Добре дошли в Люлин! Тема 31

• 73 206
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
В Софиямед ми казаха да ида началото на юни, защото лекарите сега си подписвали договорите и нямаха представа дали и кой ще е педиатър там.

# 151
Медива (срещу Силвър Център), там сме ходили събота/неделя на дежурен. Работи една от сестрите в нашата ясла и ни беше препоръчала да си сменим там ЛЛ.

# 152
Здравейте, живея в Люлин 4.Може ли да ми препоръчате курсове по Английски за дете на 8 в района. Във Фарос проверих, ако сте доволни от други места ще съм благодарна на информация и цени. Благодаря предварително ❤️🌹

# 153
  • 1st floor
Читалище Константин Величков в трети. Горещо препоръчвам!

# 154
  • София
Образователен център "Астра" в Силвър център. Не е в 4-ти, но е доста добра езиковата им школа и е сравнително близо.
Моето дете там учи английски, а през лятото ползваме лятната занималня.

# 155
И така следа да запишем педиатър за бъдещо бебче (с термин 24.06), живея в Люлин 5, някой има ли мнение за д-р Симова и д-р Илиева от 12 дкц (В люлин 9)? Коя от двете е по-добре да запишем - ако имате и някаква информация - коя е по-възрастна, някакси по-възрастните хора ми вдъхват повече доверие.

# 156
Здравейте,  днес разбрах, че GP в дцк Софиямед  ще са доктор Сапунджиев от 12 Дкц и доктор Чоруков от 26. Имате ли мнение за някого от тях?

# 157
  • София
Д-р Чоруков - НЕ!
Ние с любимия и свекървата го сменихме отдавна. Незаинтересован, мрачен, не говори. И тримата се чувствахме като натрапници и се махнахме.

# 158
Бабаева от 12 ДКЦ се пенсионира. Трябва да си избирам нов личен лекар.
Може да е в 12 или 26 ДКЦ. Държа да ми дава направление и болнични при нужда.
Кой да избера?

# 159
Аз също се интересувам от личен лекар в Люлин или Обеля,който да дава направления и болнични ,когато се налага. Да обръща достатъчно внимание,и да прави профилактични прегледи. От 10 год сме при леларка в 26 поликлиника.Да ,харесва ми че не изписва антибиотик за щяло и нещяло,обаче трябва да си пред умиралка за да ти даде направление.На всяко наше оплакване отговора е : Нищо ти няма.Някак си ми е неудобно вече сама да си искам и все да отказва направления.

# 160
Здравейте,  днес разбрах, че GP в дцк Софиямед  ще са доктор Сапунджиев от 12 Дкц и доктор Чоруков от 26. Имате ли мнение за някого от тях?

За доктор Сапунджиев съм чувала хубави отзиви.

В СофияМед педиатри ще са д-р Галина Иванова и д-р Симова- от 26 ДКЦ.
Моля ако някой има мнение да сподели Simple Smile

# 161
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

За доктор Сапунджиев съм чувала хубави отзиви.

В СофияМед педиатри ще са д-р Галина Иванова и д-р Симова- от 26 ДКЦ.
Моля ако някой има мнение да сподели Simple Smile

Някои знае ли дали вече функционира болницата или от кога ще започне?

# 162
  • София
Да, работи от началото на м. май.

# 163
Аз се включвам, че д-р Галина Иванова е и GP, така че записва и възрастни от миналата седмица. Д-р Симова ще записва утре и в четвъртък на обяд. За мнение не знам, аз записах "неродено" още бебе миналата седмица.

# 164
Здравейте, мами! Ние сме в Люлин 10 и чакаме първата си рожба през септември. Следя темата, към момента ни интересува главно дали имате мнения за добър педиатър, който е с хомеопатична насоченост, или такъв, който не изписва антибиотици за щяло и нещяло... Гледах в интернет д-р Марияна Борисова в Медива. Благодаря предварително за препоръките! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт