Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 592
  • 778
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Simple Smile
Дали може някой да ми препоръча боя за коса, която да е тъмно кестенява (биеща даже на черна, ама все пак кестенява), без златисти, червеникави и каквито и да било отенъци?
Кастинг 300-много тъмно кестеняво на пръв пагред черно. Всяка една боя 3 ка или 4 ка която де води. Сега зависи дали искаш професионална или обикновена.

# 61
  • Plovdiv, Bulgaria
Не държа да е професионална, просто да няма нюанси други. Ще погледна, мерси

# 62
Гарниер Колор Сенсейшън е хубава и по-щадяща,номер 3 съм в момента. Олията също 3ка или 4 ка, обаче пък бързо пада. Има избор доволно, просто гледай да е чиста 3.00 или 4.00,тоест да няма отенъци.

# 63
Здравейте момичета,
Можете ли да ми помогнете със съвет, как да разбера колко расте косата ми за месец. Имам в главата си един вариант, да боядисам един кичур и да видя след месец колко е израстнала косата, но не ми се ще да пробвам този метод, тъй като със с естествен цвят в корена, а по дължината е на балеяж.

# 64
Здравейте момичета,
Можете ли да ми помогнете със съвет, как да разбера колко расте косата ми за месец. Имам в главата си един вариант, да боядисам един кичур и да видя след месец колко е израстнала косата, но не ми се ще да пробвам този метод, тъй като със с естествен цвят в корена, а по дължината е на балеяж.

можеш да измериш със сантиметър

# 65
Около сантиметър расте косата на всеки. Сега плюс минус милиметър - два не мисля, че е от значение.

# 66
Тогава на колко време си оправяте корените?

# 67
  • Sofia, Bulgaria
Зависи. Има ли бели коси и ако да, колко са. Цвета на боята близък ли е до естественият цвят, т.е. да няма голяма разлика с израстналите корени.
Аз лично на около месец, месец и малко.

# 68
Зависи. Има ли бели коси и ако да, колко са. Цвета на боята близък ли е до естественият цвят, т.е. да няма голяма разлика с израстналите корени.
Аз лично на около месец, месец и малко.

Благодаря за  отговора! Не съм стигнала до бели косми, но ще сменям цвета от тъмно кестеняво на червено (не ярко, но все пак) и се чудех как процедирате. Нямам много опит с боядисването. 😖

# 69
  • Sofia, Bulgaria
О, с червеното трябва повече поддръжка. Бързо се отмива и цвета се променя.

# 70
Освен това няма покриване, винаги избива отдолу.

# 71
Оле, стрестнахте ме ужасно! 😥😥😥
Миналата година фризьорската ми ми направи русо омбре и още ми държи цвета. Преди съм ходила при друга за кичури - червени и виолетови като и двата пъти едва 2 седмици ми е издържал цвета. Дано стигнем до компромисен вариант...
Боята, която използваше фризьорката ми за омбрето, се казва Keune. До преди година не я бях чувала.

# 72
Това, което ти седи от омбрето вероятно е обезцветяването, а не цвета.

# 73
Това, което ти седи от омбрето вероятно е обезцветяването, а не цвета.

Ами не съм сигурна... На снимки от преди цветът не е много по-различен. Все пак мерси за отговорите! Simple Smile

# 74
Аз пък да споделя, че се постригах и махнах цъфтежите. Не е голямата прическа или промяна, но ми се струва, че косата изглежда по-свежа и жива. Уви, в къщи сама дори и това не мога да постигна като резултат :Д
А така не мога да се разбера с този мой горен пласт, да спре да цъфти и да се къса.. Долу си расте като хората, отгоре - не и не!

П.П. Предполагам, че това, че там е най-рядка има значение Sad

П.П. 2 - Това, което хвърчи, по цяяялата дължина на косата ми, какво е според вас? Фриз ли се нарича, или нови растежи, или накъсани коси?

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 20:42 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт