Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 53 025
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
# 556

Lili,🤗, много готин тоя гиф...🤣🤣

Демолинка е умряла от гъдел, а Джан от хилеж!😂😅

# 557
Купонът просто не спира при тях!

Някой се чудеше дали ще я издържи Джан и дали не му помагат. Simple Smile Е как няма? Човека прави изправени лицеви опори до стената, набира се на една ръка, а и лицеви опори само на една ръка видях, та някакви си 50-60 кила ли ще му се опрат Mr. Green
Като гълъб кифла ще я отнесе. Simple Smile
А и си мисля, че някои сцени специално за тях ги правят. Всичките спортни изяви, реплики на италиански и други подобни вмъкват, защото Джан си ги може и се справя с лекота.
Виж, Деметка е толкова прилежна и добра, актриса, че с всяка роля се справя все по-добре!

# 558
Пит🤗, сигурно е удоволствие да пишеш сцени за толкова темпераментни хора , като тях!😘

Демет!😍😍

Лека нощ !🛏⭐

# 559
  • На правилното място в правилния момент
Здравейте, момичета! Уикендът пак свърши, но със сериите напредвам. Много забавни моменти има, винаги разпускам с героите и техните случки. Изкуших се и видях няколко сцени от последния епизод, въпреки че съм назад още. Изглежда нещата ще стават все по-интересни, дано наистина се съберат вече! Relaxed

Пит, съгласна съм с теб. Винаги, във всеки сериал на Джан, героят му има реплики на италиански, но пък е приятно да чуеш и друг език и то толкова романтичен!

Весела и продуктивна  предстояща седмица! Heart Exl

# 560

Добро утро kuşlar!
Успешна седмица на всички!
Направи ли ви впечатление, колко внимаваше Джан да не опипва Демет докато я измъкваше през прозореца? Laughing.Горките му ръце, бая се измъчиха.

# 561
Добро студено утро,
Горещо кафе и горещи сцени между нашите Птичета. Така започна деня ми. Гледах и  гледах серията, сцени от нея по няколко пъти. От половин година живота се дели "в очакване на събота - анализ на случилото се в събота" /в началото деня беше друг, но съдържанието на седмицата - същото/.
Колкото и равна да беше серията пак си има своите върхове. Разговора между двете сестрички и подслушващата мама Мевкибе - беше смешно и сладко.
Мама Мевкибе не може как да е да бъде излъгана, отива на проверка с тенджера сърми и на изпроводяк наръчва - да умиете съдовете, да ги захлюпите ... От първия до последния момент - сякаш бяха снимали мен. Simple Smile Само дето аз и като видя - пак не се връзвам ... Simple Smile
Тук всички в един или друг момент упрекваме Санем, че тича след Джан без никаква проява на гордост. Така както го показаха в серията - мога да я разбера и мисля че постъпва правилно. В началото панически бягаше от Джан, после се разкри лъжа, сега е дошъл момента да му покаже че го иска, че не се отказва от него, че е с него. Джан харесва това, както всеки един средностатистически мъж. След като направят избора си на мъжете им харесва жената да демонстрира  собственическо чувство. Не виждам в поведението му към Джейда умишлено провокиране на ревност в Санем. По-скоро търпеливо отбива попълзновенията на Къдрокоската без да е директен, за да не я обиди като жена и важен клиент. Във всеки такъв момент следващото което прави е жест към Санем за успокоение и за да й покаже, че важната за него е тя.
Как я щипна след като Джейда се похвали за подаръка; колко доволен беше когато Санем се вклини на интервюто във фитнес-залата и как веднага я представи; колко деликатен беше докато обяснява как хем не иска да се жени, хем би се предал пред "особен аромат"; след това на влизане в сградата на офиса се опита да я успокои и се ядоса когато тя му каза, че е ерген и може да прави каквото си иска. Ето ви доказателство, че му харесва когато Санем предявава правата си над него.
Представянето, подкрепата му за изявата на Санем, "спасяването" няма какво да се коментират.
Ще видим какво ще дадат във фраговете, но ми се струва че срещата баш баша в горската къща няма да се състои. След три серии любов време е за придвижване напред - трябва ни малко драматизъм.
Следващия абзац го скривам, като СПАМ. Който не иска - да не чете.
Скрит текст:
Едно нещо ми прави впечатление от началото на сериала - във всички близки сцени Демет сякаш се прегъва и дръпва назад. Когато Джан я прегръща, ръцете й винаги са поставени като преграда между тях. Почти никъде дланите й не го докосват, а някак стърчат или висят встрани. Може да се каже че никъде тя не го е прегърнала истински. Под пръскачките прегръдката й беше някак демонстративна, "изиграна". Истински се гушна в него само на стълбите зад офиса когато го целуна по бузата и след като Джан я събуди от кошмара. Рускините коментираха че при целувките до сега никъде не се вижда тя да си движи устните. В личен план като че ли Демет  или не изпитва чувства към Джан Яман или се страхува от това което би могла да почувства. Докато той още от промотата преди да започне сериала беше като орел отгоре й, непрекъснато обърнат към нея, непрекъснато навлязъл дълбоко в личното й пространство. А пък от РД на Мевкибе и сценаристката насам, на това което показват от сетовете постоянно се върти около нея. Много ми се иска да се обичат и в живота, но май Демет не е много привлечена от него. Другото ми предположение е, че изпитват сериозни чувства един към друг и не искат да ги вадят на показ пред истерясалата вече публика. Люшкам се в предположенията си наляво надясно, защото отношенията им в живота са ми дори по-интересни отколкото сериала. Живота е по-странен и от най.странната измислица.  

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 08:59 от dariVale

# 562
Добро утроо! Wink Hug Hug

Благодаря за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet

Днес трябва да ни пуснат 1-ви фрагман! Party

https://youtu.be/hiGab0hM7Zo

Приятен ден и успешна нова седмица! Hug Hug Hug

# 563
Скрит текст:
Добро студено утро,
Горещо кафе и горещи сцени между нашите Птичета. Така започна деня ми. Гледах и  гледах серията, сцени от нея по няколко пъти. От половин година живота се дели "в очакване на събота - анализ на случилото се в събота" /в началото деня беше друг, но съдържанието на седмицата - същото/.
Колкото и равна да беше серията пак си има своите върхове. Разговора между двете сестрички и подслушващата мама Мевкибе - беше смешно и сладко.
Мама Мевкибе не може как да е да бъде излъгана, отива на проверка с тенджера сърми и на изпроводяк наръчва - да умиете съдовете, да ги захлюпите ... От първия до последния момент - сякаш бяха снимали мен. Simple Smile Само дето аз и като видя - пак не се връзвам ... Simple Smile
Тук всички в един или друг момент упрекваме Санем, че тича след Джан без никаква проява на гордост. Така както го показаха в серията - мога да я разбера и мисля че постъпва правилно. В началото панически бягаше от Джан, после се разкри лъжа, сега е дошъл момента да му покаже че го иска, че не се отказва от него, че е с него. Джан харесва това, както всеки един средностатистически мъж. След като направят избора си на мъжете им харесва жената да демонстрира  собственическо чувство. Не виждам в поведението му към Джейда умишлено провокиране на ревност в Санем. По-скоро търпеливо отбива попълзновенията на Къдрокоската без да е директен, за да не я обиди като жена и важен клиент. Във всеки такъв момент следващото което прави е жест към Санем за успокоение и за да й покаже, че важната за него е тя.
Как я щипна след като Джейда се похвали за подаръка; колко доволен беше когато Санем се вклини на интервюто във фитнес-залата и как веднага я представи; колко деликатен беше докато обяснява как хем не иска да се жени, хем би се предал пред "особен аромат"; след това на влизане в сградата на офиса се опита да я успокои и се ядоса когато тя му каза, че е ерген и може да прави каквото си иска. Ето ви доказателство, че му харесва когато Санем предявава правата си над него.
Представянето, подкрепата му за изявата на Санем, "спасяването" няма какво да се коментират.
Ще видим какво ще дадат във фраговете, но ми се струва че срещата баш баша в горската къща няма да се състои. Докато Санем е в дома му или ще чуе нещо от Емре или ще намери нещо. След три серии любов време е за придвижване напред - трябва ни малко драматизъм.
Следващия абзац го скривам, като СПАМ. Който не иска - да не чете.
Скрит текст:
Едно нещо ми прави впечатление от началото на сериала - във всички близки сцени Демет сякаш се прегъва и дръпва назад. Когато Джан я прегръща, ръцете й винаги са поставени като преграда между тях. Почти никъде дланите й не го докосват, а някак стърчат или висят встрани. Може да се каже че никъде тя не го е прегърнала истински. Под пръскачките прегръдката й беше някак демонстративна, "изиграна". Истински се гушна в него само на стълбите зад офиса когато го целуна по бузата и след като Джан я събуди от кошмара. Рускините коментираха че при целувките до сега никъде не се вижда тя да си движи устните. В личен план като че ли Демет  или не изпитва чувства към Джан Яман или се страхува от това което би могла да почувства. Докато той още от промотата преди да започне сериала беше като орел отгоре й, непрекъснато обърнат към нея, непрекъснато навлязъл дълбоко в личното й пространство. А пък от РД на Мевкибе и сценаристката насам, на това което показват от сетовете постоянно се върти около нея. Много ми се иска да се обичат и в живота, но май Демет не е много привлечена от него. Другото ми предположение е, че изпитват сериозни чувства един към друг и не искат да ги вадят на показ пред истерясалата вече публика. Люшкам се в предположенията си наляво надясно, защото отношенията им в живота са ми дори по-интересни отколкото сериала. Живота е по-странен и от най.странната измислица. 
dari 🤗🤗🤗
Много точно си описала всичко. Няма как да го кажа по - добре. 
Скрит текст:
Радвам се че се завърна 😊
Серията за мен също беше добра, с леки изключения, но тях винаги ги има разбира се. Що се отнася до отношенията между двамата в реала, на мен ми се струва, че е по - вероятно Демет да харесва Джан, така тълкувам аз поведението ѝ. На моменти ми се струва, че си е направо притеснена от присъствието и близостта му. Може и да греша, разбира се ( надявам се да не е така Joy)
Добро утро забравих да кажа. Злати 🤗
Не ни пропусна 😘😘😘

# 564

Здравейте!!!
Дари,четох те с удоволствие!
Аз бих определила тяхното състояние като "фатално привличане".Джан като мъж е по-първичен и невъздържан,а тя по-трезва и предпазлива.Допълват се,на всеки от тях му е комфортно в компанията на др.,умеят да се забавляват заедно и всеки цени качествата на др.,но и двамата имат опит с екранни половинки и добре знаят,че сега не му е времето.По сценария си получават ежедневно доза близост,но тази страст м/у тях рано или късно ще катализира химията във физика.То шило в торба не стои.
Никога не ми се е случвало да се замислям и да се вълнувам дали  екранни партньори са се влюбили или разлюбили.Ама тези двамата ме заинтригуваха😉
Снощи гледах епизода с руски суб.,понаредих ръзела,че на озвучката някои неща пропуснах.Ококорих се като и каза да се съблича щом и е топло с блузата😂Бях много учудена,че на партито лично и подаде чаша с шампанско или вино(алкохоооллл)😉,май реши да я"мотивира"за края на вечерта.Щом в откъса се крият,явно не са отишли като двойка на др.парти.
Къдравата ме вади от обувките,толко да не се усеща,че е излишна,нахална и нагло натрапчива,точно толкова колкото и Айлин като си мисли,че някой и е длъжин за нещо😠

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 09:23 от Iva Dimitrova 610498

# 565
Добро утро, момичета! newsm51
Радвам се, че птичките започват отново да кацат на нашето клонче и да допълват размислите и страстите ни! newsm44

Злати  bouquet по традиция вече ни е сервирала кафето, а аз да ви попитам:

Много положителна седмица на всички!

# 566
Седмичният рейтинг...

Скрит текст:
1.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 14,33   % 29,03   11,58 Milyon
2.   Bir Zamanlar Çukurova   ATV   % 14,08   % 29,68   11,38 Milyon
3.   Kadın   FOX TV   % 13,18   % 29,06   10,65 Milyon
4.   Sen Anlat Karadeniz   ATV   % 13,16   % 27,58   10,63 Milyon
5.   Çukur   SHOW TV   % 11,11   % 23,75   8,98 Milyon
6.   Arka Sokaklar   KANAL D   % 10,98   % 22,77   8,87 Milyon
7.   Söz   STAR TV   % 9,64   % 20,56   7,79 Milyon
8.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 9,28   % 19,53   7,50 Milyon
9.   Savaşçı   FOX TV   % 8,49   % 18,83   6,86 Milyon
10.   Gülperi   SHOW TV   % 7,86   % 16,75   6,35 Milyon
11.   Avlu   STAR TV   % 7,63   % 16,10   6,17 Milyon
12.   İkizler Memo - Can   KANAL D   % 7,02   % 15,74   5,67 Milyon
13.   Yasak Elma   ATV   % 6,78   % 14,38   5,48 Milyon
14.   Erkenci Kuş   STAR TV   % 6,43   % 14,42   5,20 Milyon
15.   Yeni Gelin   SHOW TV   % 5,84   % 13,11   4,72 Milyon
16.   Bizim Hikaye   FOX TV   % 5,58   % 11,76   4,51 Milyon
17.   Kızım   TV8   % 5,56   % 11,91   4,49 Milyon
18.   O Ses Türkiye 2018   TV8   % 5,40   % 11,28   4,36 Milyon
19.   Elimi Bırakma   TRT 1   % 5,00   % 10,82   4,04 Milyon
20.   Çarpışma   SHOW TV   % 4,69   % 9,60   3,79 Milyon

# 567
Здравейте момичета, 🤗🤗🤗
Благодаря на всички за споделеното 👏
Злати Kissing Heart
Благодаря за кафето Simple Smile
Дари, Heart
Радвам се, че се върна, Simple Smile
много харесвам начина ти на изразяване, караш ме да усещам още по добре историята на Д и С, Усета ти за видяното и добрия анализ на всяка серия ме карат с удоволствие да те чета Simple Smile
И така... Бях изостанала със сериала, навакса Simple Smile последната серия само края и то  на турски съм я гледала, нооо благодарение на Вас съм в час със случващото се!
Само едно не разбрах, Емере заедно със Айлин ли е в комбина или играе собствена игра(четох за оставените вратички в сценария, според някои) но погледа към Айлин на партито когато заляха Санем, как ви се стори?

# 568
Дари, всички са прочели хайднатия коментар.  Mr. Green
Въобще не трябва да e хайднат, мен ако питаш.
Много точно!
И аз никъде не видях да се отпусне това момиче, притеснява се от него.... Като съм я гледала на тези клипчета до Джан, снимана от него, хваната случайно на сета, все ми изглежда някак притеснена, смутена. В един такъв уважителен режим се вкарва.
Не мисля, че има нещо между тях.
А той Mr. Green, наистина ще попеее Щип тибидидип тип...  newsm08

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 13:48 от Пит

# 569

Само едно не разбрах, Емере заедно със Айлин ли е в комбина или играе собствена игра(четох за оставените вратички в сценария, според някои) но погледа към Айлин на партито когато заляха Санем, как ви се стори?
Nanni,мисля,че Емре дърпа дявола за опашката!Заседнал е м/у желанието да е добър и същността на лош човек.Играе сам за себе си,създава образ на осъзналия се и разкайващ се брат,а реално си плете мрежата търпеливо.Айлин само я използва и скоро ще си страда много от това.Абсолютно е наясно,че тя направи всички гадории.От Санем иска просто да му се махне от пътя,заради това създава напразни надежди на Джейда,че с Джан много си пасват.С Лейля го раздава доброто,заблудено момче,според мен я харесва много,но мръсните планове са му по-важни от любовта.Така виждам аз нещата и с нетърпение чакам краха му.
Може пък да ни изненада положително,ще видим скоро!

Тук му липсват само рогцата,опашката и тризъбеца и си е жив дявол😈

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 12:03 от Iva Dimitrova 610498

Общи условия

Активация на акаунт