Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 53 061
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, здравейте от мен!
Последните дни само ви четях, но днес се включвам, защото дойде и моят ред да почерпя: Днес пораствам с още една година и по-важно сменям цифрата отпред 😂😂😂

Довечера няма да мога да гледам с вас - отивам да купонясвам, но като го изгледам утре съм на линия да споделя мнение.
Прекрасен съботен ден от мен 🤗😗🤗

# 421
# 422
Еве,честит празник!!!Жива,здрава и честита бъди😙Нека новата цифра отпред,бъде за теб ново начало-безоблачно,щастливо и пълно с любов!
Весел и топъл рожден ден:hugs:

# 423
Evelina Flowers Bouquet
Честит рожден ден с пожелание за здраве, истинска любов и хубави моменти!
Хубаво изкарване на празника!
Благодаря за почерпката!

# 424
  • Plovdiv, Bulgaria
Evelina, честита да си!:birthday:
Бъди успешна и удовлетворена от всичко, което правиш! Имай истински и верeн спътник в живота си! Бъди специална!🥂🍀🍰🍹🤩
п.п.Страхотна почерпка-чудя се от кое да започна!Благодаря:yum:

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 14:29 от galimir2002

# 425
Привет! Hug

Евелина Hug,честит рожден ден! bdbaloni

Бъди здрава и обичана!Много щастие и сбъднати мечти! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose
Благодаря за почерпката и приятно изкарване! Wine Glass

# 426
Evelina ,Ч Р Д мила.
Бъди здрава,щастлива и успешна,много обичана и уважавана от близки и приятели.Радвай се на живота и мечтай ,понякога мечтите се сбъдват.

# 427
Привет момичета! 🤗
Evelina честит празник! Здрава, щастлива и успешна! Хубаво изкарване довечера!
И аз се включвам днес, след няколко дни само четене! Незнам дали ще успея да гледам цялата серия довечера, но това не ми пречи да я чакам с нетърпение.
Абе момичета, колкото и да ме напряга сценария на моменти и да се дразня на това, че зациклят или просто не знаят накъде да развият историята, чакам всеки нов епизод като дете пред отрупана с подаръци елха. 😂
Вълнението, което изпитвам като гледам филма, е по-голямо от раздразнението ми. В крайна сметка не съм гледала сериал(турски), който да не е имал от всичко, което го има и тук. Винаги има интриги, отрицателни герои, хора които пречат на любовта на ГГ.
В така сравнявания с Птичката ЛН също го имаше всичко това. Там също зацикляха на моменти и разтягаха сценария в насока "обичам те, ама не ти вярвам". В началото и аз правех съпоставка с някои сцени и епизоди, но отдавна не го правя, а и защото тук много ме изненадаха с ранното разкриване на почти всички тайни на Санем. Ще видим какво ще ни сервират довечера. 😘
Хубав ден пожелавам на всички, макар и малко мразовит. ☃☃☃🌨🌬

# 428
  • Варна
BalloonBalloonBalloonBalloonЧРД Евелина. Бъди здрава, щастлива, обичана и усмихната. Balloon

# 429
Мевкош ще се вихри на няколко фронта

Иии топли,топли нови снимки

Джан нещо не е доволен май от
снимките,ще скастри Санем пред Джейда.Въпреки всичко Санем ще е звездата на вечерта!
Само редактирам и ви зарих със снимки,но непрекъснато излизат нови

Щом Емре е там,значи Джан нищо не е чул или се прави на такъв,за да разбере сам какво става!

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 15:51 от Iva Dimitrova 610498

# 430
Iva благодаря за новите снимки. Аз пък ще сложа една стара на Демет, която обаче,  не бях виждала

# 431
# 432
Като почнат в събота да вадят снимки от продукцията човек не може да им насмогни да ги гледа. Ето и една от мен която не видях да е качена

# 433
Привет! Hug

И аз да пусна снимки,дано не повторя някоя ... Wink

# 434
Евелина, ЧРД! Бъди здрава! bouquet

Като гледам новите снимки и едни коментари ми идват на ум Crazy, че започнах като Санем да се оглеждам дали другото ми аз не е седнало до мен  #Crazy и да ми вменява разни нелепи мисли Whistling

Не знам дали ще успея да гледам сериала тази вечер, но ще е по късно без рекламите Flutter

Общи условия

Активация на акаунт