Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 708
  • 778
  •   1
Отговори
# 195
При къдрава коса чертата води до облик "кошница" - сплескана  при корените и с гоооолям обем в  края. Поне при мен е така положението.

# 196
Да всяка коса си е различна, просто при мен ако има етажи -бухва много повече отколкото ако съм на черта

# 197
Недейте така с това ретро. Излиза сега,че с Мисчето сме ретро с етажите. 😃
За мен няма ретро прически,стига на човек да му отива и да стои добре. Така е и с тъмния цвят на косата ми. Харесвам шоколадови,харесвам лилавите отенъци,но не бих се направила. Залагам си на тъмно кестеняво и това е. А прическата зависи и от формата на лицето,челото,от косъма и т.н. Чертата я харесвам,но на абсолютно права и лъскава коса. Не ми е ретро,нито етажите.
Допълвам,че си я изправих и е ок като подстрижка,само за дължината на долния слой ме е яд,че толкова я скъси,но какво да се прави. 😃
Amisuy,сега видях снимката-на теб ти е хубаво на черта и косата ти е страхотна! (Както и ти като цяло) ☺

# 198
Мии етажите са си ретро - факт, както е и факт, че няма да се правя на палячо само, защото нещо е модерно. Модата идва и си отива, но хубавото е винаги хубаво модерно или не.

# 199
Ретро-метро - Мелания Тръмп все е на етажи, Джулия Робъртс и тя, Шакира, Бионсе - също.

# 200
  • София
От етажи до етажи има разлика според мен. Факт е че не всички коси търпят черта
Това според мен е ужасно ретро и не е красиво.

Тук също има етажи, но съвсем по друг начин оформени и преляти

# 201
Ретро са оръфаните етажи, показани на по-горните снимки-тип голямото пиле. Фини и добре преляти са винаги били и ще бъдат актуални.

# 202
Ретро са оръфаните етажи, показани на по-горните снимки-тип голямото пиле. Фини и добре преляти са винаги били и ще бъдат актуални.
Така е, но почти не съм виждала хора с хубави етажи, плавно преляти и съобразени със форма на лице, дебелина и структура на косъма и още 100 фактора.
Повечето си подстригват както могат, после замаскират положението със един хубав сешоар, но след това в домашни условия не е същото положението.

# 203
Тя и последната снимка с “хубавите” етажи е след сешоар. Я да я видя да си легне с влажна коса,на сутринта на какво ще прилича. 🙈😃  А аз явно ще си ходя с ретро прическа. То и самата аз съм вече към ретрото,така че си е в реда на нещата. 😂

# 204
Е така у-ние не оспорваме оформянето и стилизирането. На снимки всичко е друго. Просто лошото е като искаш едно,а получаваш друго. Абе, ще го преживея и тоя път. Тъпото е,че явно ще ми се налаги да имам прическа, която не ми допада толкова, защото не могат да ме направят...което смешно и глупаво, ама ето на.😊
Поне си направих сега една чудна домашна маска и ефекта е налице. Косата стана супер.

# 205
И сега трябва да ни я споделиш  Rolling Eyes

# 206
Ами аз например казвам да ме подстрижат на черта, като отдолу да премахнат ефекта на триъгълник. Та не е баш равна, ама не е и на етажи, не знам каква е.

# 207
Ами аз например казвам да ме подстрижат на черта, като отдолу да премахнат ефекта на триъгълник. Та не е баш равна, ама не е и на етажи, не знам каква е.

Така бях аз. Просто изравнена отдолу,а нагоре кое докъдето си е порастнало. Не е черта, има леки етажи. Но и косата не е цялата една дължина. Не знам как то обясних.

# 208
Аз те разбрах. Забелязала съм, че проблемите са при освежаването на подстрижката - първият път те правят добре и после не се получава.
Нищо, ти ще си и хванеш цаката на стайлинга, ще порастне.

# 209
Поне си направих сега една чудна домашна маска и ефекта е налице. Косата стана супер.
Кажи я, моля те! Косата ми има спешна нужда от освежаване. Вчера бях на фризьор и е по-добре, но все още имам чувството, че иска маски и подхранване, и маски, и...

Общи условия

Активация на акаунт