Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 698
  • 778
  •   1
Отговори
# 180
Да, точно това е. Така правят. Е,при мен не е чак супер тънък,но в сравнение с косата, която имах там,сега е по-малко. А аз това исках да избегна и изрично го казах.

# 181
Да, точно това е. Така правят. Е,при мен не е чак супер тънък,но в сравнение с косата, която имах там,сега е по-малко. А аз това исках да избегна и изрично го казах.
Много е гадно, като кажеш нещо да се внимава изрично, те да си направят, каквото могат. Confused

# 182
Така е. Ама касмато такова-просто вече нама да ходя там или ще ходя само за връхчета. Ще клепам маски и ще чакам да израсте.

# 183
Мис, да не би да са те филирали много? Аз изобщо не давам до косата ми да припари филажна ножица, откакто една госпожа ми свали половината коса, без да пипа дължината... Бях като проскубано пиле. Ама грам не ме интересува, че косата ми е дебела и си трябва, ако искам етажи. Не давам и толкоз... Той и настоящият ми фризьор не иска де, но все пак...

# 184
Ми не мисля, че правим глупави драми за косата - тя е доста голяма част от имиджа и е верно, че расте, но чакаш половин-една година и ако и тогава не случиш на фризьор си е драма направо.

# 185
Не,аз не давам да ме филират. Не е филирана. Просто е по-орязана отдолу.

# 186
  • София
Идвам за мнение.
Много ми се иска да се боядисам в цвят copper red (light)
Преди 13 години бях с такъв цвят и беше странно за околните , но може ли да погледнете?
Дали на моята коса би се получил такъв цвят ?
И после как би станало връщането към моя си цвят ?
За протокола , в момента съм с балеаж (май) правиха ме в Академия Лореал, като цяло косата ми не е боядсивана (цялостно ) от 3 години (само тези кичури)

Ето какво още ми харесва като цвят.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 187
Уинд, не бих си направила косата моно цвят след балеаж, не искаш ли просто да освежиш балеажа? Освен това показаните снимки са пак с други тонове кичури, не са моно и именно това ги прави красиви. Защо не опиташ с розов или червен тонер само? Иначе червеното е ужасен ужасон за поддръжка, сигурно знаеш.

# 188
Обожавам такъв цвят, и някой ден искам да се видя с такъв.
При теб косата е сравнително светла,ще стане. Вече по-компетентно мнение-фризьорите, ако решиш после да се връщаш към стария цвят се подготви,че доста дълго време ще ти избиват оранжево-червеникави отенъци Simple Smile

# 189
Червеното на кестенява основа лично аз не го препоръчвам на никого (аз съм така и си бера ядовете за пореден път). Колкото и да ме убеждават фризьорките да боядисват червена моята кафява коса, не се получава същото като да боядисаш в червено тъмноруса основа. Или може би аз съм била много дълго време червена и ми правят впечатление някакви такива неща.. А и другото което е, че ако имаш пресни корени, оцветени дължини и изсветлени краища, вероятността да получиш еднакъв цвят навсякъде е направо нулева. Може да се получи неестествено — казвам го, защото съм си правила подобно нещо и после бях като папагал. Дори първоначално фризьорката ти да се справи добре, като се миеш ще започне да се отмива неравномерно и накрая ще трябва да я отрежеш, ако не ти писне да боядисваш и да боядисваш.

# 190
Аз пък още малко изчаквам за следващото подстригване, искам плътна черта без никакви пластове. Толкова да са ми противни и ретро тези етажи, с тях косата ми изглежда една рядка, изпръхнала.. ужас. А и като цяло не съм виждала на някой друг хубаво направени етажи

# 191
С права коса ли си,  Amisuy?

# 192
  • В полите на Пирин планина
На силно чуплива коса си трябват етажи. Моята без етажиране кльопва ужасно и се залепва за главата.

# 193
Когато ми е дълга без етажи е права, преди години са ме подстригвали на етажи и става една тук таме чуплива и рехава.. просто ужас за моята коса, изглеждам като от някой ретро филм.. за това от дълго време гоня чертата

ето я, искам още 5см да одрежа и да изглежда по - плътна

# 194
Всеки си е различно. Аз пък не харисвам чертата-всички са на черта. За мен тя е обикновена прическа, точно тя е ретрото, но завърнало си ретро.
Всъщност те и двата варианта и чертата и етажите са си най-предпочитаните и обикномени подстрижки. Но просто всеки си има представи и предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт