Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 53 047
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
▪Отрывок с 23-й серии «Ранняя Пташка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456241841%2Ffb89c87c4 … l_wall_-132999259

# 496
Странна серия ми беше, но по интересен начин излезнаха от фазата приятели. Само не разбрах този дето се води ново попълнение само това ли му беше ролята - излишно го рекламираха ако е само толкоз.

И аз имам същото усещане.😏  Сценарият според мен направо си издишаше.
Такава рязка промяна във взаимотношенията им, уговорката да прекарат заедно нощта, но в другата къща...и то само защото Джан призна, че не са приятели , а че тя му е любима? Направо експресно се развиха нещата.
🧐

# 497
Да не са решили да ускорят действията за да финализират скоро сериала.

# 498
Да не са решили да ускорят действията за да финализират скоро сериала.

Често точно така се случват нещата!😏

# 499
Точно и аз това щях да напиша...
Все пак Джан каза, че го чака някакъв Боливудски проект по нова година...

# 500
Някъде във фейса бяха писали, че последната серия на сезона била на 29 декември, но за сега било сигурно, че ще има втори сезон.

# 501
Такаааа! В отрязка говорят, че филмът имал хубав финал - значи сме на финала - 29 декември, примерно, последна серия, може и по-рано. Ами все някога ще стане. Дали свършва, ким билир, ким билир...

Но, когато и да свършат, и колкото да не им харесваме това-онова, ще ми липсват, мнооого ще ми липсват Джан и Санем. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 23:33 от mari08

# 502
  • София
Аз, както винаги, приключих серията доста след вас ... Много странна серия. За пръв път откакто гледам онлайн сериала, ми доскуча докато гледах. Нищо съществено не се случи през цялото време. Даже и горещата сцена на ринга, някак мина между другото и набързо... Единственото хубаво, което мога да кажа е, че излязохме от зациклянето с това приятелство, което някак се проточи досадно дълго. Дано след превода да намеря още нещо хубаво, но след такава серия много се съмнявам да си повдигнат рейтинга. Макар че гледаемостта в youtube си беше все така добра, както и друг път. Е, не стигнаха 120-130 хиляди както преди, но и 108 хил не е лош резултат...

# 503
Безпомощност ! И СЦ,сценарий , режисура???? , изпълнение толкова еднотипно  ,въздействие ..въобще  съшито с бели конци ! Две целувки епизод не правят , а сериал въобще !

# 504
  • София
Точно и аз това щях да напиша...
Все пак Джан каза, че го чака някакъв Боливудски проект по нова година...

Това Джан го беше казал в едно интервю преди време. Каза, че снимките ще са през януари... И като пускаха клипчета на Джан да тренира самоотбрана с различни оръжия, си мислех, че се готви за този проект... Но все се надявам да не спират този сериал. Мислех си, че ще ги скарат и Джан ще замине нанякъде и ще изчезне за няколко серии или присъствието му ще е минимално. Но може и да решат радикално проблема, финализират до края на декември и Джан си снима през януари в Боливуд. Все пак не ми се иска да стане така...

# 505
# 506
Ей, свиди им се една глобичка, начи!

# 507
Поне Джан бей беше прав в едно, че таз вечершната серия бе наистина много шокираща. Кух издишащ сценарии и накрая Санем се взе в ръце и му каза, че му е подчинена и не може да отиде никъде заедно с него.  Нещо дето трябваше да се сети преди бая, бая серии по рано. Изведнъж и дойде на нея акъла и изведнъж Джан реши, че играта на приятели вече му е писнала.
Ако са накрая защо да се бъркат и да плащат глобата. Пък знае ли човек може да са предвидили да я платят като покажат нещо по така от горската къща.

# 508
Днес няма да критикувам и да нищя слабите места,няма смисъл и всички ги видяхме.Та,хайде да ни е честито-вече са двойка!Много целувки,много нещо,за една вечер цели 2 видяхме,а иначе си изчакахме чакалото с месеци.Постни,постни,ама целувки😉Още са ми странни като гаджета,едни такива тихички,кротки,под одеалото на диванчето си папкат пуканки,аз ако бях на тяхното,последното което щях да правя с моя е да гледаме филм,след толкова гонене и криене и криене по кьошетата,ама....
Тази вечер преоткрих Джей Джей,любим ми е вече,в ресторанта с телефона ме уби от смях.Когато дадоха сцената как Мевкибето влиза през дворната врата,не можах да се абстрахирам от сценария на нашето Славенче и ритах на дивана просто,а като Санем отвори бях под масата😂😂😂
Лейля е за убиване,Осман е само за обичане,а тя лети по облаците след оная мишка😠
Айлин,Джейда и Гамзе-еднакво дразнещи😱
В общи линии,в тази серия ,би трябвало да се изчерпаха пълнежите,простотиите и безмислиците,и силно вярвам,че от следващата серия ще затегнат сценария.Любовта им вече узря,та презря,общите им врагове са много и опасни и се надявам на много завръзки,динамика,може и един КекС да забъркат,а начини за комедийните моменти винаги ще има😃

# 509

А аз не мога да разбера Санем newsm78 Джан я целува истински , а тя стои като дърво . И после когато се разбраха да остане при него през нощта тя се затича към вратата  сгушена , притеснена .Чудя се докога .Ама то много малко остана .

Общи условия

Активация на акаунт