Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 659
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Изобщо не мисля да отговарям. Ти питаше хипотетично за няколко неща, аз имам ясен и точен въпрос и проблем, придружен със снимка. Ако можеш помогни, ако не просто подмини. Наистина поста ти ми звупе шеговит, какво ще стане ако това... Какво ще стане ако онова....няма как някой да знае. Нямаше и как някой да знае, че при изсветляване ще ми избият зелени кичури на косата. Това исках да кажа. Приключвам.

Жалко за яката тема дето бяхме....

# 616
Между другото, няколко пъти съм виждала зеленкави отенъци получени от изрусяване. Според мен това е от некадърни колористи.
Елена от Авалор, моята подстрижка е на същото дередже и само вързана ходя или загладена с кристали 😁

# 617
Elena_of_Avalor Ако тези кичури са били обезцветени при омбрето/балеажа, който ти е правен а отгоре им е сложена боя с пепелен отенък .1, .11, .17 и тн. е възможно да зеленеят от това. Сложи боя с неутрален нюанс, а колко да е тъмно ти си реши. Зелено се неутрализира и с червено, така че може и да сложиш боя в червеникав тон. Освен това косата ти е сравнително тъмно кафява и ако решиш да слагаш светлата боя, за да запазиш русото, може да избият неприятни тонове (рижо например) в тъмната част от косата. Най-добре слагай неутрална 4.0 боя безамонячна, за да закрепиш положението временно, а тя ще се поотмие по натам и евентуално пак може да пробваш да я изветлиш, но вече на чисто.
Успех.

# 618
Ел, моята е въртяща на Ровента, такава ли имаш в предвид?
Имам я Ровента. Четка за сешоар искам  bouquet

# 619
Elena_of_Avalor, както са писали и горе, моя съвет е режеш на една хубава черта и отгоре си слагаш една 4- ка сама. И на мен ми омръзна от некадърни фризьори които не могат да направят едни нормални пластове. И аз съм като теб само се въртя в омагьосан кръг, тъкмо да израснат и пак се надявам че може би ще ми ги направи поредният фризьор по- успешно от предишния. Но край вече, отсега нататък ще съм вече само на черта, там поне няма как да се сбърка или поне лесно поправимо:blush:

# 620
  • В полите на Пирин планина
Elena_of_Avalor, заради русото трябва да ползваш натурален оттенък боя. Според мен може да направиш смес от 5 и 6, за да не стане много тъмно, ако не искаш. Реално ти какъв цвят искаш? По-топъл или по-студен оттенък? Дължините са доста накълцани и не е лошо някой да ги поизравни и изглади. После ще замазваш с някакви кристали и кремове, без отмиване.

# 621
  • София
И аз не знам какъв цвят искам. Равномерен .

# 622
  • В полите на Пирин планина
И аз не знам какъв цвят искам. Равномерен .

Може би, тогава просто някакви натурални номера, т.е. 6.0 и 5.0, за да се покрие зеленото по изсветлените кичури. Те може и в последствие да цъфнат, но постепенно ще се замажат.
Според мен ще се справиш съвсем добре и сама. Само леко, ако могат да ти оформят пластовете и след това да се намажеш.

# 623
  • Някъде там
И от мен глас за натуралните цветове.Стоят естествено, имат блясък и покриват бели коси.Отмиват се по бавно от боите с различни номера . Simple Smile

# 624
Не разбрах що за шегуване може да има? Ето, окепазили са още една коса. Кому е нужна подобна ирония сега.?! Сега по същесво-Елена от Авалор според мен решението е прическата, която Fluterrshy ти е показала-русата, тип лоб, равна отдолу. И една натурална тъмна боя-4 или 5 вече което си решиш. При човек кадърен наистина, ако трябва потърси в друг град. Аз дори сега за това съм се замислила. Още събирам смелост. Косата ти тъкмо се беше пооправила, сега е зле подстригана и краищата изглеждат накъсани. Знаеш, че и на мен ми се случи същото, тъй че те разбирам. Трябва да намериш човек, който да оправи щетите с една равна, а пък тъмния цвят малко от малко ще тушира вида на тези нескопосани етажи, защото светлото ги подчертава още повече, това оранжево-зелено недоразумение ги прави да изглеждат още по-изтощени. Значи, аз за пореден път се убеждавам, че не трябва да експериментираме с цветове с повече от 2- 3-тона по-светли от естествените ни, щото специалист или не-ето какво се получава, все си е изтощено.

# 625
Аз също не разбрах за каква шега става дума, при положение, че никой не е застрахован да му се случи подобно нещо. Не е хубаво така!
А също съм за 5,0 или 6,0 и да се направи в домашни условия. А подстрижката на косата не знам. Аз не бих я пипнала сега, като минат един два месеца, може би, за да израсте малко, че то не се знае дали пак някой фризьор няма да омаже още повече положението.  Може да се носи хваната по някакъв начин в ежедневието с щипка, шнола, полувдигната например.

# 626
  • София
Много ви благодаря Heart
Много адекватни съвети. Благодаря за разбирането и подкрепата. И аз мисля да я потъмня и да я отежа. Няма избор. Харесах си едно приятно шоколадово кафяво Фито с деликатен червен оттенък. Само да избера къде да я подстрижа.

# 627
Много ви благодаря Heart
Много адекватни съвети. Благодаря за разбирането и подкрепата. И аз мисля да я потъмня и да я отежа. Няма избор. Харесах си едно приятно шоколадово кафяво Фито с деликатен червен оттенък. Само да избера къде да я подстрижа.

Късмет! И после задължително да се похвалиш с резултата!  Heartpulse Relaxed

# 628
Ох, милата, как ти съчувствам. Аз след един опит за лилава коса, ме направиха черна на жълти петна. Според мен я подравни и се опитай да я подхраниш, да не почне да се цепи нагоре. Момичетата са ти казали за цветове. Успех.
Тая фризьорка да си забив ножицата в очите трябва.Как може такова нещо...

# 629
  • Някъде там
Много ви благодаря Heart
Aко имаш позната фризьорка която работи с профи бои може да помолиш да ти поръча и да си я използваш в къщи.
На мен много ми допадна усещането след боята на кюн.Никаква сухота няма по върховете на косата и отлична поносимост на скалпа Simple Smile
За издръжливост не мога да кажа все още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт