Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 53 458
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Един пипнат момент

# 436
Страхотно сравнение от фенове с въображение

# 437

Интересен е колажа / видях го при мамашите/,но са като видение в нощта, навява ми някак мрачно чувство

Тук май се получава недоразумение добре дошли за Санем и дружка, още с влизането в залата и май ги вземат за новите хигиенистки

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 16:58 от Slawena

# 438
Аз и от рускините го копнах, явно искат максимално да се доближат до Шекспировите герои

# 439
Къде е Шекспир, къде е турско дизи, мамашите пак са пили от тайния си чай hahaha

# 440
# 441
Евелина, горещ рожден ден пожелавам!
Да имаш прекрасни емоции и безброй изпълнени желания тази година!🤗

# 442
Много те обичам, обаче кораба майка мълчи Rage

# 443
Много те обичам, обаче кораба майка мълчи Rage

Много обичам, а и кораба майка тази седмица даде достатъчно инфо. Не го мъчи. Остави го да почива за да е 6 за другата серия.  😉

# 444
https://www.instagram.com/p/Bq2VLsPjFGk/?utm_source=ig_share_she … shid=ml2aja7zog8u
Момичета,че ще е много добър епизод-ясно,ама шокиращ или шоколадов😕😉

# 445
Шокиращ ще да е...шоколад се изписва по друг начин

# 446
Много шокиращ...

# 447
  • На правилното място в правилния момент
Момичета, включвам се и аз в темичката. Вярно късно, но по-добре от никога.Smiley След Пълнолуние Джан ми стана любимец и се запалих да гледам новия му проект.  Ранобудна птичка много ми харесва, свеж и приятен, гледам го с удоволствие, Джан и Демет са големи сладури, още съм на 5ти епизод. Надявам се да ви стигна скоро. Кога излизат епизодите и откъде ги гледате? Kissing Face

# 448
Интересно, кое ще е шокиращо... на сценаристи поредните „ щуротии” пресъздадени от Демет в образа на Санем, държанието на жИлезния Джан Д., уж здрав мъж в най силните си години, а се държи като примерен комсомлец на събрание. А защо да не са разкритията на мама Мевкубе ли беше... Славено моме, я върви си избърше пепелака от кристалното кълбо, че взе много  да навлизаш в разни теории и предположения...
А да не е спортен Джан... леко запотен, мускули и.... но пък с наколко ката обут...да де и той има един холивудски бедър с подобаващо оперение...което пък говори за тестостерон....

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 18:08 от Slawena

# 449
Момичета, включвам се и аз в темичката. Вярно късно, но по-добре от никога.Smiley След Пълнолуние Джан ми стана любимец и се запалих да гледам новия му проект.  Ранобудна птичка много ми харесва, свеж и приятен, гледам го с удоволствие, Джан и Демет са големи сладури, още съм на 5ти епизод. Надявам се да ви стигна скоро. Кога излизат епизодите и откъде ги гледате? Kissing Face

Всяка събота излиза новата серия, в неделя е с руския превод, а в сряда е с бг буквичките. Има го и в YouTube и въвVbox и в Vk.com

Общи условия

Активация на акаунт