Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 53 047
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Ако финала на серияла е след 3,4 епизода- наистина много жалко!!!Толкова увъртане,протакане и накрая "бам" и край...би било огромна тъпотия и страшно разочарование!!!!!Ако приемем,че е край на сезона-бива,тамън ще завъртят нещата за един много драматичен и напрегнат финал,който ще разплитат в сезон 2.

# 511
Дано да не сме прави и да има още много серии. Все пак рейтинга не е зле. Я колко реклами направиха, и Джан, и Демет, и.Али Simple Smile

# 512
Ако финала на серияла е след 3,4 епизода- наистина много жалко!!!Толкова увъртане,протакане и накрая "бам" и край...би било огромна тъпотия и страшно разочарование!!!!!Ако приемем,че е край на сезона-бива,тамън ще завъртят нещата за един много драматичен и напрегнат финал,който ще разплитат в сезон 2.

Дано да си права и това да е причината, евентуален втори сезон.Дойде време когато това , което ни показват от сета да е по-интересно от серията.☹

Джан едва ли се е ангажирал вече с друг проект, но сигурно вече има доста предложения.

# 513
Какъв край на сезона по никое време newsm78, дизитата не почиват ли лятото на есен нов сезон, по съм съгласна за край на сериала и всеки по пътя си, иначе какви недомислици могат да измислят сц, като двайсет и кусур епизод едно и също, махалата, крясъци и истерии в онзи клюкарник офиса, гадориите на Айлин и Емре и някоя кифла за разкош да се усуква около Джан, защото покрай Санем не може, сакън да не се подхлъзне девойката и Джан бей да не се вкара в режим " ревнувам тЪ мноУ". Има и хубави моменти между ГГ, но са толкова малко и на моменти елементарни, че по едно време бях се отказала да гледам сериала. Един албатрос, колкото и екзотичен да е и една ранна птица, колкото и красива и първична да е пролет не правят, сиреч сериал. А има накъде да се развие сюжета, не да зацикля на едно място. И все пак ще го догледам до края, макар и с мишката.

# 514
Какъв край на сезона по никое време newsm78, дизитата не почиват ли лятото на есен нов сезон, по съм съгласна за край на сериала и всеки по пътя си, иначе какви недомислици могат да измислят сц, като двайсет и кусур епизод едно и също, махалата, крясъци и истерии в онзи клюкарник офиса, гадориите на Айлин и Емре и някоя кифла за разкош да се усуква около Джан, защото покрай Санем не може, сакън да не се подхлъзне девойката и Джан бей да не се вкара в режим " ревнувам тЪ мноУ". Има и хубави моменти между ГГ, но са толкова малко и на моменти елементарни, че по едно време бях се отказала да гледам сериала. Един албатрос, колкото и екзотичен да е и една ранна птица, колкото и красива и първична да е пролет не правят, сиреч сериал. А има накъде да се развие сюжета, не да зацикля на едно място. И все пак ще го догледам до края, макар и с мишката.

Славе,🤗 че точно тези моменти и добрата екранна двойка ни държат тук.
Ние само умуваме, защо бе такъв този епизод. А, че има излизане от тази ситуация със сюжета е сигурно и дано да го направят
Тази вечер в официалния акаунт на сериала в ТТ има пост , с който приканват феновете за мнения и въпроси към екипа.

# 515
Финалната сцена, чок романтик, чоок ooooh!, признание с ти си моята любима и нещо като целувка под прозореца на тоалетната в задния двор...  Whistling

Алекс Hug, да взема да им дам няколко идеи Crazy Flutter, защото сериала започна добре, но някъде по средата нещата започнаха да зациклят. Наистина това е дизи, и като всяко такова си има доста пълнеж. Интересно, дали екипа ще се вслушат в мненията и щенията на зрителя и да променят малко климата в сериала Thinking, малко вятър, който да прочисти въздуха и Айлин и сие кифли като цяло, че много ме дразнят не за друго. Crossing Arms

Спирам, че станах много критична. Лека!

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 00:46 от Slawena

# 516
Момичета нищо лично към никой от тук пишещите. Да си кажа моето мнение. Първо: винаги, когато мога да гледам серията в събота, я гледам без превод, защото няма друг начин при мен и не си правя съпоставка каква е докато не гледам поне с английски субтитри, даже и си чакам бг превода, за да вникна в смисъла на епизода. И сега ще кажа,че серията наистина не беше много разтърсваща,но пък на мен ми хареса. Всипки казвате колко слаб бил сценария, сериите не ставали, не си заслужавал да се гледа,но всички продължавате да го правите и за мое огромно съжаление стана тенденция да се пишат само негативизми. Не мисля,че е реално хем да искате всяка серия да е топ, хем да има 2 сезона, ама и що сега пълнежа бил много. Няма как да стане. Незнам как гледаш сериал,който не ти харесва и само казваш,че не става. РП тръгна с идеята за комедия, и е такъв. Само глупости и небивалици се снимали. Мен също има моменти, които ме дразнят, винаги има такива, във всеки сериал, но на фона на хубавите неща, те са незначителни. Щом очаквам всяка следваща серия с нетърпение, за мен това означава, че сериалът е добър и предпочитам да коментирам хубавите му страни вместо лошите. И се надявам да не го финализират скоро, тъй като ме забавлява много, и искам да го гледам още дълго време.
Преди време имаше намекване, че темата се превръщала в такава за личния живот на ГГ, а не за самият сериал, ама да ви кажа, на мен тогава ми беше сто пъти по забавно да я чета, отколко сега, а и защото повечето споделяха техните възгледи за развитие на сценария.Сега това го няма, веселата страна на нещата изчезна за мен. И как ми беше приятно да споделя и моето мнение тук, да разбера дали някой мисли като мен, но с течение на времето почти спрях да го правя. Също съжалявам, че доста хора, които харесвах като начин на мислене и изразяване, спряха да пишат в темата. Така като гледам и аз май скоро ще се присъединя към тях.
Не ангажирам никого с мнението си или с поста си, всеки има правото да го подмине или критикува. Пак ще кажа, нищо лично. Единствено ще се надявам нещата малко да се променят.
Лека вечер на всички

# 517

Преди време имаше намекване, че темата се превръщала в такава за личния живот на ГГ, а не за самият сериал, ама да ви кажа, на мен тогава ми беше сто пъти по забавно да я чета, отколко сега, а и защото повечето споделяха техните възгледи за развитие на сценария.Сега това го няма, веселата страна на нещата изчезна за мен. И как ми беше приятно да споделя и моето мнение тук, да разбера дали някой мисли като мен, но с течение на времето почти спрях да го правя. Също съжалявам, че доста хора, които харесвах като начин на мислене и изразяване, спряха да пишат в темата.
Мария,за най-голямо съжаление си права!!!Много момичета,които харесвах,дори заради тях почнах да пиша тук,вече не пишат в темите.Липсват ми.Тогава се получи парадокса,че в рамките на 1 седмица празнувахме ден на доброто,ден на толерантността,после бяхме на рожден ден на Мевкибето и сценаристката😉и какво стана на др.ден....айдааааа.....,а си беше толкова хубаво!Определено намаляваме,вместо да се увеличаваме.
А относно критиките към сцинария,съчетани с желанието за 2 сезон,е точно защото ни вълнува,пука ни и искаме да ги гледаме по-дълго.Ако не ми пука и ред няма да напиша и да си тормозя главата,просто има хляб в този проект.Всички знаем колко е кратък пътя от въздигането до падението и може би заради това като зрители сме по-взискателни и критични:hugs:

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 01:35 от Iva Dimitrova 610498

# 518
Здравейте момичета,благодаря за всичко което сте споделили.За мен серията беше добра ,може би не толкова наситена и емоционална,а по спокойна,но и в това има логика.Според мен тепърва предстоят интересни серии.Джан започна играта с приятелството и той я прекрати,Санем през цялото време беше до него и го обичаше така както тя си може.Варианти за интриги и подли номера бол-от Айлин,Емре,Джейда,Фабри.
Джан и Санем вече се определиха като двойка и тепърва ще се наслаждаваме на много романтични,комични и дълбоки като душевност моменти между тях.
За съжаление и аз съм съгласна,че атмосферата и нагласата за споделяне в темата коренно се промениха.Загуби се веселото,откровено,свободно споделяне на личното мнение по всякакви въпроси,било за филма,за вероятен сценарии или някоя клюка за гл.актьори.Това,че ги споделяме и коментираме не значи че ги дамгосваме.
Приятна вечер .
Как мислите сърмити ,които мама Мевкибе набута в устата на Дерен дали бяха вегетариански.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 02:39 от LILI808

# 519
Тереза Трайкова сподели връзка.
Администратор · 5 часа

- Малко кофти стана, но според мен е хубав финала. Хареса ми.
-Да, да, хубав е финала.
- Плачеш ли наистина?
- Много лош финал. Краят е много лош.
- Имам нещо, което ще те накара да се чувстваш добре.
- Сякаш ми дойде добре.
- Да не правим такива грешки. Много е глупаво.
- И според мен.
- Много безсмислено.
- Глупави скандали.. Раздели..
- Телефонът ми е на без звук. Джей Джей звъни. 50 неприети повиквания. Г-жа Дерен е звъняла 30 пъти, Джей Джей 50 пъти. Изгорях. Тогава да отида да говоря по телефона. Даже сега трябва да изляза. Аз ще говоря на тази страна. Звънят ли и на теб? Добре, аз тук ще говоря. Ало!
- Кажи Дерен. Джейда не каза, че ще идва.
- От сутринта не знам как да се оправя. Жената все пак е изпълнителен директор.
- А ние сме агенция. Не забравяй!
- Знам! Но тя все още чака. Значи нещо важно ще каже. Какво да направя? Ти къде си?
- Вкъщи съм в момента. Добре идвам.
- Ще говорим с теб.
- Май трябва да отида във фирмата. Започнал е да излиза пушек.
- Фирмата гори ли?
- Не, главите им са се запалили, за това.
- Не мога да дойда с теб. Не мога да дойда във фирмата. Защото Джей Джей е казал, че съм в болница.
- Колко хубаво, ще ме почакаш тук до довечера. После пак ще бъдем заедно вечерта.
- Вечерта ли?
- Но този път в планинската къща. Насаме..
- През нощта, в планинската къща?
- Не може ли?
- Може. Трябва да изляза. Да излезем. Да отида в махалата да говоря с майка.
- Да излезем заедно. Ти си свърши работа. Довечера ще сме пак заедно.
- Имам изненада за теб!
- Влюбените си правят изненади/melekteam

# 520
Добро утроо! Wink Hug Hug

Ранняя пташка 22 серия русские субтитры

https://youtu.be/LpHWECCFPyg

и тук-http://great-tv.tv/turetskie-serials/rannyaya-ptashka-erkenci-kus

Снощи не успях да гледам целия епизод!Благодаря ви за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet

Приятна неделя ви желая! Hug Hug Hug

# 521

TOTAL
 1 IKIZLER MEMO-CAN KANAL D 20:59 00:15 7,02 15,74
2 ERKENCI KUS STAR TV 21:00 00:15 6,43 14,42
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX 19:00 20:00 5,53 14,52
4 O SES TURKIYE TV8 21:10 00:16 5,02 11,42
5 ERKENCI KUS (OZET) STAR TV 19:59 21:00 4,41 10,41
6 IKIZLER MEMO-CAN (OZET) KANAL D 19:44 20:59 4,21 10,14

AB
 1 O SES TURKIYE TV8 21:10 00:16 6,18 16,29
2 ERKENCI KUS STAR TV 21:00 00:15 5,49 14,27
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX 19:00 20:00 5,03 16,76
4 KALK GIDELIM TRT 1 20:57 23:58 4,41 11,39
5 GULDUR GULDUR SHOW SHOW TV 20:46 23:15 3,63 9,24
6 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV 20:43 00:16 3,53 9,20

20+ABC1
1 ERKENCI KUS STAR TV 21:00 00:15 6,80 15,40
2 O SES TURKIYE TV8 21:10 00:16 6,25 14,30
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX 19:00 20:00 5,60 16,74
4 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV 20:43 00:16 4,49 10,21
5 IKIZLER MEMO-CAN KANAL D 20:59 00:15 4,38 9,96
6 O SES TURKIYE OZET TV8 19:30 21:10 4,24 11,02

Рейтинги за 22 серию #РанняяПташка💜 Покачил се е! newsm10

2. TOTAL - 6,43% (+0.66)⬆
2. AB - 5,49% (+0.39)⬆
1. ABC - 6,80% (+0.79)⬆

Туит от продуцента....

# 522
  • Варна
        Добър да е денят ни, ранобудни пичета!  Hug

Злати,  Hug  благодаря ти за усмихнатото кафенце, линковете с руски превод,
     дългочаканите гифчета и добрия рейтинг!

По време на излъчването не писах, защото четях превода на рускините.   Peace  Затова имам впечатление и от диалозите, а не само преразказ по картинки.  След края не коментирах, защото исках да преспя и после да споделя мнението си.
    Все още не съм гледала готовия, монтиран клип. Peace
    Според мен, действието в епизода се разви логично, с изключение на хрумката да се спазарят за хигиенистки, срещу безплатно ползване на фитнеса?! ooooh!  /Сигурно искаха да спестят парички за да купят роклята?! /   smile3503
    През целия  епизод /а и в миналия/, по всякакъв повод  Джан показваше и казваше на Санем колко специална и важна е за него.  newsm53 Особено в интервюто за спортния канал, когато му задаваха въпроси за личния живот и за жената, заради която би променил мнението си за брака. -  Той описа точно Санем, гледайки я в очите.   Two Hearts Момент, който беше много интимен за тях, въпреки че бяха сред много хора и пред камера. loveuuu
   Това признание на финала на епизода щеше да се случи, без значение дали под прозореца на тоалетната, или на друго място./Въпрос на обстоятелства, предизвикани от душевноболната Айлин./
   По-важно е какво й каза той! Каза й не само, че тя е неговата любима, а че иска да заяви тази любов пред всички!  Two Hearts
   Може би, това е отговора на обвиненията, че се ласкае от женското внимание и кара Санем да ревнува?! newsm78 - Всъщност иска открито да им каже - "Долу ръцете! Аз съм влюбен!" newsm12 Предполагам, че снимката в която тя го е хванала под ръка, ще е от връщането им в залата?!  newsm53
   И вече връзката им ще се развива нормално!  newsm78
   Не знам, след колко време е откъса от 23-ти епизод, но скоро и мама Мевкибе ще научи за връзката им, ако вече не е научила?  newsm12
   А какво ще се случи в горската къща?  newsm78 Ще видим в следващия епизод!  newsm53

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 10:42 от Planet

# 523
Planet, благодаря ти за коментара. Снощи гледах, но дето се казва само картинки и направо бях объркана. Видя ми се накъсано, несвързано, ядосвах се на Джейда /там няма нужда да разбираш, вижда се, че се навира на Джан откровено/, ядосвах се и на Джан, че кара Санем да ревнува и да се прави на глупачка. Казах си "край, провали се хубавият сериал". Но ти ме обнадежди с комантара си, а гледам и рейтинга се е покачил. Ха дано. Днес ще гледам с руски суб. Със сигурност ще ми стане по-ясно и по-спокойно.

# 524
Добро утро, момичета! ЗлатиFlowers Cherry Blossomблагодаря ти за кафето и рейтинга! И тази седмица е добър, което може само да ни радва.
Мария, Hug моля те не се отказвай от нас, вярвам, че групата ще върне предишното си състояние и ще се завърнат тези, които престанаха да пишат, защото съм сигурна, че  ни четат и пръстите ги сърбят да изкажат мнението си. /Скоро нищо от извън сета не се е случило и няма и нищо за коментар./ Joy

Скрит текст:
Момичета нищо лично към никой от тук пишещите. Да си кажа моето мнение. Първо: винаги, когато мога да гледам серията в събота, я гледам без превод, защото няма друг начин при мен и не си правя съпоставка каква е докато не гледам поне с английски субтитри, даже и си чакам бг превода, за да вникна в смисъла на епизода. И сега ще кажа,че серията наистина не беше много разтърсваща,но пък на мен ми хареса. Всипки казвате колко слаб бил сценария, сериите не ставали, не си заслужавал да се гледа,но всички продължавате да го правите и за мое огромно съжаление стана тенденция да се пишат само негативизми. Не мисля,че е реално хем да искате всяка серия да е топ, хем да има 2 сезона, ама и що сега пълнежа бил много. Няма как да стане. Незнам как гледаш сериал,който не ти харесва и само казваш,че не става. РП тръгна с идеята за комедия, и е такъв. Само глупости и небивалици се снимали. Мен също има моменти, които ме дразнят, винаги има такива, във всеки сериал, но на фона на хубавите неща, те са незначителни. Щом очаквам всяка следваща серия с нетърпение, за мен това означава, че сериалът е добър и предпочитам да коментирам хубавите му страни вместо лошите. И се надявам да не го финализират скоро, тъй като ме забавлява много, и искам да го гледам още дълго време.
Преди време имаше намекване, че темата се превръщала в такава за личния живот на ГГ, а не за самият сериал, ама да ви кажа, на мен тогава ми беше сто пъти по забавно да я чета, отколко сега, а и защото повечето споделяха техните възгледи за развитие на сценария.Сега това го няма, веселата страна на нещата изчезна за мен. И как ми беше приятно да споделя и моето мнение тук, да разбера дали някой мисли като мен, но с течение на времето почти спрях да го правя. Също съжалявам, че доста хора, които харесвах като начин на мислене и изразяване, спряха да пишат в темата. Така като гледам и аз май скоро ще се присъединя към тях.
Не ангажирам никого с мнението си или с поста си, всеки има правото да го подмине или критикува. Пак ще кажа, нищо лично. Единствено ще се надявам нещата малко да се променят.
Лека вечер на всички

Алекс Nature Sunny преди време написа нещо и съм съгласна с него - винаги когато изгледаме серията на турски мненията ни са по-негативни. Предполагам, че всеки си е построил сценарий в главата и очаква поне нещо от него да се случи. Никой от нас не е съгласен с нелепото поведение на Санем колкото и комично да е. Но след като я изгледаме вече на български нещата се подреждат и виждаме логиката в така написаната серия /с изключение на поведението на Санем/ Grinning  Ще изчакам нашите буквички за да си създам окончателно мнение.

Хубав неделен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт