Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 735
  • 778
  •   1
Отговори
# 240
Отдавна не съм се къносвала, но и съм я предупредила фризьорката, че съм ползвала къна. Тя каза, че ще се оправи и се надявам да е така 😁
Ясно е, че ще се простя с част от дължината, но не ми е проблем и това.

Ще чакаме снимки.

# 241
  • София
Да попитам как става това -Удължаване и сгъстяване на косата ?

Поставя се допълнително изкуствена (или естествена) коса. Може да е трайно, а има и такива на гребенчета, който може да се поставят вкъщи за някакъв повод. Трайното поставяне също има няколко начина, с шиене, с едни силиконови топчета, не точно топчета, но просто ми се изгуби думата. Това е общо взето. Изисква през определено време да се ходи при фризьор да се повдига обратно до корена, защото като расте твоята коса отива и тази по надолу.

# 242
  • Габрово

Elena_of_Avalor
,
много благодаря за отговора..
а това уврежда ли естествената ми коса по някакъв начин ?

# 243
Аз съм на менние,че вградена коса,зашита или на клипси ако се носи постоянно уврежда и още как. Затова и никога не бих си сложила за постоянно. Има тема за удължената коса и там ще са многа по-запознати. Има момичета каито от години имат. Иска си сериозна поддръжка. Попитай там,ще ти дадът съвети.

# 244
  • София
Момичета, издирвам таблицата с цевтовите нюанси на боите за коса.в Гугъл, но не откривам това, което беше поместено в една от старите теми тук.
Ако ме разбирате и помогнете- огромно благодаря.  bouquet

# 245
  • София

Elena_of_Avalor
,
много благодаря за отговора..
а това уврежда ли естествената ми коса по някакъв начин ?

Преди доста време имах . Кичури коса се защипваха за моята коса с едни метални топчета (много мънички, с цвета на косата) Не мога да кажа че имаше последствия за моята коса, но на мен зверски ми тежеше, при условие че не беше кой знае колко коса. Опъваше ми кожата отзад и сърбеше ужасно. Между другото в Биг Брадър все ги гледах как се почесват постоянно по главата, та явно не съм била само аз Joy  Един ден направо не издържах и мъжа ми ги свали с едни клещи Joy Не мога да кажа че не изглежда красиво. Когато е сложено хубаво, когато самата коса която се поставя е хубава, тогава цялостно става красиво.

# 246
  • София
http://www.iren-bg.com/?p=2877 една статия по въпроса. Моите бяха втория вид с капси.

Моята с уговорката че и рокля и прическа е доста ретро, но аз много се харесвах. Направо ми се прииска пак да си ги сложа Joy

# 247
  • Варна
Ох....имах 3 реда треси на клипсове естествена коса страхотна. По едно време я носех ежедневно. Пуста гъзария блондинска  Laughing Това на младите години де. Откакто одъртях взех,че се научих да се грижа за косата си и нямам нужда от екстеншъни  Laughing. На местата където се защипват тресите косата се тупира и се пръска с лак  #Cussing out,за да държат. Няма да обяснявам това ежедневно тупиране до какво води. Без да се усетя на тия места се бях докарала до гола глава. Косъмът стоеше като отрязан с бръснач.
 Освен това си тежат. Абе красиво е да ги сложиш по повод и е ефектно,но не си представям да си ги зашия на главата-ужас.

# 248
 Показвам косата отзад, че във фейс съм неутчгледна в момента и да не ви плаша.
Май посвикнах. Не е толкова зле. Не съм й слагала нищо,само домашна маска. И цвета ми се поотми. И сега за празниците съм в чуденка какво да правя.
Вариантите са 3-оставам си тъмна и я оставям на мира; правя медно-руси кичури ако успея да запиша час; връщам се към червеното. Не мога да го реша.
Купих си и пяната, с която ме направиха в салона. Ще пробвам да видя дали ще стане да се начупя.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 19:00 от Мис Каролин Бингли

# 249
  • София
Аз утре успях да се вместя с час за фризьор. Направо хем нямам търпение, хем се притеснявам какво ще излезе.

# 250
То си е за притеснение...

# 251
Момичета, искам да се подстрижа, сега съм на дълга черта, под раменете,  плътна, без пластове.
Искам нещо по- късо, фризьорката иска снимка или да обясня какво искам. Че аз от къде да знам какво искам😂😂😂🤪
Та реших да ви питам какво е актулано в момента? Аз съм страшна консерва, до 35-та си година бях с дълга коса - от много дълга, до средно дълга. Преди година и малко се подстригах  на черта и това ми е опита:))
Руса съм, дребна. Кое от тези на снимките ви допада? Искам са мога да връзвам дори да е на малко опашле, че спортувам и ще ми пречи.

Аз харесвам всичките. Това май е все каре, различни дължини. Стои страхотно на прави коси. Аз две години ходих с такава прическа, много се харесвах. Сега съм на черта, но май пак ще се връщам на каре, отива ми и лесно се поддържа.

# 252
  • Някъде там
Аз утре успях да се вместя с час за фризьор. Направо хем нямам търпение, хем се притеснявам какво ще излезе.
После да покажеш Simple Smile
Аз както винаги се отказах от промяната,не ми се рискува.
Ще се боядисам в този цвят

# 253
Момичета, искам да се подстрижа

Ето това. Закрепваш с 2 фиби и си готова. Другото трудно се връзва на опашка.

Аз мин.година много си харесах прическата на
Скарлет Йохансон в Ghost in the shell. Винаги страшно съм се кефела на такива фризури, но нямам коса за тях - трябва да е супер гъста, а моята не е. По същество, пак е каре, но е много изтънено на врата, направо си е късо, и има бретон на една страна.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 22:28 от Анонимен

# 254
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА ЗИМНА ТЕМА 7

Моля, вместо запис споделете с какви прически смятате да посрещнете коледните и новогодиини празници.😊
Като тук става дума и за ежедневни и за официалните поводи-като Коледа,Нова Година и каквото се сетите.

Здравейт  те!
Аз имам час при фризьорски салон и моята прическа ще бъде класически кок

Общи условия

Активация на акаунт