Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 27

• 52 992
  • 749
  •   1
Отговори
# 645

Страхотно видео...😂😂

Феновете коментират, че Джан има невероятен талант да разтопява и роклите с поглед, но друго си е все пак да пипне...😅

Коментират къде снимат.

Демет и фризьорът и.

Нови.

# 646
  • Варна
      Алекс   Hug Иве   Hug  Благодаря ви!  bouquet

Пит, много сладко видео!  newsm53  Колко ли дубъла са правили?  newsm78

Сигурно е било много забавно.  smile3503

Ама наистина! Къде да я хване човека, за да я извади оттам?!   newsm09
   -  Тук ме е гъдел! Там не бива!  ooooh!
   Пък и той не вижда! С опипване трябва да се справи!   hahaha Joy

# 647
Привет! Hug Hug Hug

Благодаря за новите снимки и видеата! bouquet bouquet bouquet

Набързо да пусна нови колажи....

# 648
Сигурно сте забелязали, но да ви обърна внимание - когато я издърпва през прозореца в момента в който Санем казва - "момент да си вдигна крака" /или нещо подобно/ с лявата си ръка Джан я дръпва и за бедрото /вижда се движението на ръката му/. След това пак я подхваща за кратко подмишница, но после ръката пак се премества на крака /това вече го гледам от хвърлената сянка на стената/ А пък Демет бая бая истински си пищи Джаан Джаааан. То си е страшничко по принцип - с главата надолу от 2 м. Но пък нашето момиче е куражлийка! Браво!
Днес качиха снимки от горската вила на Джан. Ха дано да имаме брачна нощ на мястото където започна всичко ...

# 649
dari,🤗 дано си права, понякога ни заблуждават със снимките от сета.😉

Демет.🥰

# 650
Здравейте,
Алекс, тези снимки не са ли много летни, там където трябва да е горската къща.

# 651
Slave,🤗 пишат, че са от днес, но винаги има съмнения.☹

От “любимата “ни стилистка...

# 652
Здравейте момичата, не вярвам да имат все още такава нощ, каквато на нас ни се иска. Предполагам, че ще измислят ситуация като тази в ЛпН, където Санем ще си поиска, а Джан като кавалер няма да я обиди. Този календар ме амбицира да направя и аз един такъв. Като е готов ще го пусна за изтегляне който иска

# 653
Здравейте,
Алекс, тези снимки не са ли много летни, там където трябва да е горската къща.

И аз нещо се съмнявам в тези снимки...
Прекалено са слънчеви. Момчето с камерата до колата е по тениска, а Демет на шезлонга е с къси панталонки и тениска. Пускат ни по пързалката 😂

# 654
# 655

🥰😍❤🍾🎉💥

Романтична вечеря, май е планирал Джан бей 🤔 Зад тя се вижда одеало и възглавници на земята. Ще се топлят взаимно 😊

# 656
Колко много вадълък зад камера... те снимат, но не не им е много топло...пък  и в тази колиба ще им е доста прохладно. А какво говорят, че така се хилят.

# 657

Казват, че са заснели видео, защото са били възпрепятствани да отидат на награждаването.Heart Eyes

Благодарят на феновете и журито.

# 658
Колко много вадълък зад камера... те снимат, но не не им е много топло...пък  и в тази колиба ще им е доста прохладно. А какво говорят, че така се хилят.

Славе, на мен ми свърши работа 😆

https://youtu.be/rIcchO5B2ak

# 659

Славе, на мен ми свърши работа 😆

https://youtu.be/rIcchO5B2ak
Ооо Ева, благодаря
Рядко намирам такива преводи на английски 😘😘

Общи условия

Активация на акаунт