Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 618
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
да, в предния ми пост той е едното нещо, което според мен ми помогна да 'замажа' фризовете
другото е тази пяна, която все още не смея да похваля на висок глас, но съм доста приятно изненадана от нея, ползвам я като финиш след измиване
https://relax-shopping.net/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF … -nutrifier-100-ml

цената на ФК ми е много неприятна Rage
в последно време отново съм свалила психологическата граница за сумата, която съм склонна да дам за коса и той ми е доста извън нея Scream
И аз така съм свалила границата.
Още повече,че след последното посещение фризьорката не беше очарована от състоянието на косата ми.
Използвам предимно шампоани на ФК (този за обем с кокос) и маски на керастаз .
Получавала съм комплименти от нея когато използвах далеч по евтини продукти.

# 91
аз в момента доизмъчвам едни алтерни не защото ми харесват, а защото ми е жал за това колко пари дадох за тях Flushed Confounded
когато свършат, ще си отдъхна Grinning
и керастаз не ми допадна - онова, което ползвах от марката

сега се загледах в лореалската пяна - тя ми е чудесна, защото в нея има глицерин и кокосово масло Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 10:10 от bubanka

# 92
И аз съм на турския с чесън. Още нямам мнение. Дали от него не ви си омазнява по-бързо косата. Как се отразява,на тези които сте го ползвали. Жаки много доцре ти стои прическата. Аз нали знаете,че къси коси,черти и карета не обичам на себе си,обаче има жени на които страшно им стоят тези прически и ти си от тях.

# 93
Ако са къси косъмчетата са си нови растежи,аз съм така по цялата глава. Хидратиращата пяна на Милкшейк ми заглажда много добре косата. Жаклин,с каква боя се боядисваш? И Тричуп ойл откъде да взема?

# 94
  • Някъде там
Ако са къси косъмчетата са си нови растежи,аз съм така по цялата глава. Хидратиращата пяна на Милкшейк ми заглажда много добре косата. Жаклин,с каква боя се боядисваш? И Тричуп ойл откъде да взема?
Новото пяна на МШ или старата?
Новата с папая се води хидратираща,другата не е лоша ,но не ми нещо уау.

# 95
И двете се водят хидратиращи,имам и новата, еднакво действие като че ли имат на моята коса,само различни аромати. Така че ако не ти харесва старата, безсмислено е да купуваш и новата.

# 96
Момичета пяните как ги ползвате?И как оформяте косите?

# 97
Кристина на Фенола е боята.
https://fanola.bg/

Маслото по дрогериите виж, може би и онлайн има.

# 98
тричъп от аптеките
миризмата му е доста специфична и не се харесва на всеки

# 99
  • Sofia, Bulgaria
На мен миризмата на тричът маслото не ми хареса, но проблеми с отмиването не съм имала. Преди 2-3 години използвах една опаковка.
Присъединявам се към питането на Мис, как ползвате пяните за коса. Аз нещо изобщо не се справям или слагам много, или не я разнасям добре, но косата ми винаги стои като мръсна с пяната.

# 100
По същия начин съв и аз. И искам да знам къде бъркам. И също е важно с какви коси сте,защото ако сте много къдрави, или силно чупливи е съвсем друга работа.  С много лека вълни съм аз.

# 101
Ако са ти леки вълните, афро къдрици няма да станат каквото и да сложиш  Grinning
Аз навеждам главата надолу и на влажна, леко към мокра коса слагам 4-5 топки с големината на портокал. И мачкам. Суша във същата поза с дифузер.

# 102
Аз пяната я ползвам като на влажна коса нанасям не много голямо количество (ако прекаля, става на клечки), мачкам я с ръцете и след това я мачкам, докато духам със сешоара. Накрая пръскам с лак и съм готова. Отнема ми не повече от 15 минути. Косата ми е леко чуплива. Пяна ползвам само Black Blush

# 103
  • Някъде там
Ако са ти леки вълните, афро къдрици няма да станат каквото и да сложиш  Grinning
Аз навеждам главата надолу и на влажна, леко към мокра коса слагам 4-5 топки с големината на портокал. И мачкам. Суша във същата поза с дифузер.
Tи си с доста къдрава коса Simple Smile
Виждала съм твои снимки в темата тук ,преди да се регистрирам .
Аз съм с права  и тънка коса .От пяната слагам  две топки и и нанасям.
Суша със сешоар и четка за изправяне.
Такъв тип четка

с такава дължина и прическа съм в момента Simple Smile

# 104
Благодаря за отзивите Simple Smile

А моята коса, като я измия и изсъхне сама, прави по един кичур с красиви букли, най-отвътре. Само по един. И с пяна не става нищо - само клечки!

Мислите ли, че такава прическа, като на Жаклин, стои добре на тънка и рядка коса? (т.е. на мен)

Жаки, каква ти е косата? (освен, че е красива)

Общи условия

Активация на акаунт