Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 659
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
Аз се интересувам от салона в Сливен Sunglasses

# 646
Ако не ми беше на майната си и щях и аз да се заинтересувам и то сериозно 😂🤗само чеза една боя до Сливен път няма да бия(поне засега). Иначе 2 пъти годишно минавам оттам.

# 647
Кокосовото азго нанасям на влажна коса и завивам да стопля. Тривитамимнол и рициново също слагам, рициновото е мн мощно, но трудно се мие. Арганово, бадемово и авокадо вършат също работа.

# 648
Аз се интересувам от салона в Сливен Sunglasses

Фризьорката се казва Лазарина, а салонът се намира на бул. Христо Ботев 12. При нея винаги има хора, така че е хубаво да й пишете или звъннете за час предварително. Още по-хубавото е, че наистина ти обръща внимание и има виждане за нещата. Ако имате въпроси, може да ми пишете. Simple Smile

Мис Каролин Бингли, вече не живея в Сливен, а когато се прибирам да се видя с близките, пътувам от далече. Едни 400км не ми мърдат в едната посока...  Grinning  За някои сигурно е лудост, но не съжалявам. В момента не съм толкова ангажирана и мога да ходя.

# 649
  • София
Аз слагам кокосовото на суха коса само по дължините. Слагам найлонова шапка, понякога затоплям периодично със сешоара. Стоя колкото имам време. Днес стоях около два часа.

Много ми харесаха тези цветове

# 650
Скрит текст:
Аз слагам кокосовото на суха коса само по дължините. Слагам найлонова шапка, понякога затоплям периодично със сешоара. Стоя колкото имам време. Днес стоях около два часа.

Много ми харесаха тези цветове
Скрит текст:

На мен 2 я цвят ми е мечта от години. Няма кой да ми го направи....

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 09:31 от bubanka

# 651
Някой с мнение за шампоана на Dove oxygen moisture?

# 652
  • В полите на Пирин планина
Аз много го харесвам. Мек и хидратиращ. Не премива косата.

# 653
  • София
Аз взех няккакъв балсам на Дав, имаше намалени на 2лв, хидратиращ. Ми много съм доволна да ви кажа.

Мис, аз дори не мога да го определя. Нещо като златисто кафяво? Ти как го виждаш?

# 654
  • В полите на Пирин планина
И за мен е златисто кафяво, може би ниво 6-ца. Красив цвят.

# 655
  • Пловдив
Според мен е 6.3 или 6.03, 6.33... златисто тъмно русо

# 656
И за мен е златисто кафяво, може би ниво 6-ца. Красив цвят.
Питала съм фризьорки-златисто кестеняво но има и топъл отенък за мен. Бих отишла виднага да ме направят,но ако става без обезцветяване.

# 657
Здравейте момичета,
И аз да се оплача от поредния фризьор.За моята коса имам чувството че не се е родил.Сега да кажа как си освиних косата ,че и дъщеря си вземах. И двете сме с средно кестеняви коси и искахме светло кафеви кичури.Фризьорката ни обезцвети -мен с фолио ,нея на шапка и след това ни матира.Резултата е -аз съм с жълти и оранжеви кичури ,а дъщеря ми е с по-тъмни.Притеснявам се за нея ,тъй като е с по-слаба коса от мен,сега не живее в бг и това матиране след няколко седмици ще се измие.Дайте идея как да си подържа косата там,ако може сама да се матира ..или да мята непрекъснато боята?
Без амонячната боя колко е безвредна?

# 658
  • някъде под слънцето...
Оцветяващи маски.
Оцветяват само изсветленото и не увреждат косата.
моята тийнка всяко лято е с кичури фантазия и заминава за България с поддържашите цвета маски.Предлагат се в различни(фантазия и нормални) цветове.

Преди да започне училище режем обезцветено. Така избягваме изгаряния и цъфтежи.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 13:32 от sl

# 659
И аз ползвам оцветяващи маски, за да си поддържам цвета между боядисванията, защото искам да боядисвам на 2 месеца. Странно, но даже и белите косми ми покриват, не очаквах. Когато бях руса пак с маски/балсами тонирах.

Общи условия

Активация на акаунт