Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 68 280
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Fluttershy, само в салон ли се намира тая боя Кюн? Прегледах набързо и не я открих по сайтовете.

# 631
  • Някъде там
Fluttershy, само в салон ли се намира тая боя Кюн? Прегледах набързо и не я открих по сайтовете.
Да , само в салон.Ако имате позната и близка приятелка фризьорка може и да ви съдейства за намирането на боята .
Някой в темите, ако не се лъжа точно в тази тук е показвал снимка на близка приятелка която се прави само с кюн (рус цвят) .

# 632
Загубена кауза на този етап, дори не съм в Бг, а тук яко дерат по салоните. Сега ще пробвам с Диа Лайт, аз само за натрупване на пигмент по обезцветени дължини искам боя.

# 633
  • Някъде там
Загубена кауза на този етап, дори не съм в Бг, а тук яко дерат по салоните. Сега ще пробвам с Диа Лайт, аз само за натрупване на пигмент по обезцветени дължини искам боя.
Аз след месец ще пробвам с диа рич само корени .Колебая се само 5.12 или 5.0 като сега съм правена с 5.81 Simple Smile

# 634
  • София
Сложих си кокосово масло по дължините. Доста добре им се отрази

# 635
На мен пък никак не ми понася кокосовото масло на косата.. Но пък слагам от серума ми за лице с хиалуронова киселина и е добре. Grinning

# 636
Бадемото масло също може да омекоти косата. Таа... влязох да напиша за боята KEUNE. И аз съм съгласна с това, което Fluttershy е написала на предната страница за нея. Фризьорката ми ме пита няколко пъти докато ме боядисваше, но не усетих никакво раздразнение. Не усещам косата си по-различна на пипане от преди. За издръжливост бих казала, че е добра. Тъмно червена боя върху естествена тъмно кестенява коса ме покри от първия път. Ходих втори път, защото исках да натрупам дълбочина. Единственото, което ме дразни са остатъците от омбрето, защото там по-бързо пада боята. Ще се отърва от тях след някой и друг месец. А някой пробвал ли е шампоаните на марката? Фризьорката ми ме мие с техен шампоан и балсам и косата ми е много добре след тях.

П.С. Каталогът бои на KEUNE има много хубави цветове... За моето боядисване трудно избрах, за това решихме да смесим няколко. Супер се получи.

# 637
Кокосовото масло без измиване ли го ползвате?

# 638
Бадемото масло също може да омекоти косата. Таа... влязох да напиша за боята KEUNE. И аз съм съгласна с това, което Fluttershy е написала на предната страница за нея. Фризьорката ми ме пита няколко пъти докато ме боядисваше, но не усетих никакво раздразнение. Не усещам косата си по-различна на пипане от преди. За издръжливост бих казала, че е добра. Тъмно червена боя върху естествена тъмно кестенява коса ме покри от първия път. Ходих втори път, защото исках да натрупам дълбочина. Единственото, което ме дразни са остатъците от омбрето, защото там по-бързо пада боята. Ще се отърва от тях след някой и друг месец. А някой пробвал ли е шампоаните на марката? Фризьорката ми ме мие с техен шампоан и балсам и косата ми е много добре след тях.

П.С. Каталогът бои на KEUNE има много хубави цветове... За моето боядисване трудно избрах, за това решихме да смесим няколко. Супер се получи.
Може ли до кажеш какви цветове сте ползвали ако помниш? И при жерание да покажеш снимка. Какъв цвят стана? Червено -кестеняво по-наситено ли, или с лек отенък. ?

# 639

https://www.arlen.bg/product/2002/hidratirasht-shampoan-za-suha- … ieRQaAoonEALw_wcB
този ми е любим, много лъскава жилава и напоена ми ставаше косата след измиване, но усещах и утежняване от маслата поради това го редувах с други шампоани. Ползвах и балсамът от серията също много ми харесваше действието му.

# 640
Мис Каролин Бингли, ето как стана. Вторият път се боядисах на 12.01. Цветът още e хубав, корените ми не са се показали още, а цветът на омбрето се държи, но си ползвам и оцветяваща маска през миене. Точните цветове не се сещам, само че са 3-4 са смесени.

Скрит текст:

Не знам доколко си личи на снимките, но е наситен тъмно-червен цвят, а на крайщата с останалото омбре е по-ярък.

Ако някой живее в Сливен или близо до града, мога му препоръчам салона, в който ходя аз.

tontoneva, благодаря за отзива! Видях я тази органична серия, а аз съм се насочила за тази за боядисана коса.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 22:33 от mims3

# 641
Аз също съм от доволните от боите на Кюн. Ползвах когато бях руса силноизсветляващата серия. Вдигаше ми корена без проблем, а моята коса е 3ка, да не кажа 2ка...

# 642
Аз чак не мога да повярвам,че е станало такова ярко на тъмна основа. Мен все ми разправят,че без обезцветяване не става.
То вероятво е е комбинация от цветове,които си я знаят фризьорите и затова се е получило.

# 643
Мис Каролин Бингли, фризьорката ми категорично каза, че няма да ме обезцветява. Косата много се изтощавала, цветът падал по-бързо и прочие... За това се разбрахме да ме боядиса цялата коса и втория път, въпреки че само корени и краища имаха нужда. Каза, че 3-4 пъти са достатъчни, за да се насити цветът. Много хубави червени цветове имат боите на KEUNE, но не можах да се реша, само й казах да е тъмен, а не ярък цвят. Буквално се оставих в нейните ръце и не съжалявам. Препоръчвам я горещо. В момента не живея в Сливен, но като си ходя, винаги я посещавам.

# 644
  • Някъде там
Да,страхотни цветове има кюн.Аз се захласнах по кафявите нюанси.
От много пепелни и матови до топли .
Моето е перлено с пепел.
Шампоаните са им хубави и маските също.
По съвет на фризьорката за тънка коса използвам серия с кератин(не на кюн) а на ланза де.
И косата ми си я чувствам супер.
Редактирам,Елена косата ти след кокоса е страхотна.Няма нищо общо с последните снимки.Един чист кестеняв цвят,фибичка да прибираш косата докато израсте Simple Smile

Ей така,за да е по свежо и различно

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 21:20 от Fluttershy

Общи условия

Активация на акаунт