Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 610
  • 778
  •   1
Отговори
# 735
Много си хубава Ели! Отива ти тази прическа. И цветът изглежда много добре на снимките. Честито! Balloon

# 736
Ииии браво, Елена, супер ти е! И прическа и цвят 😍

# 737
  • София
Не мога да кажа че се харесвам, не мога да се възприема, но аз съм най върлия противник на дълга и грозна коса. По добре къса, но здрава. Ще порасне.

# 738
Не мога да кажа че се харесвам, не мога да се възприема, но аз съм най върлия противник на дълга и грозна коса. По добре къса, но здрава. Ще порасне.
Не успях да те видя, но и аз съм противник на дългата и зле изглеждаща коса. Направила си правилният избор.

# 739
И аз съм на това мнение, но не можах да те видя.

# 740
  • София
Изкушавам се да се покажа пак. Simple Smile Дебеличка са ми бузите за тая прическа, но здраве да е.

Беше така.

# 741
  • СОФИЯ
Elena of Avalor,според мен ти отива с тази дължина,цвета също ,а и косата изглежда добре.междудругото ,аз в момента съм със същата прическа и цвят .Smiley

# 742
И на мен ми харесваш много,Елена! Браво! И бузките са си ти добре. ☺

# 743
# 744
Ооо, много по-добре от преди е! Хич да не съжаляваш!

# 745
Ели, прекрасна си с тази прическа. Благодаря, че сподели резултата. Още веднъж, честито! 😍

# 746
Ели, страхотна си! Косата ти изглежда в прекрасно състояние сега! И аз съм на мнение, че е по-добре здрава коса отколкото дълга и в ужасно състояние.

# 747
Елена, браво! Много свежо и младежко. Имаш здрава и красива коса. А за бузките не знам какво си си втълпила.

# 748
  • Някъде там
Елена и  тук да напиша, че си голям бонбон Simple Smile
Харесваш ми с новата визия Simple Smile

# 749
На мен и дългата ми харесваше, просто обожавам дълга и красива коса (но разбира се здрава и добре поддържана)

Общи условия

Активация на акаунт