, дизитата не почиват ли лятото на есен нов сезон, по съм съгласна за край на сериала и всеки по пътя си, иначе какви недомислици могат да измислят сц, като двайсет и кусур епизод едно и също, махалата, крясъци и истерии в онзи клюкарник офиса, гадориите на Айлин и Емре и някоя кифла за разкош да се усуква около Джан, защото покрай Санем не може, сакън да не се подхлъзне девойката и Джан бей да не се вкара в режим " ревнувам тЪ мноУ". Има и хубави моменти между ГГ, но са толкова малко и на моменти елементарни, че по едно време бях се отказала да гледам сериала. Един албатрос, колкото и екзотичен да е и една ранна птица, колкото и красива и първична да е пролет не правят, сиреч сериал. А има накъде да се развие сюжета, не да зацикля на едно място. И все пак ще го догледам до края, макар и с мишката.
, дизитата не почиват ли лятото на есен нов сезон, по съм съгласна за край на сериала и всеки по пътя си, иначе какви недомислици могат да измислят сц, като двайсет и кусур епизод едно и също, махалата, крясъци и истерии в онзи клюкарник офиса, гадориите на Айлин и Емре и някоя кифла за разкош да се усуква около Джан, защото покрай Санем не може, сакън да не се подхлъзне девойката и Джан бей да не се вкара в режим " ревнувам тЪ мноУ". Има и хубави моменти между ГГ, но са толкова малко и на моменти елементарни, че по едно време бях се отказала да гледам сериала. Един албатрос, колкото и екзотичен да е и една ранна птица, колкото и красива и първична да е пролет не правят, сиреч сериал. А има накъде да се развие сюжета, не да зацикля на едно място. И все пак ще го догледам до края, макар и с мишката.
, признание с ти си моята любима и нещо като целувка под прозореца на тоалетната в задния двор... 
, да взема да им дам няколко идеи
, защото сериала започна добре, но някъде по средата нещата започнаха да зациклят. Наистина това е дизи, и като всяко такова си има доста пълнеж. Интересно, дали екипа ще се вслушат в мненията и щенията на зрителя и да променят малко климата в сериала
, малко вятър, който да прочисти въздуха и Айлин и сие кифли като цяло, че много ме дразнят не за друго. 

благодаря ти за усмихнатото кафенце, линковете с руски превод,
Затова имам впечатление и от диалозите, а не само преразказ по картинки. След края не коментирах, защото исках да преспя и после да споделя мнението си. 
/Сигурно искаха да спестят парички за да купят роклята?! / 
Особено в интервюто за спортния канал, когато му задаваха въпроси за личния живот и за жената, заради която би променил мнението си за брака. - Той описа точно Санем, гледайки я в очите.
Момент, който беше много интимен за тях, въпреки че бяха сред много хора и пред камера. 
- Всъщност иска открито да им каже - "Долу ръцете! Аз съм влюбен!"
Предполагам, че снимката в която тя го е хванала под ръка, ще е от връщането им в залата?! 

Ще видим в следващия епизод!
благодаря ти за кафето и рейтинга! И тази седмица е добър, което може само да ни радва.
моля те не се отказвай от нас, вярвам, че групата ще върне предишното си състояние и ще се завърнат тези, които престанаха да пишат, защото съм сигурна, че ни четат и пръстите ги сърбят да изкажат мнението си. /Скоро нищо от извън сета не се е случило и няма и нищо за коментар./ 
преди време написа нещо и съм съгласна с него - винаги когато изгледаме серията на турски мненията ни са по-негативни. Предполагам, че всеки си е построил сценарий в главата и очаква поне нещо от него да се случи. Никой от нас не е съгласен с нелепото поведение на Санем колкото и комично да е. Но след като я изгледаме вече на български нещата се подреждат и виждаме логиката в така написаната серия /с изключение на поведението на Санем/
Ще изчакам нашите буквички за да си създам окончателно мнение.