Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 641
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
Ох,да, объркала съм се с имената,сори. Ами Олаплекс ми го хвалиха много против накъсване и цъфтежи,запечатвал веднага косъма,възстановявал връзките,които били прекъснати и т.н., което не се получи. Правила съм и аналогичните терапии на Олаплекс,пак нищо.

# 121
  • Някъде там
Косата ми е така

В краищата е по светла.Този ефект се получава след като спра да боядисвам косата няколко месеца,правя само корени .
Ще си запазвам час при фризьорката.Иска ми се нещо ново ,но проблема е ,че не знам какво да е точно.
Колебая се между тези цветове.

Искам да е с лесна поддръжка.
Приемам предложения и от вас.

# 122
Момичета, имате ли отзиви за тази пяна за обем. Косата ми е тъничка и фина и дори с подстрижка до рамото пак няма обем. Не ми се топира постоянно вече.. А и то не спасява.

# 123
Косата ми е така ...
В краищата е по светла.Този ефект се получава след като спра да боядисвам косата няколко месеца,правя само корени.
Ще си запазвам час при фризьорката.Иска ми се нещо ново ,но проблема е ,че не знам какво да е точно.
Колебая се между тези цветове.
...
Приемам предложения и от вас.
Косата ти е тъмна,но не чак толкова тъмна,че да не може да вкараш някой кичур,по-шоколадов,по-карамилено,меден, дори русо ако ти влече.
Първият цвят ще ти е много лесен за подръжка. Втория е много красив. Ще тряцва изветляване може би. И ще иска по-често правене на корен поне.
Аз съм за него.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 09:52 от bubanka

# 124
  • Sofia, Bulgaria
Fluttershy, всички цветове, които си показала много ми харесват. Фаворити, обаче са ми 1 и 3.
Недостатъците им:
1вият, отенъка бързо ще пада и реално ще си си с черна коса. Трябва да прецениш дали ти отива.
3тият, трудно ще го постигне дори и фризьор. При отмиване ще избива на червено.
Най-лесен за поддръжка ми се струва вторият цвят.

P.S. твоят цвят ми много харесва, също. 

# 125
На мен сегашния ти цвят най-много ми допада! Би ли споделила боята и номера ?! Praynig

# 126
  • София
Ох, на мен пък две изобщо не ми харесва. Изглежда ми едно такова.... Като да е било друг цвят и да се е отмил.
1 аз си го виждам черно. На 1000% фаворит ми е три. Сега не знам как ще се направи и ще се поддържа, но изглежда супер.

Нямам търпение вече да ми дойде часа за боядисване и да направим кичурите. Обичам по съществени промени Stuck Out Tongue Winking Eye

# 127
Какви кичури ще правиш?
Аз много много се изкушвам отново. Много мисля и за русо,за рижаво,абе за какво ли не...

# 128
  • София
Какви кичури ще правиш?
Аз много много се изкушвам отново. Много мисля и за русо,за рижаво,абе за какво ли не...

Някакви воали кичури като технология, а като цвят ще видим как ще поддаде косата. Ще се похваля като стане... Може би около 20-ти, по това време се боядисвам стандартно около 20то число на месеца.

# 129
Ахам,е аз за цнета ми.беше инетерсно, защото сме с доста сходев цвят коси, което ще стане на твоята, ще стане и на моята 😁😂или поне така го мисля.

# 130
  • София
Ахам,е аз за цнета ми.беше инетерсно, защото сме с доста сходев цвят коси, което ще стане на твоята, ще стане и на моята 😁😂или поне така го мисля.

Твоята сега е доста по тъмна. Моята вече няколко пъти я боядисва със светло руса боя, а резултата е леко изсветляване на дължините. Нали я показвах последния път.
Доста свали тъмното. Така се бяхме разбрали докато стане подходяща за кичури. Принципно трябва да са някакви светли, едва ли чак пясъчно бели, по скоро някакви златисти си ги представям пък ще видим какво ще стане.. ]

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 19:31 от Elena_of_Avalor

# 131
Дам, моята е като на 2 та снимка.
Твоята е доста по-светла.
И аз иском нещо светло,пустия страх да не се съсипе само това ме спира.

# 132
  • София
Ние затова решихме без изсветляване ударно, а лека полека да видим как ще поддаде.

Показвам няколко неща, които много харесвам

# 133

Твоята сега е доста по тъмна. Моята вече няколко пъти я боядисва със светло руса боя, а резултата е леко изсветляване на дължините. Нали я показвах последния път.
Доста свали тъмното. Така се бяхме разбрали докато стане подходяща за кичури. Принципно трябва да са някакви светли, едва ли чак пясъчно бели, по скоро някакви златисти си ги представям пък ще видим какво ще стане.. ]

Дръж я на това ниво, не я прави по светла. И на теб и на Мисчето няма да ви отива руса, според мен де  bouquet

# 134
  • Някъде там
Ние затова решихме без изсветляване ударно, а лека полека да видим как ще поддаде.

Показвам няколко неща, които много харесвам

Първата е страхотна,в кой салон е правена?

Общи условия

Активация на акаунт