една единствена фризьорка ме правеше както исках и винаги бях доволна и след като се измия. За съжаление вече не е наблизо и няма как да ходя при нея,за което много ме е яд. Години ходех при нея и всеки път ме подстригваше супер,а и за прически съм ходила и пак беше ок.
Принципно не ме е яд. Коса е,расте,ама не мога да си намеря “моя” фризьор и се дразня много.
Оплаках се. 😃 Извинете ме,но знам,че ще ме разберете.

# 164
По абсолютно същия начин съм и аз. Една единствена разбра какво искам,но е далече.
Ходя вече къде ли не. Исках същото като теб. Косата ми е много и ако е на черта, не ми допада, става като на овца, като палатка стои. Отделно за мен етажите ако са направени плавни и леки са по-лесният и по-удачен начин оормяне за чупливата коса. В това съм се убедила хиляди пъти. И са по-красиви. За мен личво,писна ме от тези скучни черти навсякъде.
Една коса се познава дали е подстригана добре след като се изкъпеш и ако стои добре без много оформяне-значи са си свършили работата. Исках само да вдигве едно ниво етажите по -нагоре, както и ти описваш, но без да взема и отдолу. А сега имам обем отгоре,а отдолу никой...както винаги. И сега пак половин година чакане и пак черта...и после пак етажи. Е, толкова ли много искам?Елементарна подстрижка.
Аз се харесвам с етажи-чупи се повече и стои добре и на прически. А чертата ми захлупва лицето и го прави пълно, не е раздвижено, не ми допада.
Няма оправия...така е от години.
Ще отида аз в София да ме оправят някъде като хората и ако трябва ще пътувам на няколко месеца и там ще ходя,не е кой знае колко. Така се надявах на тази, миналия път направи точно касвото исках,сега ....
Поне не е чак така зле и съм дарена с доста коса,че иначе не знам. Като се сетя каква са ме правили и преди и лошо ми става.
Да не говорим, че сигурно знам повече от тях за поддържането на косата. Не смея и да питам за изстветляване...толкова не та в час тука,че си нямате на идея.

Общи условия

Активация на акаунт