Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 732
  • 778
  •   1
Отговори
# 225
Искам да се променя визуално, мисля да си променя прическата. Какво мислите за прическа боб?
Или ми предложете други модерни къси прически

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 21:31 от bubanka

# 226
Най-добре се посъветвай с фризьора си , че къси прически не са за всеки.

# 227
Съобрази прическата с формата на лицето и вида на косата си.
Боб съм виждала да наричат и нещо, което аз му викам френско каре до раменете. На какъв боб точно си се спряла?
Аз съм късо подстригана, като бретонът ми е зализан на една страна и е малко по-дълъг. Ето такова .
П. П. Модерни са начините на стилизиране. Смото подстригване е едно и също.

# 228
ами постави снимка, как да те посъветваме. Прическата се избира според формата на лицето,  фигурата на човека.

# 229
  • Някъде там
Ако сега си запазвах час на фризьор нямаше да искам етажи а това.

дълъг боб .Косата има дължина и според мен прилича на почти всички Simple Smile
Дъщеря ми ще се прави така .

# 230
Аз не съм никак фен на тази прическа. Това без.изправяне абсурд да стои или трябва косата да ти е права като праз или да се изправяш всеки ден. Аз съм била на дълго каре преди много време и не ми отива. Не ми харесват такива прически, а още са си много модерни. Боб и подобни също не са ми по вкуса и смятам,че отиват на много малко лица и жени.

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 11:36 от Мис Каролин Бингли

# 231
То почти всички прически на корицата са супер, в салона и на твоята глава са почти супер, обаче като те домързи да си направиш косата, вече стават зле.
Боб е много универсална прическа, която обаче става за гъста права коса. Малко жени имат подходяща коса и трябва да я изправят, само с миене не става.
Моята коса е права, но рядка. Карето ми стои добре, но иска миене всяка сутрин, за да не ми залепне косицата на темето.

# 232
Боб е хубава пострижка за гъста и твърда коса. На мен ми стои добре, не полагам никакви грижи. Обаче е много важно фризьорката да си е свършила добре работата, защото съм виждала много карикатури.

# 233
Това се нарича контуриране, а не структуриране. Има разлика - структурирането е подстригване, другото е точно, както казваш, боядисване на кичури покрай лицето в някакъв цвят, различен от цвета на основната коса.

Да, вярно. Контуриране му се викаше.

# 234
Момичета, аз съм с много тънка и права коса и с дългото каре от втората снимка.
Не изправям никога и ми е супер лесна за поддръжка. От етажи, структуриране и тем подобни експерименти се отказах отдавна.. след няколко неуспешни опита върху главата ми.
Като ми омръзне, само сменям дължината.

# 235
Здравейте, моля споделете мненията си за шампоана Fizz Miracle Simple Smile

# 236
  • Sofia, Bulgaria
Аз не харесвам етажи на моята коса и се боря да я изравня на черта сега.
В сряда имам записан час за фризьор ще изсветлявам цвета и ще целя това като цвят

Ако се получи добре ще се показвам.

# 237
  • София
Ястребче, отказа ли се от къната? Ще те хване ли боята сега?

# 238
  • Sofia, Bulgaria
Отдавна не съм се къносвала, но и съм я предупредила фризьорката, че съм ползвала къна. Тя каза, че ще се оправи и се надявам да е така 😁
Ясно е, че ще се простя с част от дължината, но не ми е проблем и това.

# 239
  • Габрово
Да попитам как става това -Удължаване и сгъстяване на косата ?

Общи условия

Активация на акаунт