Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 598
  • 778
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми прилича на фриз.

# 76
Момичета, подстригах се, мога да връзвам костата.
Краищата на косата обаче са много сухи, от къде да поръчам масло от карите?

Нещо друго за много третирана коса?
В предната част изгорих най- тънките кичурчета с пресата:( Аз сама... Фризорката ми не ме прави с преса, а със сешоар, аз реших са се дооправя вечерта и напарвих беля. Има ли оправяне или само рязане в такъв случай?

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 17:39 от Не се сърди, човече

# 77
  • В полите на Пирин планина
Жаки, много си хубава. Изгореното с някакъв протеинов реконструктор може да третираш. Също и с всякакви масла за преуош.

# 78
  • Някъде там
Жаклин ,много си хубава.Прическата ти стои страхотно и ти прилича,Лейди ти е дала съвет аз само ще добавя да използваш термозащита за косата когато посягаш към пресата.
В темата за профи продуктите много хвалят блоу крема на керастаз.
Аз не използвам преса(понякога посягам към нея ,много рядко) ,само сешоар и съм си доволна от милк шейк и от напура.
Лучиа,по скоро е фриз.

# 79
и аз имам проблем с фриза - в момента, в който успея да загладя перушината, тя се залепва за главата ми Joy
за първи път от много време на предишното миене на косата постигнах желания ефект, но не смея да се похваля, защото не знам дали ще го повторя дори и да използвам същите продукти Grinning
резултатът е, че не смея да влеза в банята, за да си измия косата, но днес вече се налага Grinning
спазвам и правилото да не ползвам едни и същи продукти на последователни измивания, за това е съвсем мъка! Confounded

# 80
Аз не мога сама да се оправям и не опитвам даже, къде ми дойде на акъла да се дърпам с тъпата преса, само веднъж и я стопих косата:(( Имаше препарат и не съм намалила градусите...
Като ме видя фризьорката се вбеси, вика толкова пазим косата и ти и видя сметката...
Станалото станало... Само да два кичура е, но точно пред лицето. Имам едно протеиново в две стъпки Апфое ли или нещо такова. Освен с него да се намажа.
Масла за преуош какво е? Намазвне с какво да е масло преди миене нали? Това го правя, винаги, мажа с едно индийско от което съм страшно доволна, това:

Сега ще взема и карите и ще редувам.

# 81
  • Велико Търново
Жаки, просто си уникална Heart Eyes
Много мисля и аз подобна промяна, но като се знам, че съм вечно вързана и се отказвам, а пък и с ежедневното спортуване и бързане Simple Smile

# 82
тричъпът беше форумски хит преди години, май трябва да си взема отново за проба Simple Smile
спомням си само, че не се измиваше с нищо друго освен с неговия ш-н, който пък не ставаше за нормално измиване, защото пресушаваше зверски косата Grinning

жаки, много ми харесваш!

# 83
  • Sofia, Bulgaria
Luchia^^^, честита нова прическа. Моята също е адски суха напоследък и пробвам с какво ли не, да я хидратирам. Все още не съм си намерила най-подходящото.
Според мен стърчащите косъмчета са фриз. С антифриз финиш ще се загладят.
JACKLIN*, страхотна си и прическата много ти отива.
Двустъпковия на Aphogee и аз го ползвам и е страхотен ще ти помогне за изгореното. След него нали знаеш, че трябва да ползваш хидратираща маска?
Прелош са точно маски преди измиване. Освен карите може да си вземеш и арганово масло. Отразява се страхотно и може да се ползва и като финиш, ако косата ти не е мазна и тънка, а тя не изглежда такава на снимката. Само 1-2 капки разтриваш на ръцете и погалваш косата.

# 84
малко глицерин, добавен в преуоша, прави чудеса, а аз доста често забравям да го сложа

# 85
Бубе, мия го бе, с турския шампоан с чесън, без проблем. На миенето в салона също не се е оплакало момичето, че не се отмива.

Значи имам стратегия, слагам протеина, после маска или ампули( в салона ми слагат едни от Оро серията на Фенола( боята с която ме прави е на тази фирма) та тези ампули и маската им са страхотни, коприна става косата. Поръчах си че заминавам за чужбина за няколко месеца, взех шампоан, маска и ампули.)
Преди миене ще се хлепам с масла и ще седя максимално дълго. Бубанка, глицерин какъв и колко да добавям?
Всичко ще слагам имам три месеца в които няма да третирам топлинно косата, само ще я възстановявам.
Ако се сетите още нещо, което да правя - давайте ми акъл:)

Благоадря, за комплиментите и аз много си харесах прическата❤

# 86
аз го слагам така, че да е около 1/5 част от общото количество бъркоч
има в аптеката за около левче
има и разни спешълски био-еко-тинтири-минтири, но използвам най-обикновен

# 87
  • Sofia, Bulgaria
Бубанка, добре ме подсещаш за глицерина. Слагам го в къната и косата ми става чудесна. Изобщо не съм се сетила да го добавям и към маслата, освен в домашния еластисайзър Confused Аз ползвам най-обикновен от аптеката. Не съм тръсила да купувам друг.
Ти взе ли еластисайзъра на Филип Кингсли? Аз много му се назалндисвам, заради цената, но с тази суха коса, вече съм готова да взема всичко, независимо от цената.

# 88
да, в предния ми пост той е едното нещо, което според мен ми помогна да 'замажа' фризовете
другото е тази пяна, която все още не смея да похваля на висок глас, но съм доста приятно изненадана от нея, ползвам я като финиш след измиване
https://relax-shopping.net/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF … -nutrifier-100-ml

цената на ФК ми е много неприятна Rage
в последно време отново съм свалила психологическата граница за сумата, която съм склонна да дам за коса и той ми е доста извън нея Scream

# 89
  • Sofia, Bulgaria
Поръчвам го и аз, в такъв случай, дано да хидратира поне малко косата ми.

Общи условия

Активация на акаунт