Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 53 034
  • 749
  •   1
Отговори
# 540

Мен моя ако ме задърпа така,през такова ми ти прозорче,и с тая рокла,ще си ме извади по гащи(в най-добрия случай) с ожулени крака😂

Joy Joy Joy Joy Joy

Аз направо ще заседна и ще си стоя там, ако ще и Джан Яман да дойде да ме дърпа hahaha

# 541
Момичета, не разчитайте толкова на Джан..., все пак не слънце да огрее всички ! Naughty

Джан се постна в Инстаграм!

# 542

Joy Joy Joy Joy Joy

Аз направо ще заседна и ще си стоя там, ако ще и Джан Яман да дойде да ме дърпа hahaha
[/quote]
Славенка,дойде ли той да ме спасява,аз него навътре ще дърпам,па от прозореца и от костюма квот остане-остане😂😂😂

# 543
Започнаха с коледните елхи! Предполагам там ги водят Новогодишни.

# 544
            Скъпи момичета,
            Като се замислим, ние всичко знаехме предварително : трейлъри, снимки, озети, отрязъци, кадри от сета и т.н. Всъщност единствено то, което не знаехме беше "номера" на Айлин, макар че озета ни подсказа нещо си, прекрасното представяне на Санем, "скокът"  от приятели в любими, но сцената ни беше известна и...новия отрязък, т.е. следващия епизод. Почти всичко беше предизвестено.
              Но ПРЕДСТАВЯНЕТО НА САНЕМ беше с напрежение и прекрасно заради поддръжката, която й оказа Джан.Връзката между тях беше като между два стълба с високо напрежение. Това го гледах 5 пъти.
              Смях се от удоволствие! Тези хора, ако поживеят още малко в сериала, просто не е необходимо да си мислим какво се случва в реала.
              След дълги години "вярност" на определени турски артисти вече мога да кажа - това  са моите фаворити в турската "дизи"кинематография.
               Желая им успех! "Умно" да вървят напред, защото са много млади!
               И дано младите сценаристи и режисьора да имат търпението и огромната воля и желание да покажат на уважаемите зрители най-доброто, на което са способни. Heartpulse

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 18:30 от mari08

# 545
Покрай този сериал заобичах гифовете...😘
Толкова изразителна мимика имат и двамата, че само на забавен кадър могат да се проследят добре!👀

А целувката изобщо не е била толкова постна...😘

Закачливия Джан..😊

😜

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 18:20 от alex_94

# 546
Да се посмеем малко!

А тук съм се смяла с глас, подсказвах му какво да прави, горкичкия ама не чува!
https://vk.com/video-60100797_456243535

Алекс Джан може да запее "Щип щибидидиб“

Фотошоп от фейса

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 18:54 от Annika*

# 547
Сладурки, долитам при вас по никое време.
Благодаря ви за прекрасните пожелания 🤗
Стоплихте ми сърчицето в този студен ден 😊
Снощи като се прибрах по нощите нямаше как да не изгледам някои от важните моменти от епизода. Това, което видях от сцените между ГГ и откъса от следващия епизод ме развълнуваха много. Извадени от контекста може би правят различно впечатление, но няма да коментирам епизода докато не го изгледам поне с английски субтитри.
Изчетох и всички ваши коментари от снощи насам и искам да ви кажа, че не си представям момента, в който вече няма да чакаме новия епизод, но аз мисля, че са далеч от финал.
Според мен отнесоха доста критика за разтягането на локуми с това приятелство и СЦ решиха да го прекратят. Феновете в социалните медии са луди за Джан и Демет и мисля, че това е по-важното в момента. Обективно погледнато имат още толкова да разплитат и заплитат, да развиват връзки и образи, че ако се доверят малко на това за какво жадува зарибения зрител ще откарат до 50 епизода - не до 25, както е прогнозата.
Най-вероятно ако клонят към финал ще го усетим от настроенията в екипа. Не съм забелязала нищо такова от това, което споделяте като инфо.

И поледно /надявам се да не ме линчувате/, но ДиД са ми толкова странни напоследък и в клиповете от сета и в образите си, сякаш има нещо във въздуха, нещо неизречено, дали са чувства или привличане не мога да определя, но все правя паралел между тяхното “приятелство” и това на Джан Дивит и Санем 😂. След репликата от снощи “омръзна ми от тази игра с приятелството”, се чудя на 100% ли беше изказана от героя му или имаше и малко от реала. Не смятам, че имат връзка все още, но има нещо гнило...

Моля, не ми се ядосвайте, само споделям едно много натрапчиво предположение
🤗🤗🤗

# 548
Не мога да не изкоментирам факта, какви стадиони имат. Не съм фен на футбола ама бих отишла с удоловствие на мач на такъв стадион.
https://www.instagram.com/p/Bq5PtAHnnP_/?utm_source=ig_share_she … shid=nxfgrlalrp0g

# 549
Вярата и подкрепата на Джан спасиха Санем от тежката ситуация!😚

https://www.instagram.com/p/Bq5F59OgwB9/?utm_source=ig_share_she … shid=11nsk7dbj9k1

От IS на Джан.

https://www.instagram.com/p/Bq5HFA9gzee/?utm_source=ig_share_she … shid=suk8sqkjkgop

# 550
# 551

Този профил в Инстаграм от началото на сериала публикува новините за Джан.
Но,  уебсайтът  е прекрасен! Hands ClapНа едно място всички прояви  на Джан , с всички връзки към социални медии, галерия , публикации...и страхотен дизайн!:scream:

Браво на създателите и хората, които ще го поддържат!:plus1:

# 552
  • Варна
Привет къзлар.

# 553

Приятна вечер, птички! Simple Smile

# 554

Общи условия

Активация на акаунт